Doctor Yourself

Saturday, December 13, 2014

Paracas History Museum - 1                                               In Muzeul din Paracas, pozatul costa 5 $ :


Asta e faimosul dulap cu cranii alungite din Paracas : puteti mari poza cat vreti, ca am pus formatul original.


                                           Foarte multe cranii aveau facuta trepanatie :
                             Cutite de obsidian si un cutit " tumi" cu care se facea trepanatia ...


                                                          ... care arata cam asa :


                       Unele cranii au fost descoperite pe langa Nasca, altele langa Paracas :
Muzeul poarta numele arheologului Julio Tello, care a excavat in Pisco Valley , Chincha si Inca :


Craniul din stanga este cel caruia i s-a facut analiza DNA ( neoficial ) , iar rezultatul a fost ca nu apartine nici unui tip de om cunoscut. De aici multi au speculat ca ar fi craniu de extraterestru, insa fara nici o dovada, pentru ca analiza DNA  arata ca nu ar fi ADN uman. Inseamna doar ca nu stim ce vedem si sunt necesare analize aprofundate.
                                                 Cranniu deformat artificial :


                               Craniul din mijloc avea urme de osteomielitis cauzata de sifilis .
                                      Asta este unul din craniile care arata dubios :


     De fapt, toate craniile aratau dubios, ca aveau cu totul alte imbinari decat craniile normale :


                                 Craniul de la care s-a prelevat AND-ul, vazut de aproape.


Intr-o vreme, la banca de la intersectia Yonge / Eglinton, era o functiionara la ghiseu care avea craniul alungit, identic cu asta. Ma duceam special la banca aia, doar ca sa ma uit la craniul ei, insa nu am avut ocazia sa ii pot face poze. In ultima vreme nu am mai vazut-o .


                                                      Cancer osos : mieloma multiple.


                                                                   Sifilis :


Craniul din mijloc, este o piatra in forma de craniu alungit, descoperita in mormintele unde au gasit craniile expuse in muzeu :


        Astea sunt craniile pentru care muzeul duce o indelungata lupta cu autoritatile statului :


Muzeul doreste sa faca anliza AND a craniilor astea 3 , pentru ca suspecteaza ca sunt cranii de extraterestrii. Pentru ca analiz asa fie luata in consideratie, sa fie oficiala, ea trebuie sa fie facuta prin canalele oficiale ( nu cum s-a facut analiza AND la craniul aratat ceva mai sus, care era o chestiune complet particulara, deci nimic oficial ).
Pentru asta, muzeul trebuie sa primeasca aprobare de la guvern, ca sa poata trimite oficial mostre catre laboratoarele din USA. Insa guvernul peruan intarzire de 6 luni sa dea vreun raspuns cererii muzeului . Mueul a strans din donatii, banii necesari pentru plata analizei ADN in USA, insa nu poate face nimic in lipsa aprobarii oficiale.


          Craniile sunt de la stanga la dreapta : o femeie, un barbat si un copil de 22 de luni.


5 comments:

 1. Chiar ma gandeam daca ai fost sa vezi muzeul,dar n-am indraznit sa intreb. Interesant

  ReplyDelete
 2. Da' de ce sa nu indraznesti sa intrebi, ca nu scot flacari pe nas ? Daca tot eram in zona, m-am dus.

  ReplyDelete
 3. Revin pe acest blog de fiecare data cand ma documentez mai bine pe domenii aparent fara conexiuni. Dupa o perioada, recitesc unele postari si realitatea se vede din ce in ce mai clar si mai trist (motiv de incetinire a documentarii) cu nuante de speranta pe alocuri. Mai e mult de lucru, dar intrebarile pe care le are omenirea incep sa capete si raspunsuri, chiar daca drumul e lung pana la completarea lor. Cateodata ma gandesc daca lumea 5 nu se apuca si ea de pietroglife, asa, spre final, pentru indrumarea "stranepotilor" lumii noi, care vor ajunge in acest punct candva.
  Maria

  ReplyDelete
 4. Maria : Din motive de " safety first", eu pe blog nu am scris intreaga poveste, ci doar povestea aparenta, insa cu cat ne documentam mai amanuntit, cu atat se face lumina mai multa. In spatele simbolurilor vechi sunt doua povesti :
  1. Cea pe care "zeii" si agentii Matrixului se screm sa o ascunda stergand si distrugand istoria veche a omenirii, aia din asa numita "Epoca de Aur", in care omenirea era preocupata in principal de spiritualitate, iar Zeul Soare nu era inchinarea imbecila la un astru, asa cum ne mint astia la scoala. Au sters cam toata cunoasterea parvenita din vechime, insa ceva fragmente tot au ajuns pana la noi si poate fi reconstituita partial, dar suficient cat sa putem obtine pe cont propriu scopul spiritualitatii anticilor. S-au pastrat simbolurile pe care le vedem acum si cica " nu stim" ce inseamna.

  2. Povestea in care "zeii" alieni au preluat simbolurile antice si le-au insusit ei, cu scopul clar de a confuza poporul, ca sa nu mai inteleaga nimic. Dam la o parte povestea cu zeii ( asta pe care am aratat-o si eu pe blog ) si ramane informatia nepervertita .

  Deci avem doua straturi de informatie, asta de la suprafata cu zeii alieni care au preluat simbolurile vechi ale spiritualitatii si povestea originala, aia a cunoasterii anticilor si la care eu nu am facut referire pe blog.
  Din fericire, cine cauta gaseste ( atat informatia teoretica, cat si practica ).

  ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.