Doctor Yourself

Thursday, December 11, 2014

Nasca - Paracas

                                     Cine a zis ca nu e avantajos sa ai 1 metru jumate ? !


              Aste e drumul pe soseaua Panamericana, dintre Nasca si Paracas , prin desert.


          Nu e nimic de comentat : doar priveste si simte desertul din fata ochilor ! E fabulos.5 comments:

 1. Cunosc acest gen de sentimente generate de frumusetea desertului. Le-am trait si nu le pot uita. De-asta doresc arzator sa mai fac asemenea experiente fascinante.
  Tu vei rade, insa eu ii multumesc Creatorului pentru aceasta planeta superba.

  Frumoase poze!
  Cate ai/ati facut in total, mai fato?

  ReplyDelete
 2. Am facut aproximativ 7.000 poze, cifra rotunda.

  Normal ca ma umfla rasul cand va aud cum va inchinati zeilor !

  ReplyDelete
 3. De unde vrei sa stii cum se inchina cineva?
  Si de ce faptul de-a te inchina lui Dumnezeu e de-a fi luat in deras?
  Exista atatea forme de inchinare - de la decent la ridicol, de la inofensiv la fanatic, poti sa ai o parere, poti sa ai o atitudine critica, poti sa respingi, iar daca te umfla rasul... ma rog... ceea ce pentru unul e o chestiune serioasa, e pentru tine ceva hilar. Si invers. Ai vazut si in cazul blogului/postarilor tale, chiar referitor la desert.
  Asa e lumea. Putini sunt toleranti.

  ReplyDelete
 4. Faptul de a crede in zei si a teinchina la ei, este de ras, pentru ca o chestiune absolut primitiva : hai sa ne inchinam la cee ace nu cunoastem, ca e mai simplu asa, inloc sa ne documentam cine sunt zeii si ce vor ei de la noi. E mult mai simplu sa inghiti propaganda religioasa ( indiferent de gradul ei ).
  Mie imi vine sa rad, dar nu e de ras, ci de plans. E trist ca omenire ase afla in stadiul asta primitiv. Asta eparerea me adespre religie si crezatorii in zei, dar de tolerat ii tolerez. De regula, nu ii contrazic cu nimic si ii las sa bata campii, inclusiv la mine pe blog. Doar ca eu am alt aparere si o spun : in rest, fiecare cu piticii lui.

  ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.