Doctor Yourself

Saturday, December 28, 2013

Sherlock Holmes de Canada

Cand a venit apoclipsa in Rai, de a inghetat totul si a cazut curentul electric, a inceput panica generalizata, ca li se dezgheata frigiderele si trebuie sa arunce o gramada de mancare. Pe la serviciu pe la Omul Meu, toti se plangeau ca au aruncat mancarea din frigider, ca s-a dezghetat si se strica ( da' n-aveti balcon ? )

Dupa ce magazinasul de inghetata a lui tanti cea inteleapta, cu nume predestinat ( wise ) Tammy Wiseberg a ramas fara curent electric, ea a decis sa imparta inghetata din cele doua frigidere, oamenilor pe strada. Pe gratis.
Declara tanti intelepciunea intrucipata, 42 de ani, la ziar, cum inghetata s-ar fi topit oricum in frigider si decat sa o arunce, mai bine a impartit-o gratis, trecatorilor pe strada.


Hey, Shelock, cum ti se topeste tie inghetata, cand totul in jur e inghetat bocna si sunt 3 cm de gheata pe copaci ?
Mintea canadianului e simpla, ca el doar urmeaza robotic regulile, fara sa gandeasca : daca scoti frigiderul din priza, mancarea se dezgheata si se strica. Logic !


3 comments:

 1. Poate el trebuiau temperaturi mai ici decat afara, pe urma la magazin nu avea voie sa le scoata afara. Or fi avand reguli de respectat. SI oricum gestule e dragut: sa dea decat sa lase sa se strice.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Iarna cand era cancer, scoteam noi frigiderul 1-2 sapt faceam economie al curent(Tineam mancaea afara unde era ca in frigider), cand sa scoatem sarmalele erau asa inghetate ca se indoia lingura.

   Delete
 2. Aici nu avemnici macar termene de xpirare pe mancare, daramite reguli pe care sa le respecte ! Nu-i ca in Romania sa fie controalele calare pe ei. Aici fiecare comerciant e de capul lui... bani sa iasa !

  ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.