Doctor Yourself

Tuesday, March 31, 2015

Fericire din pix


Nu esti fericit ? Pai afla ca esti singurul nefericit, intr-o lume de sclavi preafericiti : ti-o spun autoritatile statului, prin gura propagandei. De unde rezulta, ca trebuie sa fii boul baltii daca reusesti performanta de a fi singurul nefericit intr-o societate fericita. Da, e ceva in neregula cu tinesi ai face bine sa devii fericit .

Un nou studiu despre englezi arata ca ei devin din ce in ce mai fericiti ( numai tu nu ). Satisfactia vietii, fericirea si sentimentul ca facem ceva ce conteaza sunt in crestere, iar nivelele de anxietate sunt i scadere.
Expertii spun ca fericirea natiunii e in crestere, indiferent cat de sinistra e realitate ain care traiesc prefericitii. Nu conteaza ca nu au joburi, ca traiesc din ce in ce mai prost : ei sunt din ce in ce mai fericiti. 
Astia's pe droguri, sunt sigura !  Avand in vedere cantitatile de droguri legale  ( alcool ) pe care englezii le consuma ... nu's chiar departe de adevar in cee ace am afirmat .


Oficiul National pentru Statistica a revelat cum s-a schimbat in bine bunastarea si fericirea natiunii. Fix asa apareau si romanii in statisticile ceausiste !

In ultimele 12 luni, o treime din 45 % s-a imbunatatit bunastarea, si numai pentru 5 % a scazut bunastarea. La sfarsitul lui 2013 nbu a fost nici o imbunatatire in satisfactia nivelului de joburi, timpului liber sau salariilor, comparate cu anul predecent, insa miracolos, a crescut nivelul de fericire si satisfactie a populatiei.
     Aproape 32,6 % si-au situat fericire ala nivelul 9 din 10 in 2013-2014, o crestere de la 30,9 % in 2012-2013 .


Da, suntem o societate de sclavi fericiti sa muncim pentru un pumn de banuti cu care sa supravietuim de la o luna la alta.


Daca locuiesti in " the best country of the world " , fericirea e garantata . Si aici se face foamea, da' macar flamanzesti fericit : 11 % dintre canadienii din Montreal nu isi pot permite mancare sanatoasa.


Val Tarasuk, profesor la University of Toronto's Departament of Nutritional Science, spune ca avem o problema publica serioasa in faptul ca tot mai multi canadieni se chinuie in a pune mancare pe masa. 

Problema e mai rea pentru familiile din Saskatchewan : aproape o treime ( 32,5 % ) au probleme in a  reusi sa-si asigure mancare alor si puradeilor din dotare ( bine ca s-au apucat de puit, cand vita incaltata  nu stiu ce va manca maine, daca isi va pierde jobul  ! ) 

In Manitoba, Ontario si British Columbia, aproape un sfert dintre puitorii singuri nu pot asigura mancare apentru boracul din dotare. In Alberta, cifrele sunt de 28,7 %


Malnutritia cronica - mancare aputina , putina mancare de calitate - afecteaza multiple zone sociale si economice. Cea mai evidenta este sanatatea.

Dietele nesanatoase sunt legate de aparitia bolilor cronice, precum diabet si boli cardiovasculare. In aditie la faptul ca te imbolnaveste, faptul ca nu ai acces la mancare de calitate, agraveaza bolile deja existente. 

La cantina saracilor mananca oameni cu educatie superioara, dar care nu isi pot asigura hrana. Cantina saracilor din Ontario spune ca in ultimul an a crescut cu 20 % numarul canadienilor care vin sa manance la ei. Cantina saracilor din regiunea Toronto este ultima alternativa a oamenilor saraci care nu ami au nici o alta solutie temporara.


             1 din 3 persoane sufera de insecuritate alimentara in Nunavut- arata Statscan


Mai mult de o treime din gospodariile din Nunavut au prost acces la alimente sanatoase si safe - un nivel care este de 4 ori mai mare decat media nationala, conform cu raportul Statistics Canada. Raportul e numit " food insecurity in Canada " si a fost publicat zilele trecute si a gasit ca in medie 8,3 % dintre gospodariile canadiene nu au acces la mancare de calitate si variata, datorita lipsei de bani, in anul 2011 - 2012. Asta inseamna 1,1 gospodarii canadiene.

Oricum, teritoriile canadiene sunt confurntate cu o rata considerabila a food insecurity mai mare decat in provincii, spune raportul. Teritoriile de Northwest au a doua rata de food insecurity din Canada, la 13,7 % . Maritims sunt de departe mai rele decat Nova Scotia cu 11,9 %.


Rata de food insecurity este de 36,7 % in Nunavut, iar pretul alimentelor este pana la cer ( la fel si foamea ). Problema foamei din teritoriile de nord alea Canadei a fost scoasa la lumina de un raport UN si adusa in atentia guvernului canadian. 
    Duap raportul guvernamental, a fost publicata o filmare in care rezidentii din Rankin Inlet cautau in gunoaie dupa mancare. 

Mancarea este adusa pe cale aeriana pe timpul iernii, sau adusa cu barcile atunci cand vremea permite, iar costurile transportului sunt mari. Multe familii care nu fac fata pretului exorbitant al alimentelor, se duc la cantinele pentru saraci. Folosinta cantinelor pentru saraci a crescut in intreaga Canada in 2012 si cifrele sugereaza ca numarul gospodariilor care nu isi pot asigura alimentele, este in crestere.


                                        Joburi, bineanteles ca nu se gasesc :


Angajatorii canadieni sunt exitanti in a angaja personal si asta nu este doar din cauz apretului scazut la petrol. An dupa an, rata de angajare a crescut cu sub 1 % in Canada  ( mai departe va traduceti singuri ca mi-am prins urechile ).

Cresterea inceata reflecta precautia angajatorilor de a adauga personal intr-un climat economic incert. Fara claritatea ca, conditiile de afaceri se vor imbunatati, multi angajatori prefara sa tina costurile jos evitand adaugarea de personal permanent pe statul de plata.


In loc sa isi asume riscul de a angaja personal, angajatorii prefera sa ceara angajatilor deja existenti, sa faca munca a doi oameni sau sa angajeze personal temporar sau doar cu contract de baza. Adica fara sa isi asume raspundere si costuri in plus ( beneficii si asigurari de sanatate platite angajatului ) si sa-i zboare oricand vor ei, fara nici o consecinta .

Angajatorii au taiat 1.000 de joburi luna trecuta, conform cu Statistics Canada, iar rata somerilor a crescut de doua ori in 5 luni , mai mare cu 6,8 % in 15 luni, din decembrie 2013. Ultima perioada de cel putin 15 luni crestere consecutiva sub 1 % a fost in perioada 2008 - 2009 cand cu recesiunea.

                            Insa, intre angajatii la stat si cei din privat exista o foarte mare diferenta :


Diferenta de salriu dintre angajatii de la stat si cei din privat costa cetatenii platitori de taxe 20 bilioane dolari pe an.

The Canadian Federal of Independence Business " Wahe Watch " a gasit ca 10-15 %  este diferenta dintre slariile de stat fata de salariile private, pentru aceleasi joburi. Ted Mallet, vice-presedinte la CFIB spune ca este a 6 a versiune a raportului, din 1986 care arata aceasta problema.

In sectorul privat, daca salariile cresc prea mult, afacerile au de suferit si vor sfarsi in faliment. Daca salariile sunt prea mici, afacerea nu va atrage forta de munca potrivita si va suferi ddin nou. 

Raportul, care analizeaza datele din 2010 continute in Statistics Canada 2011 National Houshold Survey si compara mai mult de 200 de ocupatii din sectorul public si privat. CFIB spune ca a facut ajustari in functie de varsta, educatie si unele ocupatii, ca sa se asigure ca va compara mere cu mere. 

Raportul publicat zilele trecute arata ca in 2010 salariile medii anuale in scetorul public au fost intre 51.000 - 69.000 $ . Aceleasi joburi in sectorul privat au fost in medie intre 49.000 - 61.000 $ . Raportul a analizat  salariile platite muncitorilor din sectoare precum educatie, sanatate si transportul urban si a gasit ca  diferenta intre veniturile muncitoprilor de la stat si a celor din privat este de 13 %.


                   Sectorul public este singurul care mai creeaza joburi in Canada :


Rata somajului este de 6,8 % oficial ( ca neoficial e mult mai mare, pentru ca si canadienii numara din 2 in 2 ca si romanii ) . In raportul CFIB se arata ca un muncitor de la stat castiga cu 8.150 $ in plus pe an, fata de un muncitor de la privat, pentru acelasi tip de job.

Cei mai avantajati muncitori sunt cei de la guvernul federal si Canada Post ( astia au niste tarife imposibil de suportat ).


Conform cu ultimul raport al Statistics Canada, avem 1,3 milioane de canadieni ce nu isi pot gasi de munca.  Rata somajului a crescut in februarie cu 6,8 % cu notabile cresteri in sectorul petrolier din Alberta, Saskatchewan , Newfoundland si Labrador.

Sectorul privat a adaugat joburi in ultimul an, insa doar in procent de 0,2 %, sau 28.000 de joburi. Dar, sa nu uitam ca, canadienii numara ca job, orice job temporar ( zilier fara contract ), sau job part-time de 1-2 ore cand si cand. Ei le numara ca si joburile full time, ca sa dea bine la popor.

Sectorul public a adaugat 43.000 joburi anul trecut, o crestere cu 1,2 %.


Oamenii nu au unde munci, pentru ca in sectorul privat nu sunt joburi, dar statul nu doar ca angajeaza functionari inutili, ca sa invarta doua hartii dintr-un birou in altul, dar le mai si cresc salariile. Totul pe banii fraierilor platitori de taxe, of course !


 Costul salariilor si beneficiilor muncitorilor din sectorul public din Ontario a crescut cu 47 % in mai putin de o decada, crestere semnificativa mai rapida decat inflatia sau economia provinciei, conform cu raportul Fraser Institute .


Pana la trei sfarturi din bugetul pentru programe, merge pe plata functionarilor de la stat, spune raportul publicat zilele trecute . Finantele provinciei Ontario sunt precare, din cauza ca guvernul cheltuie mai mult decat incaseaza din taxe. Cresterea salariilor a jucxat un rol important in a pune presiune pe finantele guvernamentale.

Ontario are 12,5 bilioane dolari deficit. Guvernatorul Kathleen Wyne a blocat salariile in unele sectoare publice si a spus profesorilor ca nu vor fi bani inplus pentru cresteri de salarii .

Raportul celor de la Fraser Institute spune ca cele mai multe eforturi recente de a opri compensatiile muncitorilor din scetorul public, vin dupa ce ani in sir au umflat costurile. Raportul arata cresteri in cheltuilile guvernului pentru salariile muncitorilor de la stat, in perioada 2005 - 2006 si 2013 -2014. 
     El a gasit ca au crescut salariile muncitorilor de la stat cu 47,1 % in perioada de timp in care inflatia a crescut cu doar 15,1 %. Numarul joburilor de guvern a crescut cu 10,9 % .


Si cand ingramadesti in birouri mai mult personal decat e necesar, ei trebuie sa isi ocupe timpul cu ceva. Preferabil cu porn. 

Asa se intampla cand angajezi oameni de care nua i nevoie, doar ca sa dea bine la statistica si sa scoti ochii populatiei cum creezi tu locuri de munca ( inutile si consumatoare de bani multi de la buget ).Doua duzini de functionari de la Public Works si Govermment Services Canada au fost pedepsiti in ultimii 4 ani pentru folosirea nepotrivita a Internetului la munca, inclusiv cativa care s-au uitat si au dat mai departe porn. Cat de cretin trebuie sa fii sa te uiti la porn pe calculatorul de serviciu ? Astia n-au calculator acasa ?

Conform cu documentele obtinute de QMI Agency, 4 functionari de la departamentul de justitie au fost suspendati pentru 20 de zile si un angajat a fost concediat pentru ca au downloadat si s-au uitat la filme porno pe computerele de la serviciu.


Documentul arata ca un muncitor a folosit adresa de email guvernamentala ca sa dea mai departe materiale erotice si pornografice. El contine 66 de exemple de emailuri nepotrivite cu subiecte precum " ce face femeile speciale ? "  " Tarfa Talibana " si " Bunica si tatuajele sale "( pentru gerontofili ).

Documentul contine marturii de la un angajat , ce spune ca al sau coleg ce a dat mai departe materialele pornografice, isi petrecea litteraly intreaga zi uitandu-se la poze erotice pe computer.27 comments:

 1. DIn acest motiv le spun la toti emigrantii tineri cu cetatenia luata sa incerce din rasputeri sa obtina un job la guvern! Un scirbici in invatamint este cel mai boieresc -atentie, daca-i suporti pe boraci! :) - unde lucrezi doar 180 de zile pe an de la 8,30-3,30 cu o ora pauza...verile libere si bani girla sa calatoresti la Machu Pichu si sa vizitezi vulcanii activi din Hawaii si Guatemala

  C.

  ReplyDelete
 2. Si in ziarele locale apar mereu informatii despre cum a crescut numarul celor dependenti de mancarea de pomana. Astea apar mai ales in perioada sarbatorilor, cand se acutizeaza "cerseala" pentru "saraci". Orice om normal la cap (ca sa o citez pe Tzipi) ar sari ca ars cand ar auzi ca_Canada are saraci! Cum adica sa aiba saraci, cand ei se bat cu pumnul in piept ce putere mondiala sunt, ce bogati, "cea mai buna tzara din lume" si toata propaganda?! Cand eram la niste cursuri de engleza pentru imigranti, profesoara punea mereu in discutie niste subiecte arzatoare si intr-o zi a pus subiectul saraciei in Canada. Eu am intrebat fara ipocrizie, de ce are Canada saraci, ca mie nu-mi vine sa cred? Inteleg in Africa si alte zone, dar in Canada? Normal ca n-a stiut ce sa raspunda!

  Cat despre indolentza salariatilor de la stat, eu n-am vazut asa puturosi ca aici in viatza mea...si te si sfideaza, ca nu-i pune nimeni la munca. Singurul lor scop este sa faca dintr-o ora de munca doua...daca nu mai mult, pentru ca sunt platiti cu ora in general, si de ce n-ar munci 4 ore sau mai putin, dar sa fie platiti pentru 8? Ca doar si ei sunt smecheri....Plata cu ora este una dintre gaunoseniile sistemului. Oricum, la privat (o romanca mi-a povestit cum se munceste la serele de flori), din alea 8 ore muncesti cat pentru 12 ore, robotizat, ca ai niste norme care l-ar fi facut pe Ceausescu negru de invidie.....

  Poate ati auzit ca si Future Shop dispare. Inchid vreo 60 de magazine, iar celalalte se transforma in Best Buy...Asa ca mai vine un val de someri oficiali.

  Cat despre fericire, citeam zilele astea un sondaj Gallup (sau asa ceva) in care cele mai fericite tzari din lume (popoare) erau cele din America de Sud. Toate din top 10...Bineinteles ca astea se bat cap in cap cu sondajele care arata Norvegia, Canada s.a. Dar eu tind sa-i cred pe aia cu America de Sud.

  Gabriela

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nu-i bai ca mai vin alti someri...or sa mai tipareasca citeva carute de bani ca doar tiparnita nu cere de mincare....si care-s aia care or sa le zica CIT SA TIPAREASCA, nu?
   ...si in caz ca nu stiti, datoria Canadei PER CAPITA este identica cu cea a americanilor care oficial impinge 18 trilioane
   C.

   Delete
 3. O stire care o sa-i placa lui Tzipi "la nebunie"....despre plozi. N-am citit articolul, in cazuri din astea mie mi-e de ajuns titlul. Iar fericitul tata este cat se poate de britanic si arian (dupa mutra)...:))
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3019319/Jobless-29-year-old-fifteenth-child-ten-different-mothers.html?ITO=1490&ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490

  Gabriela

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nici nu ai cum sa ai vre-un job in situatia lui...l-ar minca astia cu fulgi cu tot...din nou, da-i in masa de anglocabalosaxoni ca au DE UNDE...tiparnita sa traiasca!...si deasemenea sa nu uitam ca EI AU DESAVIRSIT ACEST SISTEM PARAZITAR, NU POPORUL!..ei l-au proiectat in vederea MAXIMALIZARII FURTULUI SI JAFULUI..asa ca...sa plateasca tata!

   Delete
  2. Imi place de baiatu' asta, are o gramada de prioritati:
   >Se lauda cu succesul la agatat si motilitatea&cantitatea spermatozoizilor din dotare
   >"Agata" si "insarcineaza" in autobuz :))
   >Refuza sa-si asume "vina"
   >A lucrat ici si colo, dar il plictiseste, cerseste de la stat, ca-i mai sexy asa (nu-i de-ajuns ca saraceste platitorii de taxe pt ca nu a descoperit si alte gauri in afara vaginului)
   >Si peste toate astea, mai e si infractor

   Doamnelor, nu stiu cum de va puteti abtine de la a va plimba cu autobuzul pe ruta AGATZATA-MATERNITATE CU PERON PE PARTEA "DRAGOSTE LA PRIMA PENETRARE"!

   Delete
 4. Stai linistita, ca toti puitorii sunt iresponsabili si lipsiti de scrupule, pentru ca isi condamna copiii la sclavie pe viata si suferinta intr-o societate de maimute primitive.
  Doar ca unii puitori, ca asta din articolul citat de tine, duc iresponsabilitate ala extrem : caca plozi fara numar si apoi ii lasa in carca altora sa-i creasca. Suna cunoscut.

  ReplyDelete
 5. Uite aici un link: http://www.macleans.ca/society/science/god-is-the-answer/
  Au reusit sa dovedeasca stiintific ca religia face bine la copii.
  JIJI aka HaHaHa

  ReplyDelete
 6. Cred ca la capitolul fericire si durut in pix de tot si de toate nu-i intrece nimeni pe cubanezi. DOLCEle FARNIENTE cred ca in Cuba s-a inventat.
  Cuba este o bucata rupta din rai!..dar trebuie sa mergi si fiind printre ei, sa "sapi" un timp... pentru a intelege ce vreau sa spun pentru ca din afara toti cred ca sunt DOAR saraci si amariti. Este complet gresit...sunt SARACI SI FERICITI...idealul!...munca putina, mincare CURATA, caldura, curent electric/apa curenta GRATIS, taxe ZERO! , gradini de zarzavaturi, mango, banane, nuci de cocos, diverse alte fructe de-ti lasa gura apa, porci, vaci(desi la astea sunt restrictii la taiere si consum impuse de guvernului hipiot Castro)...si in plus cireasa de pe tort...CEL MAI COOL CONDUCATOR DE STAT...EVER!!! care a avut puterea testiculara DE PE O INSULITA sa se opuna celei mai mari puteri din lume!

  Citadela

  ReplyDelete
  Replies
  1. Am avut un coleg emigrat din Cuba si imi spunea ca a plecat mancand pamantul din cauza economiei precare. Nu au locuinte si tinerii sunt obligati sa stea cu soua genearatii de batrani in casa, intr-o amarata de camera. Il intrebasem daca pot sa merg la ai lui in gazda decat sa merg la hotel. Nu au nici un control, totul e al statului.

   Delete
 7. De acord cu tine, dar problema e ca sunt crunt de saraci. Vazusem blogul unui cubanez , cu poze , descrieri si toate cele. Era cam cum era la noi in vremea lui Ceausescu, nu aveau de nici unele, pana si hartia igienica spunea ca e o problema.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Da, asa este, insa totusi ca si-n Ro a lui Creasca, nu mor de foame, embargoul reptilian este pe terminate..., iar week-endurile care la ei incep cam de Joi.. vin in masa cu ratele muncitoresti si le petrec cu miile pe plajele lor albe cu misip UNIC de coral cu puradeii dis de dimineata, in potoale serioase si havana club combinat cu lovemaking in apa racoroasa a marii azul a Caraibelor...spunbe-mi si mie CINE IN TORONTO sau IN CANADA SE MAI DISTREAZA ASA...in crunta saracie! :)...iti spun ca traim degeaba !

   C.

   Delete
  2. Nu stiu ce mancare serioasa, dar baiatul ala cubanez cu blogul, vorbea de mancare pe cartela. Am cautat si pe alte bloguri si toti spun acelasi lucru, mancarea la portie si cu taraita. am vazut pe youtube filmari in care doctori cubanezi vindeau piese vechi in piata, ca sa poata trai si spuneau ca saracia e foarte foarte mare.

   Cat despre plaja, eu personal nu vad nici o distractie in asta. Stau pe plaja sa fac ce ? Ar trebui sa iau Distonocalm, ca sa reusesc sa stau la plaja .

   Delete
  3. asa este din cauza nenorocitului asta de embargou economic...

   iar pe plaja sunt multe de facut, stat la umbra, citit, relaxat, snorkeling, inot, plimbari, socializare, vindecari de reumatisme - mie in doua saptamini imi trec toate durerile acumulate in oase, in vijeliile astea de aici la -40-50 de grade timp de TREI LUNI, futui!..din frigul permanent de min 6 luni.
   C.

   Delete
  4. iar cu mincarea se descurca, am vazut eu cu ochii mei....nu uita..la fel ca la noi pe vremuri, dar nu or sa o declare pe bloguri...ca nu e prosti!
   Cel mai greu am auzit ca o duc cei din interiorul insulei...dar aia au animale mai multe!...in schimb cei de pe litoral se descurca pe linga hoteluri
   C.

   Delete
  5. Ma relaxez juma' de ora.. maxim o ora pe plaja, dupa care trebuie sa iau Distonocalm. In apa nu ma bag, ca ma uda si e naspa senzatia ( destul ca trebuie sa suport dusul zilnic. No more ! ).
   La soare nu pot sa stau ca mi-e prea cald si scot limba ca un caine ( e oribila caldura aia umeda, de la mare si ocean ). Detest umezeala aia lipicioasa si vantul. Sociabila nu's, asa ca nu discut cu nimeni pe plaja (mai degraba stau cu castile in urechi, ca sa nu aud boracii urland ). Prefer any time sa merg in desert, ca nimic nu se compara cu caldura de acolo.

   Delete
 8. Legat de fericirea la serviciu, o colega canadiana de la jobul de unde mi-am dat demisia recent, care lucreaza in aceeasi firma de 25 de ani mi-a spus ca-i pare rau ca plec si ca spera ca noul job sa ma faca mai fericita. :))
  De parca m-as duce la job sa-mi caut fericirea si nu de nevoie.

  ReplyDelete
 9. Foarte tare ! Vezi, d'aia nu gasam eu fericirea, pentru ca nu m-am gandit sa o caut la scarbici !
  Da' astia asa au fost spalati pe creier, ca o cariera le aduce fericirea in viata si pentru ei, cariera aia e mai presus de orice, ca banu' conteaza.

  ReplyDelete
 10. Din categoria studiile curului: saracia are legatura cu dezvoltarea creierului. Am trait s-o aud si pe-asta. Astia nu stiu ce sa mai scorneasca sa normalizeze saracia....

  http://www.msn.com/en-us/news/us/poverty-linked-to-brain-structure-in-children-new-research-shows/ar-AAahrgH

  ReplyDelete
  Replies
  1. “Correlation is not causation,”
   “We can talk about links between parent education and family income and children’s brain structure but we can’t say for sure these differences are causing differences in brain structure.”

   "... researchers cannot say whether poverty causes smaller brain structures."

   Nu se poate confirma ca saracia este cauza sau factor contributor, conform studiului.

   Mai spun cei ce au facut studiul ca dimensiunea redusa a creierului(chestie testata in trecut ca fiind in corelatie directa cu atributele intelectuale) tinerilor/copiilor din fam sarace, in comparatie cu tineri/copii din familii cu venituri mai mari, s-ar datora:
   1. nutritie de slaba calitate
   sau
   2. stresului cauzat de mediul familial

   Planuiesc un alt studiu care sa incerce sa demonstreze ca venitul din fam inflluenteaza dezvoltarea dimensionala a creierului.
   1000 de mame cu venituri mici din toata tara
   1/2 din ele primesc 333$/luna
   1/2 din ele primesc 20$/luna

   “The brain is in­cred­ibly plastic, in­cred­ibly able to be molded by experience, especially in childhood."

   Delete
  2. >Half of All Children Will Be Autistic by 2025, Warns Senior Research Scientist at MIT and, just the other day, MIT scientist links autism to Monsanto’s Roundup and predicts HALF of U.S. children will be autistic by 2025. Here’s how it’s been reported:
   mai detaliat:
   http://scienceblogs.com/insolence/2014/12/31/oh-no-gmos-are-going-to-make-everyone-autistic/

   Daca o tin asa trebuie regindit tot sistemul de invatamint, CROIT PENTRU AUTISM

   C.

   Delete
 11. "Democratie" suedeza. Ai dansat, esti mincat....

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3020383/Sweden-s-continues-ban-dancing-Country-votes-uphold-law-stops-activity-taking-place-public.html

  ReplyDelete
 12. Grija pentru fetus ne omoara

  http://tablet.washingtonpost.com/top/indiana-woman-jailed-for-feticide-its-never-happened-before/2015/04/01/1e2793715566746bc027626c537855a7_story.html

  ReplyDelete
 13. Legea si tipetele plozilor

  http://www.dailymail.co.uk/wires/afp/article-3021232/Once-seen-not-heard-Tokyo-children-noisy-again.html

  ReplyDelete
 14. ploditorii din romanika nu se desmint:
  http://www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora-19814628-spania-roman-fost-arestat-dupa-incerca-vanda-copilul-5-000-euro.htm

  ReplyDelete
 15. tot inainte cu tupeu

  http://www.globalresearch.ca/the-imf-proposes-global-wealth-confiscation-the-appropriation-of-household-savings/5440347

  ReplyDelete
 16. Fix ce ne trebuie

  http://www.businessinsider.com/images-of-a-10-warthogs-firing-their-30mm-guns-2015-4

  ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.