Doctor Yourself

Wednesday, August 5, 2015

Legea antiterorism


 Asa cum propaganda ne repeta pana la greata, Canada e the best country of the world : aici e Raiul pe pamant !


Un studiul al celor de la Reputation Institute plaseaza Canada pe locul intai in functie de reputatia fiecarei tari. Reputatia e doar o vrajeala de marketing, ce proiecteaza prin toate canalele mass-media, imaginea pe care ti-o doresti ( in functie de cati bani investesti in imaginea asta ). 


                   E doar o imagine, o iluzie, un brand. N-are treaba cu realitatea.


                   Pacat ca reputatia nu intotdeauna rezulta intr-o economie puternica !


Iar cand traiesti in Raiul pe pamant, guvernul nu poate fi decat Iisus incarnat : a doua venite a lui Gizas pe pamant, in pielea guvernului Harper !


Un Membru al Parlamentului din partea Partidului Conservator s-a trezit in mijlocul unei controverse dupa o remarca pe care a facut-o intr-o biserica din Vancouver in care il compara pe Prim Ministrul Harper cu ... Iisus !

M.P.-ul  Backbencher Wai Young s-a trezit fluierand in biserica in felul asta " Gizas a servit, a salvat si s-a comportat ca atare. Vreau sa impart cu voi ceea ce cred despre guvernul nostru , ca face lucrurile la fel ca Gizas, care a servit si a facut intotdeauna lucrurile corecte si nu lucrurile cele mai populare . Daca Bill C -51 ar fi fost infiintat acum 30 de ani in urma, Air India nu s-ar fi intamplat niciodata. Acele 400 de vieti ar fi putut fi salvate ".


In discursul sau, M.P.-ul de Soputh Vancouver a eviscerat jurnalistii pentru ca raporteaza intamplari care nu sunt exacte si spune ca ea nu mai citeste ziarele deloc. Una din datoriile de jurnalist este sa raportezi faptele, dar ei nu mai raporteaza fapte ".

In traducere pentru turma de oi proaste ale zeului : nu mai citit ziarele, ca nu cumva sa aflati magariile ce se fac pe la spatele vostru ! Ziarele toate va mint ! Toti ne bat si ne dau la cap nou politicienilor, care suntem dupa chipul si asemanare alui Gizas !
   
Da' eu cred ca jurnalistii vor doar sa-i rastigneasca pe cruce pe guvernati, la fel ca pe modelul lor, Gizas !


Bill 51 este proiectul ala de lege care propune restrangerea drepturilor cetatenesti si permiterea spionarii cetatenilor . Prezumtia de nevinovatie ... mai exista asa ceva ? Cetatenii ar trebui sa renunte la orice drepturi, in numele ... spaimei de teroristi imaginari ! 

" Iar Dumnezeu a spus " Mergi si spioneaza-ti cetatenii, asta este dorinta mea. Si nu citi presa " - Romans, 4 : 12


         Gizas spune : " Binecuvantati sunt cei 1 % pentru ca sunt in Regatul din Ottawa "


Iubeste-ti vecinii ca pe tine insuti, mai putin atunci cand crezi ca ei sunt jihadisti : atunci formeaza 911 ...


                   Iar Gizas a spus " Libertatea e pentru fraieri ; spioneaza pe oricine e posibil "


Iar  Dumnezeu a iubit asa de mult lumea incat i-a dat propriul sau fiu ca sa fie tap ispasitor pentru legislatia neconstitutionala antiteroare.


Oile canadiene se uita la politicieni ca la Gizas incarnat si isi pun sperantele in guvernul lor. Iar guvernatii ii trateaza cu respect maxim, of course : un video arata cum Membrii in Parlament din partea Conservatorilor citesc toti acelasi discurs identic !


Discursul a fost citit de 13 Conservatori Membri in Parlament : " Guvernul nostru conservator a infaptuit ceea ce a promis " , spun ei.  " Am redus ( sai o sa reducem ? ) taxele pentru familii si batrani si pentru fiecare canadian. Alocatiile pentru boraci sustin fiecare familie cu boraci. Si echilibram bugetul ".

Videoul a fost postat de PressProgress pe YouTube in acest weekend si arata cum 13  MP citesc acelasi discurs in Parlament." Sunt mandru sa reprezint in sustinerea guvernului care ramane focusat pe prioritatile canadienilor ". 

PressProgress, un proiect al Broadbent Institute, a postat pe saitul sau ca criticii i-au numit de ani de zile  pe Membrii in Parlament, " roboti fara minte" .

" Membrii in Parlament au citit cuvant cu cuvant acelasi script, ce alta explicatie ar putea fi ? " , zice postarea de pe sait.


              Presa spune ca este gresit sa pui canadienii sa aleaga intre siguranta si intimitate :


Guvernul Harper forteaza canadienii sa aleaga intre safety si intimitare. Problema este ca e o alegere falsa, iar canadienii trebuie sa aiba protectia amandoua.


Proiectul de lege acorda puteri noi agentiilor de spionaj canadiene care permit canadienilor sa fie arestati sub suspiciunea de viitoare activitati criminale si permite Ministerului Sigurantei Nationale sa puna canadienii pe lista de " a nu zbura " . 
     Au introdus si o noua infractiune, aceea de a " promova" si " a fi avocatul " terorismului si poate cel mai alarmant, sa dea Canadian Security Intelligence Service si Royal Canadian Mounted Police puteri noi si fara precedent, de a interveni ( mai departe va traduceti singuri, ca mi-am prins urechile ).


E o alegere simpla ... guvernul poate doar sa imi garanteze intimitate. Securitatea nu poate fi niciodata garantata.


                                                     Canadienii nu vor Bill 51 :


In politica canadiana este o raritate sa vezi asa intens interes public pentru o propunere legislativa a guvernului : zeci de mii decanadieni au protestat in strada impotriva Bill C 51 .

Sute de mii de canadieni au semnat petitii, au scris scrisori catre ziarele locale, au telefonat si au scris Membrilor in Parlament si au iesit in strada in 70 de comunitati de-a lungul Canadei.


Profesorul Craig Forcese si Kent Roach au facut o analiza detaliata a legislatiei Bill C 51 : 

--- Submineaza intimitatea canadiana prin pemriterea imprastierii informatiilor dezvaluite de-a lungul agentiilor canadiene guvernamentale si prin acordarea Canadian Security si Inteligence Services accesului la informatii personale pastrete de 17 departamente guvernamentale. Pana si Prim Ministrul Stephen Harper a admis ca aceste masuri de supraveghete sunt inefective.

--- Blocheaza libera exprimare online, prin incriminarea a ceea ce e prost denumit ca " ofensa terorista in general " si chiar a " aratarii de neglijenta constienta " pentru o postare particulara ce incurajeaza un act violent. 

--- dramatic expendeaza puterile CSIS fara cresterea masurilor de nu stiu care ( va traduceti singuri ).  Legislatia permite CSIS sa obtina un mandat care sa le permita sa incalce legea si sa contravina Cartei Drepturilor Canadienilor. 
        Sub C-51, aceste mandate vor fi gratificate cu audieri secrete si fara reprezentarea celor care sunt tintele acestor masuri si fara dreptul lor de a face apel.


    60 de lideri ai oamenilor de afaceri canadieni au semnat scrisoarea impotriva Bill C 51 :


Un grup proeminent de directori de la mai multe companii tech canadiene au semnat o scrisoare adresata Prim Ministrului Stephen Harper, cerandu-i sa scape de " aceasta legislatie inefectiva si periculoasa. "

Legea poate leza economia Canadei prin subminarea increderii internationale in afacerile canadiene si punerea in pericol a prezentei online a tarii, au spus oamenii de afaceri in scrisoarea publicata miercuri.

" Bill C 51 aorda pre amulte favoruri pentru Canadian Security and Intelligence Service ca sa ia actiuni nejustificate impotriva afacerilor noastre, inclusiv blocarea saiturilor " , spune scrisoarea .
" C 51 incrimineaza limbajul in termeni excesivi de lergi si poate plasa autorii unor texte inocente de pe Twitter sau de pe Facebook in riscul de sanctiuni criminale pentru activitati facute pe siaturile lor.

Printre semnatarii scrisorii sunt Ryan Holmes, fondatorul si CEO la Vancouver Hootsuite, Tobi Lutke CEO la Shopify si Tim Bray de la Textuality Services si co-fondator la Open Text, ce amai mare companie canadiana de ssftware.
Scrisoarea a aparut pe situl OpenMedia a carui petitie impotriva Bill C 51 a generat aproape 200.000 de semnaturi.


                         Bill C 51 poseda o serioasa amenintare la libera exprimare in Canada :


Bill C - 51 este o lege complexa, periculoasa si poseda o serioasa amenintare la libertate ade exprimare in Canada. Am gasit ca cetatenii si vizitatorii ar putea fi  wind up ( ce o insemnand si asta ) si serviti cu ordine de cenzura, detinuti fara proces sau incarcerati pana la 5 ani.

Sub noua legislatie, oamenii pot pot face comentarii variate pe topice controversate, in special despre terorism , in care prin orice definitie este suprimarea libertatii de experesie prohibita de legile canadiene, Canadian Charter of Right and freedoms.
      Guvernul federal iai acorda sie insusi si agentiilor de spionaj mai multe puteri pentru a lupta cu terorismul de tip ISIS, sau pentru a folosi aceste tragedii pentru a spiona ilegal, supraveghea si reduce la tacere cetateni incocenti si inamicii lor politici ?


Noua lege a terorismului se va aplica oricui care  " comunica statements, argumenteaza cu convingere sau promoveaza comisioane terorismului ofense in general ( intelegeti ce puteti, ca nimic nu face sens in limba lor imputita )  :

Daca esti arestat pentru promovarea terorismului sau esti avocatul lor, ai pute asa nu ai parte de aparare legislativa.  Nu conteaza ca actionezi in interes public sau ca comunicarea a avut intentia de a fi educationala. Ai putea fi gasit vinovat chiar daca  "scholars " legali nu inteleg ce inseamna legea sau cum va fi aplicata. Ai putea fi incarcerat chiar daca ai avut cele mai bune intentii si niciodata nu ai considerat topicul terorismului cand te-ai exprimat.


Pana si Privacy Commissioner, Daniel Therrien pe care Harper l-a ales, este ingrijorat : " Aceasta lege va permite departamentelor si agentiilor sa imparta informatiile personale, inclusiv a canadienilor obisnuiti care nu pot fi suspectati de activitati teroriste, in scopul detectarii si identificarii noilor amenintari de securitate.  
     Nu este clar ca acestea ar fi o marura proportionala care respecta drepturile de intimitate ale canadienilor " .

Sub noua legislatie, guvernul poate cere tribunalului p0ermisiunea de a sterge materialul online ofensiv. acesta este un pas urias catre cenzura de stat asupra Internetului, ceva ce deja Coreea de Nord si China fac, iar cetatenii vocifereaza si se opun in intreaga lume.

Criticii legii sunt ingrijorati ca canadienii vor fi speriati sa vorbeasca, sa protesteze sau sa schimbe curtailment of libery ( asta nu merge tradusa cu nici un dictionar ) , daca guvernul isi acorda singur puteri sa contabilizeze ce defineste drept amenintare.


      Un fost spion declara ca canadienii se flateaza singuri considerand ca CISIS ii spioneaza :

Cei mai multi demonstratori se flateaza singuri cand considera ca vor intra sub scrutinul serviciilor de securitate, declara un fost spion master. ( Pai nu avem nici o garantie ca nu e asa, pentru ca legea arata negru pe alb fix opusul.  Si chiar daca am avea, legea tot stramba ramane, asa cum s-a aratat mai sus.)

The Canadian Security Intelligence Service are resurse sa monitorizeze doar acele amenintari care sunt " cu rosu, de mare risc si in zone mari de probabilitate " . ( Da, dar legea prevede ca are dreptul sa ii monitorizeze pe orice inocent ce spune ce nu e " aprobat" ).
     Asta inseamna ca nu avem timp nici macar sa luam in considerare sa ne uitam la orice fel de ... draci baltati, ca nu face sens .

Boisvert, acum consultant de securitate spune ca sunt o " mare ofensa" ingrijorarile comune ca legislatia poate efectiv plasa protestele legitime sub supravegherea CISIS , adaugand ca grupurile sau indivizii " nu ar trebui sa se flateze singuri in helul asta ".


3 comments:

 1. http://www.globalresearch.ca/cellphones-wireless-devices-connected-to-cancer-study/5467642

  ReplyDelete
 2. "Foaie verde de dudau, o sa fie si mai...bine" (In Canada, respectiv Rai).
  Despre intelegerea limbajului juridic, nu-ti face probleme, nu despre limba este vorba, ci despre formularea intentionat tendentioasa, ca lumea (indiferent de capacitatea intelectuala) sa nu inteleaga nimic. Sistemul asta s-a introdus si in legislatia din Romania in ultimii cel putin 10 ani. Fraze interminabile, in care in mod deliberat se introduc soparlitze ca sa nu aiba nici un sens, si apoi da-i cu interpretarile.....cu "ce-a vrut sa spuna autorul"....autorul doar a vrut sa ii incaiere pe cetateni, ca ei sa poata calari in voie....Modelul vine de aici, deci nu e vorba de limba lor imputita, ci de modul in care orice limba poate fi folosita...."dezbina si condu".
  Cat despre faptul ca s-a umflat orezul in canadieni, asta e chiar de mare mirare, ca aici nu exista societate civila, initiativa cetateneasca, pentru ca aici fiecare e cu pizda ma-sii si solidaritatea intre oameni este 0! Si incurajata sa "evolueze" asa de la centru....iar centrul lor nu-i pe continentul asta....cel putin nu oficial!
  Gabriela

  ReplyDelete
 3. O noua campanie in Romania in care oameni si-au taiat pe gratis parul ca sa le faca peruci la copii cu cancer. Mai penibil de atat nu se poate.
  http://stirileprotv.ro/stiri/social/campania-care-castiga-tot-mai-multi-adepti-in-romania-motivul-incredibil-pentru-care-romancele-renunta-la-parul-lung.html
  https://www.facebook.com/LPTIasi

  ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.