Doctor Yourself

Tuesday, October 6, 2015

Fantasy Canyon

Ne cazam in hotelul cu plozi. Oribil. 
Amuzant erau puitorii : pe una am vazut-o cum isi imbrancea disperata puradelu', soptindu-i printre dinti ca " you driving me nuts ! , in timp ce se uita ingrijorata in jur, sperand ca n u o vede nimeni"  Cand a dat ochii cu noi, si-a pus masca de fatatoare fericita.

Altele doua se intalnisera pe hol si erau foarte fericite ca in sfarsit pot discuta cu un adult, in timp ce boracii li se incurcau printre picioare si urlau alergand pe holuri.  
          Probabil isi impartaseau impresii despre situatia mizerabila in care se afla ( sters muci, spalat cacati ), boracii - fericirea vietii lor. 

Barbatii erau si mai amuzanti decat muierile : astia aveau plete in vant si pozau in rebeli si nonconformisti cu boracii atarnati de nadragi !  Barbatu'meu s-a inecat cu cafeaua, cand i-am aratat si comentat " nonconformistii " care sterg boracii la cur. Pai asta nu e nonconformism, ci mimarea non-conformismului : prostie in stare pura.


Fantasy Canyon nu e parc national, ci e o chestie asezata undeva la Dracu' cu Carti, prin desert, pe langa niste sonde de petrol.


Noroc cu petrolistii ca au construit drumuri off road destul de mari si de bune in zona, ca sa ajungem si noi la Fantasy Canyon !


Exista pe net niste coordonate GPS dupa care te duci si instructiunile de pe bloguri ale celor care au fost acolo : good luck !


Asta este canyonul : are trei brate in forma de sageata . Partea proasta este ca era innorat afara si lumina cadea din fata, deci mai greu cu pozele.


                                    Primele pietre asezate pe mormane de pamant :


Pietrele sunt albe ( sandstone ), insa in unele poze am pus blitzul unde era prea intunecat, si din cauza asta au iesit galbene :


                         Peste tot sunt mormane de pamant din care ies pietrele :                                 La plecare, am vizitat Wc-ul amenajat si ... surpriza !


Pe usa era lipit un avertisment : Atentie ! Ai grija ca sunt serpi cu clipotei pitici !  Pai acum imi spui ? !

Dupa ce am plecat din canyon, dealurile din jur erau pline cu stanci filigran, asa cum erau in Fanrasy Canyon.


       Asteptau doar vantul sa spulbere pamantul, ca sa scoata la lumina dantelaria de piatra :

No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.