Doctor Yourself

Sunday, March 9, 2014

MazaCoin


Dispretul nedisimulat al nativilor americani, pentru civilizatia omului alb, este mai mult decat evident. Nu doar ca il simti, cand vorbesti cu un nativ traditionalist, da' se si vede cu ochiul liber. Iar cine picteaza despre nativii americani, imaginea salbaticului care danseaza cu pene in cap ( noroc ca i-au " civilizat" invadatorii europeni ! ) ori nu i-a intalnit niciodata, ori minte ca porcu', in intentia de a dezinforma.

Dmpotriva, nativii americani inteleg clar pe ce lume traiesc si ce se intampla in jurul lor, iar dezgustul si oroarea pentru " civilizatia" omului alb e imensa.. Unul din indienii Hopi se stramba cu scarba involuntara, cand ne povestea ca omul alb adus sclavia in North America si ca nu intelege de ce ei accepta sa-si faca semenii sclavi, pentru bani. Si mi-a insirat in clar, ca sa fie sigur ca am priceput ce vrea sa-mi spuna, ca doar stia si el ca vitele incaltate cu piele alba nu isi dau seama ca traiesc ins clavie si chiar le place : rata la banca, salariul, munca fortata pentru stapanii care iti arunca si tie doi banuti sa nu mori de foame, etc.
Mi-a zis clar, ca decat sa traiasca sclavi ca omul alb, prefera sa traiasca asa cum pot, in rezervatiile lor. Se vede treaba ca s-au saturat si de speculatia cu dolarul si si-au facut moneda lor, dupa modelul Bitcoin : Mazecoin !


                                           Designul monedei e traditional : medicine wheel .


Payu Harris, un bitcoin developer si activist la Pine ridge Indian Reservation in South Dakota a facut o promisiune tribului sau, care se chinuie impotriva USA.

El a decalarat pentru Forbes, ca familia sa a luptat si a murit pentru pamant, aparand pamantul tribului Oglala Lakota Nation. El a gasit modalitatea de a scoate din saracie tribul, cu o clona a Bitcoin, numita MazaCoin, pe care spera ca oamenii o vor folosi in paralel cu dolarul. Cum se va intampla exact asta, este neclar. Harris a convins seful tribului sa accepte MazaCoin ca si moneda oficiala nationala. Este prima oara cand nativii americani si-au facut propria cryptocurrency.


La inceputul lui 2014 s-a semnat agrementul cu Oglala Sioux Tribe Office of Economic Development, Harris a inceput sa produca 25 de milioane MazaCoin ca sa serveasca drept rezerva nationala pentru Lakota Nation, care poate fi utilizata in vremuri de criza pentru a stabiliza moneda.
500 de MazaCoin au fost produsi si dedicati Marelui Spirit si prosperitatiii si bogatiei Oglala Lakota Nation. Acum este tranzactionat in jurul lumii.


FBI-ul a sunat seful tribului Lakota sa-l informeze ca Bitcoin si alte cryptocurrency nu sunt inca legale, dar Harris a fost de neclintit si a inceput o campanie educationala in care sa arata indienilor cum functioneaza noua moneda, dupa principii similare cu Bitcoinul. Cateva afaceri locale au fost de acord sa inceapa sa foloseasca MazaCoin in aditie cu cash.


Harris spune ca vre aca oamenii tribului sa fie educati si sa le arate care este urmatorul nivel in finante. Mai zice ca nu vor cere permisiunea guvernului federal ca sa faca asta. Refuza sa ceara permisiunea lor, pentru orice ar vrea sa faca in interiorul propriilor granite ( ale rezervatiei ). Cand ai plozi flamanzi, e timpul sa te concentrezi.


MazaCoin are un lung drum e parcurs , pentru ca este doar o moneda din altele, cu care sa se lupte pentru a deveni valoroase. Fara sustinerea comunitatii cryprocurrency din lume, MazaCoin va fi doar una dintre multele lucruri fara valoare.


Rezidentii de la Pine ridge Indian Reservation nu au o gramada de dolari, iar ei castiga in jur de 7.887 $ / an de persoana, iar daca sunt barbati, durata de viata este pentru doar 48 de ani.


Batranii tribului nu inteleg exact cum va functiona MazaCoin, dar sunt dispusi sa mearga inainte. Daca economia Bitcoin va functiona in Pine ridge, poate va functiona oriunde in USA. Daca nu in USA, poate functiona in Venezuela, Guatemala sau oriunde. Avem nevoie sa facem ceva.

Mda. Oamenii astia sunt bine intentionati ( mai degraba am incredere in nativii americani decat in orice guvern, tara sau sistemul actual ), insa s-au bagat intr-un razboi mai mare decat ei. Respectabila intentia lor de a redresa economia facuta praf de omul alb.


           Triburile de nativi americani au adoptat MazaCoin si se pregatesc sa se lupte cu guvernul USA :


Payu Harris spune ca oricine poate cumpara si vinde moneda lor, dar tribul Lakota pastreaza jumatatate din moneda in rezerva , cu intentia de a preveni speculatiile salbatice care au cauzat volatilitatea Bitcoinului.


Tribul nostru are o idee despre ce este suveranitatea, insa nu la nivelul pe care il au ucrainienii, a declarat Harris, referindu-se la lupta pentru democratie de acolo. Aici nu exista un sens al identitatii nationale. aceasta fragmentare contribuie la dependenta triburilor de guvernul USA.
 
Jumatate din membrii tribului din rezervatia lui Harris , the Oglala Lakota Pine Ridge Indian Reservation in South Dakota, traiesc in saracie. E o problema care afecteaza triburile de-a lungul tarii si creste dependenta nativilor americani de ajutorul social de la guvern si au fost ghettoized in rezervatii.


In jur de 220 milioane $ intra in rezervatie in fiecare an, datorita casinoului Praire Wind. Insa Harris estimeaza ca ca mai putin de 45 milioane de dolari raman in economia locala. Cu MazaCoin el spera sa opreasca banii sa curga inapoi in Rapid City si apoi afara din stat. Noi construim o noua fundatie economica pentru rezervatie, a declarat Harris.

US Treasury Departament a indicat ca Bitcoin este legal, dar trebuie sa indeplineasca cateva cereri legate de transmisia banilor. In acelasi timp, politicienii cer interzicerea monedei. Harris spera sa evite toate astea cu MazaCoin.
Legea Federala ofera nativilor americani un statut legal special care le da un argument pentru o moneda total independenta de dolarul USA.

Chase Ochi de Fier, consilierul South Dakota pentru Lakota, crede ca guvernul federal va impiedica succesul MazaCoin. aici nu a mai existat o natiune tribala care sa-si fi declarat propria moneda si a mandatat moneda sa fie folosita in interiorul granitelor sale. Dar asta este din cauza dominatiei United Statea, care incearca sa ne opreasca, incearca sa ne citeze cu incalcarea legilor.


Exista de asemenea o frica de a renunta la dolarul USA, care cuprinde implicit amenintarea ca nu vor mai primi subventiile federale .Ochi de Fier crede ca merita sa lupti pentru batalia legala si perceptia publicului. Noi venim dupa 100 de ani de saracie impusa. Asta e lupta pe care o avem. Noi incercam sa facem asta cu MazaCoin, ca sa spargem cercul victimizarii.


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.