Doctor Yourself

Tuesday, October 4, 2016

Emery County

Mostra de prostie omeneasca in forma pura : proaspat puitor isi facea jobul full time de curatator de camere de motel, cu ... boracu' legat cu hamuri in spate !


Toti nenorocitii puiesc fara scrupule, dupa care descopera cu stupoare ca nu pot avea grija de boraci, pentru ca ... job. Si atunci ori ii arunca fara jena la poarta institutiilor si ii dau pe mana strainilor sa ii paseasca contra cost : asta in cazurile fericite in care isi pot permite sa plateasca cresa, gradinita, bona, bla-bla.
    Oh, da, si apoi se mira ipocrit ca vine boracu' de la gradi si isi descarca frustrarile si plange in bratele fatatoarei, aparent fara motiv. Pai normal ca zbiara toti, ca la varsta aia au nevoie in special emotional de prezenta fatatoarei non-stop, nu sa fie aruncati printre straini pe care ii doare in cur ( care si ei ar vrea sa fie acasa la treaba lor, nu la job de pazit boracii altora ).
    Dear puitorule, daca nu iti permiti sa iti cresti boracu', mai bine il dai spre adoptie unora care isi permit sa stea cu el acasa si sa il creasca !  Nu de alta, insa boracu' va creste mare si isi va aminti ( si te va " respecta" in consecinta  ) cum fatatoarea din dotare ii spunea in fiecare dimineata cuvintele magice " Mami nu are timp sa stea cu tine, ca trebuie sa mearga la job ! "

In cazurile si mai nenorocite se intampla ca in poza asta si imi este din ce in ce mai clar ca parintii sunt o specie rarissima ce ar trebui ocrotita in detrimentul puitorilor care puiesc iresponsabil.


                                                      Eu ma duc in Emery cu treaba :
                                                             Si aici sunt pietre arse peste tot :


In Emery oamenii culeg humic shale, sau straturile alea negre de prin mormanele de moloz, le fierb si beau apa rezultata si ei si animalele, pentru ca asta ii tine sanatosi. Crescatorii de vite sunt super incantati si ne spun ca vacile nu mai fac mastita daca le dau apa fiarte de pe humic shale si ca isi tin toate animalele sanatoase cu asta.
      Ne spuneau oamenii ca se practica de zeci de ani la ei acolo, pentru ca le sunt cunoscute proprietatile humic shale ( contin trace minerals plant derived ). Copiii sunt pusi sa bea apa aia fiarta ca pe ceai, ca sa ii tina sanatosi si mineralizati ( ca din mancare nu au de unde ).

Si mai spun oamenii din Emery ca guvernul ii plateste cu bani grei ca sa ... nu cultive mancare, pe motiv ca ei ar putea produce atat de multa si calitativa datorita humic shale, incat ar putea hrani intreaga america si pretul alimentelor ar scadea dramatic. Asadar, ei iau bani ca sa nu faca nimic, pentru ca guvernul tine mortis la tina sus preturile alimentelor.
    Si of course, sa fie toate GMO sub pretext ca nu e suficienta mancare pentru toata lumea, ca plantele naturale nu ne pot hrani pe toti, asadar luati de aici GMO pentru toti !

Spun oamenii din Emery ca daca toti care au pamant in desert ar cultiva mancare, desertul din USA ar putea hrani la pret derizoriu intreaga lume. Literaly, ei sunt convinsi ca pot hrani intreg globul. Asta, in timp ce propaganda oficiala fraiereste naivii ca suntem prea multi oameni si pamantul nu ne poate hrani pe toti, asa ca ... saracie si GMO.


Humic shale se gaseste peste tot pe langa Emery, atat la mina unde mineaza cei de la fabrica de minerale, dar si peste tot prin mormanele de moloz care sunt absolut peste tot, tot terenul e plin de moloz.

I-am vazut si eu pe muncitorii de la fabrica de trace minerals, undeva aproape de sosea, cum cerneau humic shale luat direct dintr-o gramada de moloz . Ziceau ca folosesc atat exploatarea de suprafata, cat si humic shale din mina si ca au fost cumparati de japonezi unde exporta marea majoritate a produsului lor.
Mormane de moloz rosu acoperite cu un strat subtire de pamant acoperit cu bolovani arsi :


Piatra arsa :
Molozul acoperit cu strat de pietricele mici si arse :
No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.