Doctor Yourself

Thursday, January 9, 2014

Intrebare

Datele problemei : am o multime de carti in paperback, pe care nu doresc sa le pastrez din lipsa de spatiu ( le scanez si le pastrez in computer, ca am nevoie de ele ). Ca sa aveti o idee despre gravitatea problemei , in fiecare saptamana cumpar cate 2 carti de pe Amazon : multe sunt kindle format, insa sunt o gramada si paperback, pentru cele care nu ofera formatul Kindle.
   Acuma, daca ma duc cu ele la anticariat , nimeni nu vrea sa mi le ia, toti din acelasi motiv : sunt prea specializate, desi nu sunt manuale de scoala-facultate. ( daca ma intrebati pe mine, sunt carti normale, de invatat din ele ). Imi pare rau de ele, ca sunt noi, sunt valoroase, si nu le vrea nimeni, pentru ca vitele incaltate citesc doar carti superficiale. Asa ca le donez la magazinele second hand.
    
Insa problema este ca la anticariatele alea, ei nu cumpara carti valoroase, deci nici nu vand carti de calitate, ci tot carti generale, de popularizare and shit ( ati vazut pe blog, cand am pus poze de la anticariate. Si eu am cumparat tot carti usurele de acolo , ca altceva mai de calitate nu era ). Dar as vrea sa gasesc un anticariat sa aiba pe rafturi carti de calitate, ca as cumpara bucuroasa de la ei, si as duce si cartile mele pe care le-am citit.
Cunoaste cineva un asemenea anticariat in Torontesti ? Librariile sunt excluse, ca acolo nu se vinde decat maculatura pentru turma. Daca stiti anticariatul minune, imi spuneti si mie adresa, please ?

I'm very bussy in perioada asta si voi posta ceva mai rarut pe blog. Nu plec, ci doar scriu ceva mai rar , ca sunt ocupata sa clocesc o chestie. Daca sunteti cuminti, va arat si voua rezultatul.

No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.