Doctor Yourself

Friday, April 18, 2014

De Paste


Nu exista pe lumea asta religie mai penibila decat cre( s )tinismul. Pentru ca e o facatura scrisa pe genunchi de catre baietii cu tichiuta, si vanduta fraierilor pe post de "adevar", cu care sa poata manipula masele inculte. Daca alte religii macar au ceva propriu si original, cre( s )tinismul nu are nimic al sau, ci totul e " imprumutat" din paganism si alte cele : pur si simplu sarbatorile cre( s )tine sunt cele pagane, dar cu nume schimbat. Ca in rest, au pastrat si datele, ritualurile, simbolurile din paganism si alte religii.
     Da' prostimea din zilele noastre, pune botu' si accepta absolut orice i se serveste pe post de adavar suprem, de catre barbosii cu fuste . Daca asa zice popa, apoi e adevar imuabil, mai ales daca scrie in biblie.  Pai populatia de acum cateva secole nu accepta chiar asa usor facatura crestinismului ( cum accepta oamenii de acum ), fapt pentru care cre( s )tinismul a trebuit sa fie impus cu rugul si cu sabia, ca nimeni nu voia sa-si paraseasca religia strabuna, pentru religia nou inventata.

Cei mai penibili ever sunt patriotii si nationalistii care clameaza cum iubesc ei glia stramoseasca, Dacia muma, da' n-au nici cea mai mica jena sa renunte la credinta stramoseasca si sa accepte crestinismul. Pai stramosii romanilor n-aveau nici o treaba cu zeii evreilor, la care se inchina de zor cre (s ) tinii, ci aveau zeii propii si personali !   Si cati despre cati daci care se inchinau la zeul evreilor ati auzit ? Ca acum aproximativ 5.000 de ani cand s-au intamplat povestile biblice ( coonform cu ce sustine Biblia ), dacii existau bine mersi, doar ca aveau zeii lor proprii si personali la care se inchinau.
  Patriot, ( nationalist ) si crestin e o incompatibilitate de termeni : ori una, ori alta, ca impreuna se anuleaza reciproc. E limpede ca, crestinilor patrioti, le lipseste simtul ridicolului.

Partea funny este ca inventatorii cu tichiuta ai crestinismului, si-au pastrat religia originala, stamoseasca ( asta fiind unul din motivele pentru care evreii refuza sa-l recunoasca pe Iisus ) . Partea si mai amuzanta este ca toti crestinii turuie fara sa respire, despre cum zeul evreilor ( si implicit al lor ), e iubirea intrupata, binele suprem, fericirea absoluta and shit. Astia sufera de disonanta cognitiva, ca daca ar pune mana sa-si citeasca Biblia, ar constata oripilati cat de scelerat si nemernic e zeul caruia i se inchina : Hiltel era copilas nevinovat, pe langa ce orori a facut zeul crestinismului. Si cu toate astea, crestinii n-au nici cea mai mica mustrare de constiinta, nu mai pot de dragul lui ...  Parerea mea e ca e nevoie de ceva dereglari la mansarda, ca sa te inchini unui scelerat. Pai ar fi mult mai castigati crestinii, daca s-ar inchina oricarui criminal in serie din puscarii : toti pusi laolalta, sunt mult mai blanzi si mai buni decat zeul crestinilor ( vorbind pe dovezi clare, nu pe fabulatii de credinciosi ) !

E asa cum ziceam : crestinismul, fiind o facatura de religie incropita pe genunchi, n-are nimic al sau, totul e furat din alte parti. Habar n-au cand s-a nascut Gizas si nici cand a inviat " din morti " . Daca stam bine si analizam, de fapt, Pastele crestinilor e exact ziua de Pesach evreiasca : pentru ca habar n-avem cand a inviat Gizas, in realitate, crestinii sarbatoresc fara sa aiba habar ( de inculti ce sunt ) ... altceva !
     Evreii si crestinii sarbatoresc in ziua de Peasch, in realitate, genocidul pe care zeul scelerat al evreilor, l-a facut populatiei egiptene, ca sa-si scoata triburile de evrei din sclavia egipteana ( in care tot zeul i-a bagat ). Si constata Biblia crestinilor, cum zeul lor, in ziua de Pesach  a macelarit mii de egipteni, de dragul evreilor sai, cu ajutorul a ceea ce seamana extraordinar de bine descris in Vechiul Testament, cu o arma biologica, bacteriologica ( prima consemnata in clar in istoria omenirii ). Dragutii de crestini, isi inchipuie ca sarbatoresc invierea lui Gizas ( care nu se stie de fapt cand a inviat ) ... in ziua de Peasch, insa in realitate sarbatoresc fara sa aiba habar, marele genocid facut de zeul lor scelerat. Penibil. Paste Fericit !

Si daca e circoteca, prostimea nu se poate abtine sa nu isi dea in petic, fara sa-si puna intrebarea nici macar in gluma, de ce un zeu iubitor si minunat, ar avea nevoie de rugaciuni, inchinaciuni si umilinte de la copiii sai ?  Pai tu, ca parinte cu bun simt si normal la cap, pretinzi plodului sa ste ain genunchi in fiecare seara inainte de culcare, sa iti recte imnuri de slava si sa se umileasca in rugaciuni in fata ta ?  De ce ai avea nevoie ca plodul tau sa faca asta ?  Dar zeul, de ce are nevoie de rugaciuni, inchinaciuni si umilinte ? Nu doar ca are nevoie de ele, dar le cere insistent, si le impune populatiei : propriile vorbe si fapte din Vechiul Testament stau marturie ....
Cata lipsa de creier la credinciosi !


Crestinii spanioli a iesit in strada sa faca circ in Zamora, Spania, in ziua de Pesach si s-au mascat toti in haine rosii. Cat de penibil !
si-au pus oamenii masti de catife ape figura, s-au impopotonat in haine rosii de muselina si s-au adunat cu sutele la Catadrala din Zamora, ca sa se invarta in jurul catedralei, in cinstea patimilor lui Gizas.


Cand am venit in primul an in Canada, am fost invitati la cineva in seara de Pesach, si la miezul noptii, supriza : toata gasca mergem la biserica sa cantam si sa ne dam peste cap in jurul bisericii !  Ati vazut la Pet Shop cum se invart soarecii pe rotita ?  Asa ne-am invartit si noi in jurul bisericii, cu lumanari aprinse in maini ! Penibil. Daca vreti sa experimentati sentimentul de olifogrenie, acum e momentul oportun. Totul e sa gasiti o biserica prin zona.
Grav este ca astia isi indoctrineaza plozii, fara sa aiba bunul simt sa-i lase sa ajunga la maturitate si abia apoi sa-i ase pe ploozi sa cerceteze si sa decida daca pun botu' la spalare ape creier cu religia si daca da ... la care religie, ca's multe. Nici nu l-au fatat bine, ca , cre (s) tinul pune boracul in carpe si il prezinta la popa, sa-l crestineze cu de-a sila ( ca n-au cerut acordul boracului ). Bietii puradei, n-au nici o sansa la un creier nepoluat si la gandire critica !  Din fericire, unii se mai trezesc la realitate, cand ajung la maturitate si incep sa gandeasca, se prind ca puitorii si-au batut joc de ei, spalandu-i pe creier cu religia.


                    Invartitul in jurul bisericii e considerat cel mai emotionant moment al saptamanii sfinte.


                                  Da' crestinii astia spanioli, nu pot circula pe sens giratoriu decat mascati ?


                     Catolicii si orice alta religie , ar trebui sa faca penitenta pentru ce ce i-au facut rasei umane.


Eu cred ca oamenii pot fi programati ( mind control, braiwashing ) intocmai ca si computerele noastre. Creierul uman este un biocomputer, deci poate fi programat. Rasa umana adora sa programeze ( dreseze ) si sa controleze animalele. Rasele zeilor constat ca adora sa programeze ( prin religii in special ) si sa controleze rasa umana : nimic nou sub soare . Rezultatul este ca traim intr-o lume spalata pe creier, societate care nu intelege realitatea in care traieste, pentru ca e controlata sa traiasca intr-o realitate virtuala ( lumea imaginara ).  De asta, habar n-au si nu inteleg ce se intampla in jurul lor.In Danemarca nu se mai produce carne halal, pentru ca grupurile pentru protectia animalelor au facut ani de zile campanie anti.
Dan Jorensen, Ministerul Agriculturii si Alimentelor, a declarat in presa ca " drepturile animalelor sunt mai importante decat religia" . Corect.
Cei mind controlled cu ajutorul religiei, s-au isterizat imediat : grupurile religioase ale evreilor si musulmanilor au facut scandal ca nu intentioneaza sa cumpere carne non-halal.In cele mai multe tari, este obligatoriu ca animalele sa fie drogate inainte de a fi asasinate in abatoare, insa ritualurile religioase evreiesti si musulmane, cer ca animalele sa fie constiente. Picioarele si stomacul animalelor tremura, iar corpul are convulsii dureroase.

Din perspectiva grupurilor de protectie a animalelor, suferinta animalelor nu ar trebui sa fie trecuta cu vederea, in favoarea sensibilitatilor religioase.


Credinta e sinonima cu incultura : pai e imposibil sa fii religios si cult in acelasi timp. E o contradictie de termeni. Ca sa intelegi prezentul, trebuie sa cunosti trecutul. Ca sa cunosti viitoprul, trebuie sa cunosti trecutul cat mai indepartat, as zice eu. Doar o persoana care nu cunoaste temeinic istoria ( nu aia cenzurata si falsificata ), poate fi religioasa si sa nu priceapa cine sunt zeii si ce vor de la noi.

Cele mai mari orori din istoria omenirii, au fost facute de oamenii religiosi, in numele credintei. Fanatismul religios isi ia tributul si in zilele noastre : patrimoniul Siriei risca sa fie distrus de extremisti.


Fundamentalistii islamici din Siria au inceput sa distruga tezaurul arheologic, precum mozaicuri bizantine, statui grecesti si romane pentru ca portretizeaza oameni in posturi contrare credintelor religioase. Mda, religiosii au fobie de nuditate.
Distrugerea sistematica a antichitatilor, poate fi cel mai mare dezastru, de cand talibanii din afganistan au dinamitat stautia gigantica a lui Budha at Bamiyan in 2001, pentru motive similare.La mijlocul lui ianuarie, doua miscari ale Qa'ida, Islamic State si Levant ( Isis ), ce controleaza nord-estul Siriei, au explodat si distrus mozaicul bizantin din secolul al- 6- lea , de langa orasul Raqqa de pe Eufrat.
Alte situri distruse de fundamentalistii islamici includ reliefuri sculptate la Shash Hamdan, un cimitir roman in provincia Allep. Tot in Allep, o stattuie sculptata ce era asezata in afara marginilor vaii, a fost deliberat impuscata si smulsa in fragmente.


                                                Religia produce monstri bine spalati pe creier.


Un cuplu din Pennsylvania care crede in vindecarea prin credinta , ar putea primi 20 de ani sau mai mult in prizonierat, pentru mortea celui de-l doilea plod de 8 ani, care a murit fara sa fi avut parte de ingrijiri medicale.
Cuplul se afla sub ordinu judecatoresc sa acorde ingrijiri medicale pentru celalt plod, dupa ce plodul de 2 ani a murit de pneumonie in 2009, din cauza ca a fost lasat netratat. Banuiesc ca prietenul imaginar la care se rugau, nu a catadixit sa le vindece boracul.
Cuplul este a treia generatie din comunitatea penticostala de la First Century Gospel Church din nord - estul Philadhelphia.

Pai macar astia sunt credinciosi adevarati, nu ipocriti ca restul religiosilor, care dau fuga la spital sa-i trateze doctorul, si daca se fac bine, e datorita .... zeului. Daca nu se fac bine, e vina doctorului. Cinstit ar fi, daca sunt onesti cu ei insisi si au incredere in prietenul imaginar la care se inchina, sa se lase pe mana lui, daca tot a promis ca va avea grija de turma lui de credinciosi.


Nici adventistii nu's mai breji , ca orice religios, de altfel : astia si-au lasat boracul de 5 luni sa moara de rahitism , din cauz aca nu si-au dus boracul la doctor.Puitorii unui borac de 5 luni care a murit din cauza rahitismului, nu i-au acordat ingrijire medicala, din cauza credintelor religioase, si au fost incercerati si acuzati de ucidere. Au primit unul 3 ani si 2 luni , iar celalt doar 3 luni de puscarie.


Ce uita fanaticii religiosi este ca dreptul de a-si manifesta religia nu este un drept absolut, ci este limitat de drepoturile altora. Este dreptul plodului sa aiba parte de ingrijire medicala, in ciuda indobitocirii puitorilor sai. Din pacate, plozii depind de puitori, si cand puitorul e o vita incaltata, plozii platesc. Uneori cu viata, alteori doar cu sanatatea .


          Atunci cand drepturile religioase interfereaza cu medicina, ele pun viata pacientului in pericol :


Credintele religioase sunt in scadere in USA, iar cunostintele medicale sunt in crestere. Ironic este ca in sistemul medical, o cantitate foarte mare de decizii nu sunt luate pe considerentul preferintei pacientului sau al stiintei, ci sunt dictate de credinta si teologie. Eu am tot zis ca omenire anu a iesit niciodata din Evul Mediu Intunecat, iaer acum avem si dovada ...

Tot mai multe decizii medicale sunt luate de episcopii catolici, in camerele de spital, in legatura cu pacientii. Nu numai atat, episcopii au drept de veto religios, care poate surclasa dreptul doctorului sau al pacientului.


Datorita fuziunii corporatiilor si legilor care privilegiaza institutiilor religioase, multe comunitati de-a lungul USA au doar cateva optiuni seculare cand e vorba de ingrijiri medicale si nu sunt mandatat sa spuna pacientului de intreaga gama de servicii medicale potrivite pentru el. Cenzura religioasa e alive !

In statul Washington, de exemplu, aproape jumatate din paturile de spital si sistemul de sanatate afiliat, cad sub autoritatea Bisericii Catolice, iar multe countyes nu au alternativa.


Asta creeaza un incredibil conflict de interese. Un sistem medical cu autoritati religioase si corporatii de top, inseamna urmatoarele : ca popii iau decizii medicale. Adica un dezastru garantat.

-- pacientii sunt tinuti in ignoranta asupra intregii game de tratament disponibile si potrivite lui, daca acestea sunt judecate sa violeze teologia institutiei care acorda ingrijirile medicale.

-- spitalul nu va continua educatia despre avansurile medicinei, daca ierarhia religioasa dezaproba asta.

-- farmaciile nu stocheaza medicamente si aparatura pe care proprietarii religiosi o vor dezaproba

-- fondurile publice folosite ca sa promoveze credintele religioase si notiune ade "credinta" este o cale rezonabila de a determina ce fel de ingrijire medicala va fi acordata.

-- institutiile religioase sau indivizii credinciosi au drept de veto religios asupra decizilor medicale profund personale ale pacientilor.


In Romania, tara profund habotnica , inchinatoare la zeul scelerat al evreilor, religia face legea. O sa trec peste faptul ca religia s-a infiltrat ilegal in scoli ( parca Romania e tara seculara ) si spala pe creier plozii, spre multumirea si bucuria puitorilor imbecili.
Da' mai nou, nici infractorii in uniforma nu isi mai fac treaba, ci i-o paseaza lejer ... zeului ! Pai sa alerge zeul dupa hoti !


Militienii romani au infiintat Asociatia Politistilor Cretini, unde se roaga zeului, ca oamenii sa nu mai fure !  Pai nu zeul ii face sa fure, ci saracia si sclavia in care traiesc. De ce ar fura un om care are tot ce-i trebuie, n-are grija zilei de maine pentru cate zile ar avea el ?Politistii se inarmeaza cu Biblia si pornesc la spovedit infractorii, pe care ii roaga fierbinte, in numele zeului, sa nu mai pacatuiasca ! Amin !


Asta cu sexualitatea e clasica : credinciosii au fost dresati sa aiba fobie de sex, nuditate si cam tot ce e sexy. Rezultatul obtinut este exact invers decat cel dorit : religiosii sunt obsedati de sexualitate. Pai cum altfel poate fi numita spaima de tot ce e sexy ?  Cand incontinuu te gandesti la sex, ca ala e sexy, aia are fusta prea scurta, celalt e atragator  si iti tulbura hormonii, se cheama ca ai o fixatie legata de sex !
     Ar trebui sa-ti pui intrebarea de ce nu poti functiona normal si netulburat in conjurat de femei si barbati sexy ?  simplu : pentru ca atat de mult ai oprimat sexualitatea ( din cauza religiei ), incat s-a tranformat in obsesie sexuala.

O persoana care isi exploreaza sexualitatea, care n-are prejudecati si nici frustrai sexuale, nu simte nevoia imperioasa de ainterzice femeilor sa se machieze, sa poarte haine scurte si sexy si nici nu le pune cearsaful in cap, decat daca se teme de sexualitatea lor ( sa nu-l duca in ispita, ca el e mult prea slab si obsedat de sex ca sa poata rezista ).

                           Din ciclul, suntem idioti obsedati de sex, hai saa ne dam in stamba :


Omar Borkan Al Gala , poet, actor si fotograf din Dubai e raportat ca fiind unul din cei 3 barbati indepartati de la festivalul din Riyad, de catre politia religioasa.

Comisia pentru Promovarea Virtutii si Preventia Viciilor din arabia Saudita l-a deportat inapoi in Abu Dhabi, pe motiv ca arata prea bine si ar putea duce femeile in ispita. Un raport al ziarului Elaph zice ca oficialii festivalului spun ca 3 barbati din Emirate au fost deportati pentru ca erau pre afrumosi , iar Comisia pentru Promovarea Virtutii si Preventia Viciilor, se teme ca femile ar putea sa le pice in p ...Din fericire, unii oameni spalati pe creier cu religia, se mai si desteapta din transa virtuala in care traiesc :


Fostul campion olimpic, Jonathan Edwards a revelat ca nu mai crede in zei si este mai fericit decat a fost vreodata. Pai cred si eu ca e fericit ca a scapat de reguli si constrangeri imbecile !

Credinta lui crestina a fost atat de importanta pentru el, incat a refuzat sa concureze intr-o sambata, la World Athletcs Championships in 1991. Ca sambata e zi sacra pentru nu stiu ce spalati pe creier.


Edward declara ca nu ii e dor de credinta sa. In multe feluri se simte mai fericit cu sine insasi fara credinta.
Corect : acum e liber si nu il mai controleaza nici o spaima de pedeapsa zeului scelerat, si nici nu mai trebuie sa faca frumos, ca sa fie premiat de zeu.


Edward a declarat presei ca se simte jenat de fost sa credinta religioasa. Pai orice om normal la cap s-ar simti jenat daca ar fi dat dovada de prostie, in mod repetat si in public . Credinta in zei nu e chiar deloc dovada de inteligenta.
In 2010 el a declarat pentru Sky News ca a avut minte ingusta si vederi fundamentale si a fost putin o persoana dubioasa. Pai in asta ii trasforma religia pe oameni !  El era convins sa crede in adevar. Acum se simte jenat, dar nu regreta nimic.  Corect . E de preferat sa cauti adevarul si sa te ratacesti la un moment dat ( ca e inevitabil, intr-un fel sau altul ), decat sa stai ca leguma si sa inghiti ca pelicanu' orice balarie ti se serbeste pe post de "adevar".


18 comments:

 1. Nationalistii cre(s)tini sint o contradictie in termeni si, evident, de tot kktu. Totdeauna mi-au placut patriotii de carton sau de 5 minute, cum le mai spun eu. Bietii de ei, imposibil sa-si dea seama ca ei sint doar cretini, si nu nationalisti. Cind ii auzi facind spume la gura cu credinta stramoseasca, iti vine sa-i duci la circ.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Si pe mine ma umfla rasul cand aud cate un nationalist d'sta care clameaza " credinta stramoseasca" fiind ... ortodoxia ! Care stramosi incultilor, aia de ieri, de alaltaieri ? Ca dacii si peloasgii nu se inchinau de nici un fel zeului evreilor si nici altor zei imprumutati de la alte popoare. Raman la parerea mea ca numai un incult poate fi religios.

   Delete
 2. Faza cu putilistii, pardon, politistii cre(s)tini n-o stiam. Dovedeste inca o data in ce hal am regresat ca popor.

  ReplyDelete
 3. Nevasta unui cretin de la mine de la job i-a zis "pas" la sex ca, de, se oftica gizas, e p(r)ostul pastelui. Si bietul de el face 13, 14 pina cind "al de sus" ii da dezlegare la "gaura"....

  ReplyDelete
  Replies
  1. D'apoi e plin cu habotnice d'astea, care respecta ritualurile si traditiile imbecile si nu vad mai departe de gardul bisericii.

   Delete
 4. Nu chiar toate religiile, in primul rind cele 3, fundamentale, ar trebui sa faca penitenta pentru abuzul si genocidul comis asupra rasei umane. Si cind ii auzi pe fatatori, ca, vai, avortul a ucis mai multi "oameni" decit religia lor mult iubita, se kk pe ei....

  ReplyDelete
 5. Tzipi,total de acord cu punctul tau de vedere.Ma bucur sa-ti citesc opiniile si aceasta imi dau un sentiment de multumire ca oamenii totusi incep sa se trezeasca.Referitor la religii,la crestinism,eu am avut dintotdeauna aceste opinii.De mic copil am fost expusa la indoctrinarea religioasa,dar nu am acceptat.Paream singura intr-o lume inebunita si dogmatizata cu creierile spalate de preoti crestini,de biblie si restul.Au trecut ani destui in viata mea pana am inceput sa intalnesc oameni,putini, este drept,ca dumneata,cu astfel de gandire progresiva.Aceasta inseamna totusi ca unii oameni se mai trezesc si vad realitatea asa cum este si nu cum suntem indemnati s-o vedem prin sistemul religios crestin.
  Iti apreciez ,repet,punctul de vedere,si nu numai referitor la religii ci si restul.
  Sa ai un sfarsit de saptamana bun.

  ReplyDelete
 6. Sefora, esti optimista ! Din pacate, oamenii nu se trezesc ( cate unul pe ici pe colo, cantitate neglijabila ), turma ramane la fel de proasta si inculta, ca intotdeauna.

  Cei care se trezesc sau are nu accepta din start indoctrinarea ( nu doar religioasa ), sunt extrem de putini, pentru ca e nevoie de multa inteligenta ca sa faca asta . Iar turma e imbecila, deci in imposibitatea de a iesi din transa sau de a intelege ce se intampla in realitatea in care traim.
  Saptamana buna si tie !

  ReplyDelete
 7. Am scapat de biserica anusu' asta. A plouat si a batut vintu', deci pas. Ce bine, macar atit....

  ReplyDelete
 8. Sa nu uitati sa va spalati pe fata cu ou rosu. Apoi apucati-va sa strangeti bani pentru craciun ca circul se ia de la capat.

  ReplyDelete
 9. POPII SE DUC SI IN CLUBURI, BARURI, SA CONVERTEASCA TINERII

  http://online.wsj.com/news/articles/SB10001424052702304311204579505500772450622?ru=yahoo?mod=yahoo_itp&mg=reno64-wsj&url=http%3A%2F%2Fonline.wsj.com%2Farticle%2FSB10001424052702304311204579505500772450622.html%3Fru%3Dyahoo%3Fmod%3Dyahoo_itp

  ReplyDelete
  Replies
  1. Au nevoie de mai multi adepti care sa le dea spaga pe sub mana atunci cand refuza sa le faca slujbe de inmormantare la oameni.

   Delete
 10. Oamenii sunt prosti ca ii chema pe popi sa le inmormanteze mortii, de parca nu i-ar putea baga in groapa daca nu le canta popa la cap !

  ReplyDelete
 11. Sa vada si ochiu` vecinului ca esti credincios :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. De fapt, asta e problema prostimii : e important ce gandeste lumea despre ei, si nu ca ei sunt credinciosi adevarati ori ipocriti.

   Delete
 12. Mai Tzipi, pana la varsta de 13-14 ani puiitoarea care m-a fatat ma ducea la biserica in fiecare duminca!
  Vazand ca tata nu venea cu noi, l-am intrebat de ce? - indignat ca-l tot bateam la cap tata mi-a indicat sa citesc cateva capitole (mai relevante) din biblie si cate ceva din istoria cre(s)tinismului... Pana la finalul scolii am mai citit si alte "istorii" de la Grecia Antica la Imperiul Roman si de la Zalmoxis la Nero - de la Cruciade pana la Inchizitie si Renascentism si terminand cu Dacii si implicit istoria Romaniei.
  Nu am enumerat toate cele de mai sus pentru a ma da destept - ci doar pentru a indica ce istorii mi-au "luminat" creieri pentru a nu devenii habotnic DAR, cel mai tare m-a inversunat sa devin un ATEU CONVINS si CRITIC citirea Bibliei!!!
  Nu cred ca spun o noutate - insa cretinoizii cei mai habotnici sunt cei care nu au citit biblia! PARADOXAL, femeile ar trebuii (daca ar citi biblia!) sa fie primele care ar trebuii sa respinga doctrina cre(s)tinismului - insa la biserica, CULMEA, sunt mai multe femei!?! Ce mai: IQ de maimuta - vorba ta... http://ro.wikipedia.org/wiki/Zalmoxis

  PS: Intradevar o fi existand o asociatie a politistilor cre(s)tini dar, nu mai lua de BUNE informatii din Libertatea, KanalD ori Realitatea.net - scriu stiri mai de cacat decat Cancan_ul !

  Cu respect - Teo din Iasi - Romania.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eu cred ca toti oamenii religiosi, au ceva probleme cu discernamantul. In mod cert, sunt mult in neregula cu gandirea respectivului : in special a femeilor, ca astea's cele mai tampite, in ciuda zeului biblic ce le-a calcat in picioare non-stop.

   Nu iau de bune informatiile din Libertatea, insa asociatia o fi existand, daca politistii au iesit in fata la ziar, si-au facut poze si au dat interviuri ...

   Delete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.