Doctor Yourself

Wednesday, October 5, 2016

Arches National Park -2

Urmatorul arc .Neinteresant.

Langa parcarea urmatoare, totul era ars :
Daca vrei sa vezi Delicate Arch, mergi 100 de metri pe cararuie. Sa merg pe trail cativa km ca sa vad un cerculet, parca nu se merita .
Asa se vede din departare :


Si apoi se mira de ce le privesc oamenii cu scarba si dispret !  Pai uite de asta : pentru ca sunt disperate dupa fatat si cand se trezesc cu boracu' in brate le apuca amocul si nu mai stiu cum sa scape de borac ( spun ca abia astepta sa se reantoarca la munca, sa mearga boracu' la facultate, etc.  ).
       Fatatoare care refuza sa inteleaga ca viata lor s-a schimbat in momentul fatarii si acum sunt doar slujitoare pentru ani ani in sir , non-stop, la borac. Dar ele isi vor viata inapoi nu cand boracul va fi adolescent si independent, ci acum, pe loc ! Ca asa sunt babuinii, rupti de realitate si vor sa le aiba pe toate : si life stilul de om liber, dar si life stilul de puitori in acelasi timp, ca nu vor sa priceapa ca viata lor s-a schimbat iar boracii nu devin autonomi in cateva saptamani-luni, ca puii de animale.

Si atunci le vezi pe fatatoare prin mall-uri si restaurante cu boracii atarnati de tzate. Daca le zici mars acasa, nu mai deranja lumea cu plozii tai urlatori, mvai, ca ce, daca au fatat ele nu mai au dreptul sa iasa la restaurant, la shopping si in general nu mai au voie sa iasa din casa si sa socializeze ?
    Bineanteles ca ai nevoie sa mergi la restaurant si la mall, insa boracul ... nu are nevoie !  Plozii nu au nevoie sa mearga la restaurant, la shopping, la terase si la cafele cu prietenele, zau !

Si te uiti la ele cu cata nemernicie isi tarasc plozii dupa ele prin locuri in care ei nu ar trebui sa fie, si le privesti cu dezgust. Babuini care puiesc in ciuda faptului ca nu isi permit sa ii creasca ( sa plateasca bona cat se duc ei sa socializeze la mall si in vacante ) dar nu isi permit nici sa renunte la stilul de viata de dinainte de plod, pe care nu si-l mai pot permite nici pe asta, pentru ca ... plod trambalat dupa ei prin oras.
     Oameni cu fundu' in doua luntri care isi bat joc si de plozi dar si de oamenii din jurul lor . Si atunci ii privesti cu scarba cand intalnesti astfel de " fatatoare eroine" si te gandesti ca cel mai probabil au probleme cu caputu' .


Intrarea la Broken Arch se face printre doua stanci uriase :
Gizas Fuking Crist, era ca la zoo ! Zbierau plozii si sareau ca maimutele, nu alta ! Fatatorii erau impasibili, stateau la taclale si ii durea in cur.
    Deci nu stiu, insa peruanii spuneau ca vor introduce garda la Macchu Picchu care sa scoata afara babuinii care sar in sus ca sa isi faca poze in aer, sa scoata afara puitorii cu plozi urlatori sau alergatori. Ca bunul simt.

Astia faceau ca toate visele si deranjau pe toata lumea, insa stiti cum e, e ilegal sa spui ceva, pentru ca mvai, ai ceva cu plozii. Ei pot sa ti se cace in cap, iar tu esti obligat sa zambesti frumos marlanilor care ii poarta de grija.

 Pe plozii aia nu ii interesa sa vada ceva, nu ii interesa sa faca turism, nici nimic. Ei voiau doar sa urle, sa se tavaleasca si sa alerge. Atat.
Si atunci de ce pana mea ii aduci intr-un parc national unde se face turism, in loc sa ii duci la stadion unde sa alerge urland pana crapa, ca acolo nu deranjeaza pe nimeni ?


Alta maimuta, de data sta adult ( sa tot fi avut in jur de 24 de ani ). Era romanca dar crescuta in America ( vorbea stricat romaneste ).


Sa dam la o parte babuinii si sa ne uitam si noi, in sfarsit, la arcul ala ! Doua secunde cat facem poza, ca apoi vin alti babuini sa se maimuteze ...


Urma unei maini imprimata in piatra. Se vede greu si cu ochiul liber.
Bine ca s-a terminat ! A fost neinteresant si foarte stresant din cauza marlanilor care si-au tarat plozii dupa ei. Nu mai venim, never-ever.No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.