Doctor Yourself

Wednesday, March 5, 2014

Gun control


Mare propaganda, nu doar prin Rai ci cam peste tot in lume, pentru dezarmarea cetatenilor naivi. Cu cat populatia o duce mai prost, cu atat devine mai periculoasa daca este inarmata .
Pentru ca prostimea functioneaza la nivel irational, orice argument care face apel la ratiune, este inutil, fapt pentru care propaganda s foloseste de emotii, pentru a manipula masele. Ca prostimea se afla la nivel instinctual-emotional, deci orice apel la emotii isi va atinge scopul : in cazul asta, frica ! 
  
 Renuntati la arme, ca fac buba ! Prosteala functioneaza perfect, ca imbecilu' se sperie ca arma face poc, fara sa isi foloseasca neuronul : pai nu arma e periculoasa, ci dobitocul care o folosste ! Si de ce nu ar renunta si la folosire afocului, ca e periculos si le incendiaza casele ?  De fapt, putem renunta la absolut orice, sub pretext ca e periculos : ne putem intoarce in Epoca de piatra , ca sa fim safe . De fapt, si acolo se bateau aia cu pietre si tot nu erau safe. Da' ar putea sa interzica existenta pietrelor, la fel cum au interzis existenta plantelor ( marijuana ).

Cu cat faci mai mare tam-tam din nimic, cu atat se imprima pe creier prostimii, frica de arme : vamesii de pe Heathrow au confiscat arma, unei jucarii de lemn .
    

Un nene care a calatorit recent pe aeroportul Heathrow Airport in London, spune ca oficialii de la securitate i-au confiscat arma jucariei de lemn. el a calatorit in toata lumea cu jucaria de lemn, cu care facea poze pentru plodul lui, insa in London i-au confiscat "arma".


Propaganda a reusit sadreseze o parte din populatia mai slaba de minte, ca daca dezarmam oamenii, vom trai intr-o lume mult mai safe. Dar " uita" ca majoritate armelor cu care se comit infractiunile, sunt arme ilegale, neanregistrate. Si degeaba iei armele legale din mainile populatiei, pentru ca armele ilegale vor continua sa se vanda ( contrabanda a existat tot timpul ).
        Rezultatul este ca vei lasa populatia lipsita complet de orice aparare, in fata infractorilor inarmati pana in dinti ( cu arme de contrabanda ) : ca nu sta nimeni la coorul tau, sa-ti asigure protectia. Pana suni la politie, pana vine politia... esti mort si ingropat.
   
Pana si politia s-a prins ca, cu cat populatia e mai inarmata, cu atat va scadea numarul infractiunilor . E foarte logic : chiar risti sa intri peste unul care e inarmat pana in dinti ? Ca poate e mai iute de mana decat tine, sau poate are o arma mai desteapta ca a ta ...


Seful Politiei din Detroit, James Craig, a declarat ca, cu cat mai multi cetateni sunt inarmati, cu atat criminalii se vor gandi de doua ori inainte sa-i atace.


Craig spune ca a inceput sa creada ca proprietarii de arme legale pot descuraja crimele, atunci cand a devenit sef de politie in Portland, Maine, 2009.
Venind din California ( craig a fost in politia din Los Angeles pentru 28 de ani ), unde ( va traduceti singuri )...
Craig si-a schimbat rapid orientarea. Maine este unul din cele mai safe locuri din America. Clar, suspectii stiu bine ca americanii sunt inarmati.
Declaratiile lui Craig au fost facute pe 19 decembrie la " The Paul W. Smith Show " , unde a spus " Aici sunt un numar de detinatori de CPL in orasul Detroit. Cred ca asta e o descurajare. Americanii cu CPL se traduce cu reducerea crimelor . Am invatat asta rapid, in statul Maine.


Si pana la urma, statistica ne arata ca nu arele sunt principalii ucigasi in USA, ci folosirea tutunului, erorile medicale, abuzul de alcool si accidentele de masina sunt in top. Omoturile prin folosirea armelor de foc sunt pe ultimul lor.

Si daca autoritatile sunt atat de ingrijorate de periculozitatea armelor , de ce nu ar interzice detinere abatelor de baseball ? Sau a cutitelor ?


Iar daca nu poti detine si folosi asa usor o arma de foc, precum in USA, in Canada exista posibilitatea sa le inchiriezi de pe piata neagra :


Investigatia celor de la Torstar News Service arata ca infractorii interesati, pot inchiria, cumpara , imprumuta sau chiar fura armele de foc. In Toronto legea este extrem de stricta in ceea ce priveste posesia unei arme de foc si aberanta in ceea ce priveste pastrarea, transportul si folosirea armei, criminalii au alte optiuni, mult mai permisive.


                                Poti cumpara la colt de strada orice arme vrei, cu seria stearsa :


O arma folosita in 2009 in jefuirea unui magazin Beer Store a fost inchiriata pentru 200 $ si se vinde cu 600 - 800 $.


In USA nu prea percuteaza lumea la prosteala cu " depuneti armele, ca e pericol " : o fi americanii ce amai proasta natiune de pe planeta, da' nici chiar asa !  Pai e ca si cand mananci ciocolata, te simti bine, te-ai bucurat, insa vine propaganda si incearca sa te convinga ca nu-i adevarat ce vezi, nu-i adevarat ce simti ! Ca de fapt, ciocolata aia are gust rau ca dracu', doar ca nu te-ai prins tu ( las' ca altii stiu mai bine ce e bine pentru tine ! ) ...
     Prin urmare, americanii n-au nici gand sa renunte la jucaria preferata ce le da siguranta : Dick's Sporting Goods spune ca oamenii suna la magazin in fiecare dimineata ca sa afle daca au primit gloante .


Si daca propaganda nu are prea mult spor in convingerea adultilor sa renunte sau sa se teama de arme, manipularea plozilor, ca astia nu au discernamant si sunt fortati de parinti sa se supuna adultilor care au autoritate asupra lor. Cum puradelu' se afla in incapacitatea de a gandi si a evalua realitatea in care traieste, mintea lui poate fi modelata in orice fel se doreste. D'aia e bine ca indoctrinarea sa inceapa inca din scutece.
Daca la romani, plozii sunt indobitociti la scoala sa fie habotnici ( musai cu religia ortodoxa in scoli, puradei de gradinita taraticu clasa la biserica si la spovedanie ), in USA indobitocirea ia forma spaimei viserale de armele de foc. Puradelu' indobitocit de mic, va deveni adult si nu va gadi, nu isi va reevalua conceptiile cu care l-a indoctrinat familia, societate si scoala, ci doar va actiona automatic, in virtutea dresajului. Mai grav este ca prostimea nici macar nu realizeaza ca au fost indoctrinati si sa , conceptiile dupa care isi conduc viata, nici macar nu le apartin si daca s-ar gandi ceva mai bine, ar realiza ca nu sunt de acord cu multe si le-ar da delete imediat.

                 O scoala elementara a inceput un program de colectare a armelor de jucarie ale plozilor :


Strobridge Elementary Principal Charles Hill a avut o idee " brilianta" : intr-o sambata au tinut un program in care elevii de la Hayard, California isi pot preda pistoalele de jucarie si vor primi ins chimb o carte  si un bilet cu care pot castiga una din cele 4 biciclete.

Infiintatorul programului crede ca plozii care se joaca cu pistoalele de jucarie nu considera ca armele reale sunt periculoase. Jucatul; cu armele de jucarie si spusul " o sa te impusc" ii desensibilizeaza pe plozi , asa ca, aunci cand vor fi adulti va fi usor pentru ei sa foloseasca armele adevarate.


Pentru ca indoctrinarea sa fie completa, la fata locului a fost prezent si un politist care le-a vorbit despre siguranta armelor . Doar pentru a le arata plozilor ca guvernul local poate supraveghea tot, au ost " oportunitati" pentru plozi sa fie amprentati si fotografiati, iar informatia transferata pe un CD, just in case ca plodul va fi vreodata declarat pierdut.
Pai este o mina de aur pentru politie, sa recolteze amprentele noilor generatii, pur si simplu fara nici o restrictie si nici o obiectie ! .


Nu toata lumea e de acord cu indoctrinare aplozilor : Yih-Chau Chang, purtatorul de cuvant pentru Responsible Citizens of California spune ca face parte din copilarie, ca plozii sa se joace de'a hotii si vardistii sau de-a cowboys si indienii.


Iar americanii comenteaza pe pagina ziarului, intr-un mod si mai direct : programul asta nu e decat o alta modalitate de a spala pe creier plozii cu ideea ce "armele sunt rele " .


Aliniati-va , plozilor ! E timpul sa va pregatiti pentru inchisoare. Amprentati, fotografiati si supravegheati inca de la gradinita, va va desensibiliza asupra violarea drepturilor voastre.


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.