Doctor Yourself

Friday, October 2, 2015

Kodachrome Basin - 1

Atentie, sar capre !


  Kodachrome Basin e colt cu Bryce Canyon, in Utah  Oriunde am mers in desert ( mai putin in orase ), toate animalele stateau in mijlocul soselei.. Vrabiile stateau pe sosea de abia reuseau sa zaboare la timp din calea masinii..


In anumite zone erau foarte multi  "preerie dogs " niste marmotei din familia suricatelor, morti de curiozitate la fiecare cateva sute de metri, turtiti pe sosea. Traiesc in gauri in pamant si stau grupuri pe ... sosea !  Unii apuca sa fuga, in multi nu. Cei mai multi se aliniaza pe marginea soselei in doua labute si te intreaba mirati cine esti si ce cauti pe teritoriul lor ?
    Noua ne-au iesit in fata doi marmotei din astia si de frica s-au blocat in mijlocul soselei, nemiscati. am claxonat degeaba, sa oprim nu mai era timp, asa ca am pozitionat masina astfel incat sa intre marmoteii printre roti. Au stat cuminti sa trecem cu masina pe deasupra lor si au scapat cu viata, dar asta e un caz fericit, pentru ca la fiecare cateva sute de metri, era turtit pe sosea ba un preerie doig, ba o caprioara, ba un ghem de blana neidentificabil.
 Iar ciorile si vulturii isi faceau vecul pe cadavre, tot in mijlocul soselei, of course !


                                    Atentie, cainii traverseaza strada si nu se sinchisesc !


Peste tot pe unde am mers,  fiecare a doua -a treia casa avea plantat steagul in fata. Amricanii sunt spalati pe creier cu patriotismul, mai ceva ca dacopatii nosti patriotarzi !                                                                 La intrarea in parc ...


                                                  ... chiar in fata la visitor center ....


...  ne astepta un iepuras : in mijlocul soselei, of course !  Animalutele din desert au un fix cu statul in mijlocul drumului. Cand ne-a vazut ca venim, s-a dat la o parte si ne studia curios, inainte sa se ascunda in tufisuri :


                                                     Noi plecam sa vizitam parcul :

                              De aici mergem pe trail cam 7 km, ca am sarit peste Cool Cave :

                                                 Detaliu de pe stanca rosie ( sandstone ) :

                                            Detaliu de pe stanca de mai sus : toata era perforata !


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.