Doctor Yourself

Friday, October 7, 2016

Sego Canyon

Ca sa ajungi in Sego Canyon trebuie sa mergi printre multe mormane de moloz albastru :


Trebuie sa ne grabim ca vin nori de ploaie si noi suntem pe off road. Nu e deloc o idee buna sa te prinda ploaia pe drum de pamant.


Aici sunt primele pyctoglips :


Varianata oficiala bate campii cu gratie, cum ca ar fi ... rock art ! De parca adultii de acum mii de ani nu aveau altceva mai inteligent de facut decat sa deseneze x si zero pe pereti de piatra.

Daca intrebi orice indian intalnesti in cale, o sa rada cu cur cu tot de tine, daca ii spui ca petrogliphs si pyctographs sunt ... arta preistorica !


Indienii spun ca sunt simboluri care ne transmit informatii despre cel mai de pret lucrupentru umani si care in acele timpuri era principala preocupare a umanilor ( in timpurile noastre e motiv de ridiculizare si dezinformare ca ignoranta omului contemporan noua  e maxima ).

Da, indienii iti spun pe nerasuflate ( si au 100 % dreptate ) ca civilizatia umana de acum e cea mai inapoiata din toate punctele de vedere ( in special tehnic ), cea mai ignoranta si mai lipsita de legatura cu Great Spirit din cate au existat pe planeta asta.
       Cum ar veni, noi suntem prostii satului.


Autoritatile voiau sa te conformezi si sa semnezi de prezenta ( nu era nici tzipenie de om in jur, ci doar niste foi intr-o cutie de tabla cu picior ) :


Pietre arse peste tot :
Petroglyphs si ... Gringoglyps ( cum zic in bataie de joc indienii despre mazgalelile babuinilor ) :


Din punctul meu de vedere e una din cele mai importante simboluri lasate de stramosi pe pietre ( stramosii suntem  noi, of course ! ).


Pietre arse si piata topita ( neagra ) din aia care straluceste ca oglinda in soare.


Repede inapoi, sa nu ne prinda ploaia pe off road !


Finnaly, Green River !


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.