Doctor Yourself

Thursday, October 1, 2015

Valley of Fire -3

                                    De aici incepe platoul de piatra pe care se afla The Little Wave :

              Asta este Little Wave si a fost de curand descoperit de un hiker si introdus in circuitul turistic.

Asta este casuta chipmunck-ilor, sub o piatra mare cu bolta. Erau o colonie de cativa zeci de chipmuncki si sapasera gauri si tunele sub piatra aia. O pasare de prada zbura de deasupra stancilor , insa proasta tipa sa o auda victimele ca a sosit ...
   Mititeii au fugit toti la casuta din piatra si s-au ascuns in gauri. M-am uitat in casuta si nu mai era nici urma de chipmunck. Cum pleca cioara, cum ieseau toti afara si veneau sa ne ceara de mancare. Veneau langa noi, se ridicau in doua labute si dadeau din manute " hai, da-mi ! "  din pacate nu i-am putut poza la cersit, ca se speriau de lentila aparatului.


  Asta era seful coloniei ( ii coordona pe cailalti ce sa faca ). Cred ca a fost ales in functie de marimea " dotarilor" ...


                                                               Sefu' moare de cald :
      Peste drum the Little Wave, peste sosea, era un platou de piatra, insa nu ne mai tin picioarele sa mai mergem pe trail.                                                                Drumul inapoi spre oras :
No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.