Doctor Yourself

Wednesday, September 28, 2016

Racetrack Playa

Drumul spre Racetrack Playa a fost cel mai crunt offroad pe care l-am facut vreodata, in ciuda faptului ca drumul arata bine.


Pe cat de bine arata drumul, pe atat de brutal e off road-ul pe el.


Sulul cu hartie igienica era pus pe usa si de atatea zgaltaituri s-a desirat singur. A fost crancen 50 de mile. Noroc cu centura, ca altfel as fi zburat din scaun de multe ori !


Peste tot era aceeasi piatra arsa :
Joshua Trees :
Intersectia cu ceainice :


In fata straluceste Racetrack Playa :


... varianta cu filtru
... fara filtru :
Toata playa arata asa :
Pietrele care se misca ...


... sunt un mister. Oamenii de stiinta presupun ca atunci cand playa ( lacul antic ) se uda, devine alunecos iar vantul impinge pietreele care cantaresc 50 de kg sau mai mult. altii presupun ca vantul muta rocile doar cand exista gheata pe suprafata lacului.

Rocile care se misca se afla la jumatate de mila de aici. Va rugam nu furati pietrele, ca ele nu se vor plimba  la tine in sufragerie ! Amin !


Pana la urma ramane neclar cum se misca pietrele, insa stim cat de departe calatoresc. Urmele sunt vizibile in clar pe suprafata playa.


Intrarea :


Prima urma :


Majoritatea pietrelor se misca pe directia asta, insa sunt pietre care merg in directia opusa ori in altele. Din cauza luminii care cadea in unghi prost, pe alea nu le-am putut poza.


Playa era atat de stralucitoare ca abia reuseam sa vedem cu ochii urmele lasate pe distante mai mari. Cu aparatul foto era exclus ( nu in acel moment al zilei ).


Doua pietre care calatoresc impreuna :


In dreapta, urma ducea dupa muulti zeci de metri la alta piatra calatoare :
Pietrele merg si in zig-zag :


... fac si curbe :
Peste drum de playa :


Bye !1 comment:

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.