Doctor Yourself

Wednesday, December 10, 2014

Nasca Lines

                                                      Plecam din Nasca ...


                                                  ... pe langa munti, spre aeroport :


Electrical resistance din linii e de mai mult de 100 de ori mai mare decat in solul desertului, iar centrul electrical resistance e la 2 metri sub sol. Exista anomalii magnetice la nivelul limiilor din Nasca, fapt bine cunoscut de pilotii avioanelor, care cunosc zonele si incearca sa se fereasca de accidente.
 Exista zone in care campul magnetic al solului atrage avioanele ( daca zboara prea jos ) si dincauza asta s-au prabusit multe avioane care zburau deasupra liniilor in Nasca. In alte zone, campul magnetic respinge avioanele si nu le permite sa zboare prea jos. 
concentratia de arsenic din sol e de 10-17 ori mai mare decat normalul. 

Dr. Cabrera are o teorie in care spune ca Nasca era folosita ca un aeroport in care navele extraterestrilor ( civilizatia gliptolitica venita din Pleiade, unde s-a si reantors dupa ce au creat rasa umana )  decolau si aterizau mai usor, folosindu-se de energia magnetica ( pentru ca ele functioneaza cu energie magnetica si nu cu combustibil clasic ).

                                      Asta este teoria lui, pentru cei interesati :


Doctorul Cabrera spuneca s-a gasit decsrierea functionarii navelor extraterestre, pe vasele ceramice din Cultura Nasca descoperite prin morminte : vas ceramic ce reproduce spationava.


Reprezentarea simbolica a spationavei facandu-si intrarea pe pista centrala din Pampa Nasca. Se afla in punctul de intrare al campului magnetic.


Ceramica Nasca ce reproduce sectiunea inferioara a unei spationave gliptolitica. Simbolurile inscrise, arata functionarea spationavei.


Pietrele din Ica, pe care le-am vizitat aici  http://filosofiepebordura.blogspot.ca/2014/12/ica-stones.html ne arata aceleasi simboluri ca in Pampa de Nasca si sunt insotite de ceea ce am putea numi simbolul vietii ( copacul vietii ) :
                   Asta e parcarea aeroportului ( aveau o Ambulanta parcata, just in case ).


In aeroport, agentii de turism si personalul aeroportului, puneau pariuri, care turisti o sa vomite in avion. Eu le-am zis celor cu care am zburat noi, sa parieze cu incredere pe Omul Meu, ca sigur o sa castige potul celmare. Nu de alta, insa baiatu' vomita de fiecare data pe scaunul dentistului. Cum deschide gura, cum vomita : sa-i dublati numarul de pungi de pe scaun, just in case ...


Avioanele, Cesna, te cam suceau pe toate partile, ca zicea pilotul cam asa : acum ne inclinam pe dreapta ca sa vedeti paianjenul. Apoi facem o pirueta si ne inclinam pe cealt aparte, ca sa vada si turistii de pe cealalta parte a avionului, paianjenul. Si asa o tineai tot zborul ( vreo 30 de minute ), te balansai non stop stanga-dreapta, pana incepeau aia mai debili sa ameteasca si sa vomite ca la balamuc.
La coborare, fiecare turist prime ao dimploma care atesta ca la data de, ai zburat peste Nasca Lines cu echipajul X. Sau primeai diploma de cel mai mare vomitel ... dupa caz ... Glumesc, da' personalul aeroportului chiar puneau pariuri pe turisti si se amuzau nespus ( i-am vazut la sol ) cand ii vedeau pe turisti cum comorau clatinandu-pe pe picioare, albi ca varul, cand ieseau din avioane. Nu toti, da' cei mai multi ...


                                                         Asta e micutul aeroport :


                                                             Harta Nasca Lines :


 Pe usa cabinetului medical tronau papusile religioase : zeii sa-ti ajute sa nu vomiti cand zbori !


De la receptia unde te cazai erai avertizat sa nu mananci nimic in dimineata in care te duci sa zbori, cica te ajuta sa nu vomiti ( sau mai exact, sa nu le murdaresti lor avionul ). Cicrcula printre personalul aeroportului, povestea unui israelian care a zburat peste Nasca si a fost atat de incantat de tumbele prin aer, incat a zburat de 7 ori la rand si a platit pilotii sa faca cat mai multe tumbe. Nici nu vreau sa ma gandesc ce a fost la gura turistilor care au zburat cu el in primul avion !


                                    Cartile Mariei Reiche se vand peste tot in Nasca :


                                    Un tablou facut din nisip si agatat in aeroport :


 O reprezentare mai buna a liniilor, de o parte si de alta a soselei Panamericane : liniile din Nasca ...


                                                       ... si liniile din Palpa :


Pe soseaua Panamericana, la vreo 50 de km de Nasca, exista o schela  de unde poti vedea cateva figuri :


                                                                      astea :


Din avion, pozele ies foarte prost. Probabil ca trebuie zburat intr-un anumit punct al zilei, ca sa bata soarele intr-un anumit unghi, ca sa fie vizibilitatea mai mare .
Aici e ceva care ar putea fi copacul vietii. Si mai avem o entitate, ceva care ar putea fi repr5ezentare aunui spirit ( zeii erau considerati spirite, de indienii din North America ) si ii reprezentau cam tot asa, niste galme, niste fumuri care aveau ... 4 sau 6 degete la maini. 


Exista o gramada de teorii despre utilitatea Nasca Lines. Mie imi pare ca a fost un fel de spatioport cum spune Cabrera, pe care l-au decorat cu simboluri zeiesti, cam la fel cum oamenii isi pun insemnele si simbolurile nationale pe cladirile oficiale.

Maria Reiche a considerat ca nu poate fi un aeroport, pentru ca terenul nu ar fi putut sustine o aretizare-decloare a navelor ( dar ea se refere ala tehnologia pe care oamenii o au ) si nu a luat in calcul posibilitate aunei aterizari pe camp magnetic.  Ea a facut conexiuni astronomice intre figurile de la Nasca si pozitia diferitelor constelatii, considerand ca este un calendar. Dar asta vine doar sa completeze teoria simbolurilor zeiesti : da, unii zei vin din Universul nostru fizic, si au tinut sa marcheze locul din care vin, ori de cate ori au construit ceva pe planeta. Exista conexiuni intre harta oraselor pamantele infiintate de zei si harta stelara corespondenta ( indienii Hopi vorbesc pe lang despre aceasta reflectare a " precum in cer, asa si pe pamant " ).


Muntele asta pare retezat si nivelat ( cum am vazut ca era si la Macchu Picchu ), pentru a pune pe el cee ace pare a fi o pista de aterizare. Indienii Navajo si Hopi, povestesc cum zeii isi parcau navele in varful acelor stanci retezate , numite "butte" , care sunt presarate pe intreg desertul din Arizona.


                                  Asta este ceea ce istoricii numesc figura astronautului :


Mie nu-mi pare ca ar semana cu un astronaut : pai nu are nici un elementcare sa aminteasca de asta !


Figura asta am mai intalnit-o sculptata pe un monument in Arizona si in mod eronat am considerat ca este reprezentarea unui grey ( care nu e decat un biorobvotel amarat, in slujba zeilor )  : http://filosofiepebordura.blogspot.ca/2012/06/et.html

Indienii Hopi l-au desenat in petroglifele din Homolovi State Park si spun ca este stapanul Plenetei, Masaw :


Este aceeasi figura , reprodusa in filmul ET al lui Spilberg . Nu, nu este un mic grey, asa cum in mod eronat am considerat eu, ci este extraterestrul cu capul in forma de inima ( cu o mica adancitura in mijlocul craniului ) si exact asa este desenat in  Liniile din Nasca ( poza mai sus ). toti rapitii il descriu identic in hipnoza regresiva pe zeul cu capul in forma de inima si e descris ca fiind foarte agresiv. Indienii Hopi povestesc cum Masaw impune ateroare in randul indienilor, care nu aveau voie sa i se adreseze in mod direct si pedepsea cu moartea pe orice om care nu executa intocmai ce le spuneau zeii.
       Este Masaw, stapanul planetei, rasa de zei care coordoneaza programele pe care zeii le desfasoara pe Terra .


                                    Maimuta ( indienii il au pe Hannuman, zeul maimuta ):                                                                 Hannuman :


                                                                 colibri :


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.