Doctor Yourself

Sunday, January 12, 2014

Choose Life
Mare rexlama la puit, prin  Rai . Cum e turcu', e si pistolu' : reclamele sunt suficient de imbecil formulate, ca sa priceapa toata  lumea ( pentru ca societatea umana este una complat imbecila ). Prin urmare ... puieste, pentru asa a facut si ma'ta !  Orice maimuta care se respecta, alege sa imite ce vede la altii.
Pai daca mama e doar o vita incaltata ca majoritatea oamenilor, asta inseamna ca si eu trebuie sa ma limitez la a fi la fel ca ea ? 
Si cand muierile din jurul tau puiesc ca soarecii, cum sa te poti abtine ?  Oaia o sa urmeze turma si o sa dea fuguta la fatat, pentru ca sa fie in rand cu lumea, of course !
Deci, ai reusit sa ramai bortoasa ?  Crezi ca asta e luna norocoasa in care, in sfarsit, o sa fii si tu de-a fata ?

In decembrie, muierile se gandesc in mod firesc, la fatare. Pai nu e Craciunul, sarbatoarea fatarii ritualice ?


Si nu o sa feti, oricum, ca orice mamifer de pe planeta asta, ci tu esti mai speciala : o sa feti ca Fecioara Maria !  Unu la suta dintre americancele chestionate intr-un studiu, au declarat ca ele au avut o nastere virgina.


Au fost chestionate 7.870 de femei si fete intre 15-28 de ani si 45 dintre 5.340 de bortoase, timp de 3 ani. 0,8 % dintre muieri, au decalarat ca au conceput independent de barbati . Cifrele nu includ bortoseniile rezultate in urma fertilizarii in vitro sau a altor tehnologii de reproducere asitata.

                            Suntem aproape de a dezvolta o cale mai buna de a produce boraci :

 La o conferinta despre tehnolopgoe, in Dublin, s-a afirmat ca in viitor, sexul va fi folosit doar pentru distractie si nu pentru procreere. Mi se pare firesc.


Datorita cercetarilor in DNA, puitorii vor avea posibilitatea sa aleaga genele boracului. Pai e numai vitele puiesc la mila naturii, ca la ruleta : lasi intamplarea sa-ti doteze genetic boracu' si produci un deseu genetic. Pai de asta avem o societate imbecila si lipsita de moralitate si bun simt, ca deseurile genetice s-au inmultit ca soarecii fara sa exista nici un control asupra genelor pacatoase !
Din punctul meu de vedere, o fiinta care pretinde ca e rationala, ar trebui sa-si proiecteze si controleze genetic progeniturile, ca sa nu aduca deseuri genetice cu care sa polueze societatea umana. In sfarsit, au inceput sa se faca cercetari in directia sta si sa se ia in calcul posibilitatea !  Dati-mi voie sa ma indpiesc profund de faptul ca vor ingineri genetic o societate de genii, sau macar una cu cateva puncte de IQ mai desteapta decat vitele incaltate printre care traim acum, Prostia e cea mai profitabila de pe planeta asta, asa ca ...
 Dar asta e abia primul pas. Consider ca urmatorul pas ar fi eliberarea omenirii de povara boracitului . Boracitul, in forma pe care o avem azi, e de un primitivism pur : pai stai si slugaresti 18 ani la puradelu' ala, de te gasesc toti dracii si iti nenorocesti viata si tineretea. Puradelu' se maturizeaza extrem de greu ( suntem specia cu cea mai lunga copilarie-dependenta de parinti,  comparativ cu durata de viata, de pe toata planeta ).
 De bun simt ar fi scurtarea copilariei si chiar eliminarea ei : nici individul nu si-ar mai pierde un sfert din viata ramanand in stadiul de handicapat mental ( temporar ) si nici puitorii nu si-ar mai nenoroci viata, slugarindu-l. Pentru ca, in ciuda propagandei agresive cu bulshitului emotional cu care suntem indoctrinati, boracitul este o povara si un chin .


Maie mult pana cand vom ajunge sa traim in vremurile in care fiintele omane vor fi inginerite in laborator, create direct adulte si al caror creier poate fi cuplat cu memorystick-ul  cu informatia necesara ( ca sa nu se mai tarasca prin scoli sa invete informatia deja existenta . Astfel, cei interesati, pot trece direct la munca de cercetare ).
Pana atunci, omenirea puieste iresponabil, ca orice vita indobitocita de propaganda : societatea are nevoie de carne de tun !
  Vorbeam cu un puitor, care imi spunea ca suntem niste sclavi, intr-o societate atat de nedreapta si e rau si e bla-bla. Dupa care, imediat mi-a precizat ca las' ca e bine, ca boracul lui va fi fericit in viata.
Really ? !  Da' unde ai intalnit tu slavi fericiti ? Si a ramas fara replica. Asta mi-a intarit convingerea ca astia puiesc ca vitele, fara nici un strop de ratiune, fara sa le pese ca isi condamna plozii la sclavie pe viata : da' las' ca o sa fie fericiti si o sa le placa !  Funny ...


Pentru ca e nevoie disperata de sclavi care sa poata fi exploatati pentru incantarea celor foarte putini, dar bogati, prostimea trebuie convinsa sa puiasca. Puiti, ca sa le oferiti o viata fericita de sclav !

Nu vreti sa puiti ? Pai va obligam !  Exact ca in lozinca ai comunista : daca nu stii, te invatam. Daca nu poti, te ajutam. Daca nu vrei, te obligam.
Guvernul Spaniei a aprobat noua lege a avortului, care va face avortul mult mai dificil. Noua lege ( intre timp, am inteles ca a fost aprobata de Congres ) va pune capat dreptului femeilor de a isi face avort in primele 14 saptamani. Legea le ia femeilor dreptul de a cere avortul daca au foetusi malformati si doar in doua situatii, femeia mai are dreptul la avort : daca sanatatea ii va fi pusa in pericol daca va continua bortosenia si daca a ramas bortoasa ca rezultat al unui viol.
Iar pentru ca femeia sa faca dovada ca sanatatea ii este pusa in risc, ea trebuie sa aduca acte medicale semnate de doi specialisti.


Guvernantii spun ca noua lege va apara in acelasi timp si viata foetusilor dar si drepturile femeilor si au insistat ca noua lege actioneaza in interesul femeilor.

Pai femeia este redusa la statutul de fatatoare ( bine, ca majoritatea si-l asuma de buna voie, asta e alta poveste ) ! Nu conteaza ca nu vrei sa feti sau nu vrei sa boracesti : trebuie sa o faci, de musai ca de voie buna, daca ai avut ghinionul sa ramai bortoasa. Asta-i sclavie si nu dreptate. Exact ca in Evul Mediu, din care omenirea nu a iesit niciodata.
Din punctul asta, ai parte de foarte multa mizerie, daca te nasti femeie : toti pun presiune pe tine ca cu fatatul, de la familie la societate, circ mare. cu astia de regula se rezolva rapid, daca le amintesti de ma'sa si de mortii ei. Problema e cand te nasti in tari cu legi imbecile, care nu iti permit avortul si te trimit la fatat cu de-a sila.


Va imaginati ca turma s-a revoltat ca i se intarzice dreptul de a decide pentru propriul corp si propria viata ( ca poate nu te intereseaza boracitul ) ?  Da' de unde !
Prostimea a iesit in strada ca sa multumeasca zeului ca a trimis gandul cel bun guvernantilor, ca sa le interzica avortul : sa celebram familia cu o ciurda de boraci ! Ca daca n-are boraci, nu poate fi considerata familie, clar !


Sute de mii de catolici s-au adunat la o slujba in aer liber in centrul Madrdului, ca sa celebreze Sfanta Familie, doar la cateva zile dupa ce guvrnul spaniol a fost de acord sa inaspreasca legea avortului.


Sub presiunea bisericii, Primul Ministru Rajoy a anuntat in 20 decembrie ca vor reversa legea din 2010 care permitea femeilor sa avorteze liber, in primele 14 saptamani de bortosenie.


Elena Valenciano, deputat si capul opozitiei Partudului Socialist, spune ca arhiepiscopul Madrdului ar trebui sa fie primul care sa felicite guvernul, pentru noua lege a avortului. Ierarhia catolica din Spania a vrut dintotdeauna - asa cum a facut-o de secole- sa guverneze sexualitatea si uterul femeilor, pe care episcopii intotdeauna le-au distrus.


Tot ce conteaza este ca sclavii sa puiasca . Nu conteaza ca nu au nici o siguranta a zile de maine ( ca sunt dependenti de joburi, azi muncesc, maine sunt concediati ), important e sa puiasca. Atat de mult are nevoie societatea de noile generatii de sclavi, incat pana si politia permite fatatoarelor sa fure mancare din magazin, daca u de hranit puradei.


Politia a anuntatca va lua masuri usoare asupra fatatoarelor prinse la furat mancare pentru familia infometata. Pai fatatoarele alea, indiferent cat de imbecile ar fi, tot au doi neuroni care pot crea o sinapsa, deci au fost capabile sa-si de aseama ca nu isi permit financiar sa creasca un puradel, si totusi l-au fatat.
Pai legea ar trebui sa le pedepaseasca crunt, pentru ca au fatat in ciuda faptului ca nu isi permit. Orice puitor ar trebui pedepsit, daca isi creste plozii in saracie. De bun simt ar fi sa fie sterilizati, ca sa nu poata chinui pe nimeni in saracia lor.

Anuntul politiei a venit la cateva saptamani dupa ce au anuntat ca au crescut numarul furturilor de mancare de baza din magazine. Pai simplul fapt ca permiti sarantocilor sa fure, fara sa-i pedepsesti, nu face decat sa-i determine sa puiasca si mai mult : ca oamenii puiesc ca vitele, fara sa gandeasca. Si daca pot fura un colt de paine sa-l arunce boracului, ca sa nu moara de foame, de ce n-ar pui in continuare ?


Politia din Durham spune ca, cresterea numarului astfel de incidente este foarte ingrijorator. Am inceput sa vedem o crestere a acestor infractiuni, pentru ca oamenii se chinuie sa supravietuiasca. Noi nu ii acuzam, nu vrem sa ii ducem in tribunal. , ci vrem sa-i ajutam sa treaca peste dificultati.


Daca inchid ochii si le permit sa fure mancare, asta va preveni ca puitorii sa mearga la inchisoare iar puradeii lor sa fie dusi in plasament ( si statul e cel care va plati pentru asta, of course ).
global Retail Theft Barometer spune ca datorita saraciei, numarul furturilor de mancare a crescut in 2012-2013, iar branza si carnea sunt cele mai furate alimente.


Prostimii i se pare perfect normal si de bun simt sa puiasca fara a avea absolut nici o garantie ca va avea cu ce sa-si creasca puradeii. Ba mai mult, se bazeaza pe aia cu " las ca o sa fie bine, statul sa se ocupe ". Pai statul sa le dea de mancare, statul sa le creasca puradeii ! Ei au fatat si apoi paseaza responsabilitatea statului , sa le dea joburi, alocatii si toate cele.

Ministrul Industriilor a fost foarte aspru criticat, a sarit pe el toata presa si toate vitele incaltate, pentru ca a indraznit sa faca un comentariu " insensibil" despre saracia plozilor.


Atat de mare a fost circul facut in presa, incat bietul om a fost fortat sa isi ceara scuze publice. Pai da, adevarul deranjeaza si trebuie sa-ti ceri scuze ca ai indraznit sa-l spui in gura mare.


M.P-ul din British Columbia a fost intrebat de un reporter local, despre saracia plozilor. Ministrul a raspuns ca , Canada niciodata nu a fost atat de bogata. Prosperitatea e ridicata, somajul e in scadere in fiecare regiune a tarii, daca te uiti in ultimii ani.

Atunci cand a fost intrebat despre plozii care merg la scoala flamazni, din cauza saraciei. ministrul le-a spus ca, in mod cert, vrem sa vedem ca plozii merg la scoala cu stomacul plin, dar nu este treaba guvernului sa fie acolo ca sa le serveasca micul dejun . E treaba mea sa hranesc plozii vecinului ? Nu cred. A mai adaugat ca mai degraba guvernul va lucra pentru a imputernici familiile sa-si hraneasca plozii, decat sa se implice in mod direct.

Da' mi se pare corect si de bun simt : cine a decis sa puiasca, sa-si asume 100 % responsabilitatea cresterii puradeilor. Daca esti amarastean care traieste de la un salariu la altul si depinde de job ca sa supravietuiasca, ar trebui sa fii constient cu aia 2 neuroni, ca nu iti permiti financiar sa puiesti. Te intinzi doar cat iti ajunge plapuma.


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.