Doctor Yourself

Tuesday, December 10, 2013

Salvation Army

                                                       Ii stiti pe aia de la Salvation Army ?


                                                           Isi fac foarte mare reclama ...


                                                             ... ca au reduceri de preturi ...


                                                ... la magazinele lor second-hand :


                                                 50 % reducere, in cinstea Craciunului !


                                                           Inauntru era o gramada de lume :


    La raftul cu carti, nu mi-am gasit nimic. Doar cartea asta mi-a sarit in ochi, pentru ca vorbeste de funie, in casa spanzuratului :


                                                     Cand trecea lumea pe langa casa de marcat ...


                                                          ...   primea niste pliante de reclama ...


Rasfoiesc borsura lor, si constat ca Salvation Army ne serveste o portie de indoctrinare religioasa : ne spun povestea cu boracul Isus, fatat ritualic in noaptea de Craciun ( vorba vine.... )


Ah, nu stiti care-i treaba cu Craciunul ? !  Las' ca va Salvation Army ne mai spune o poveste cu legume, despre semnificatia Caraciunului, ca sa priceapa si copilasii retardati ...


Iar daca vrei sa afli mai multe despre Gizas si cum sa devii un cr (s)tin,  cauta o filiala a Salvation Army si intreaba despre grupul de rugaciune si vei primi bonus, material de studiu despre Biblie.


Acuma ca ati invatat cine-i Gizas, mai trebuie sa stiti ca echipele de la Salvation Army, alea care canta cu mini-fanfara prin mall, si cersec bani de la trecatori ... canta de fapt , muzica lui Dumnezeu  !


       Salvation Army cerseste bani si obiectede la populatie, pentru a aduce Raiul pentru plozii saraci ...


...si nici un puitor nu ar trebui sa se ingrijoreze ca nu are suficienti bani sa ca-si hraneasca plozii. Asta, asa este. Doar ca vitele incaltate, intai puiesc, si apoi isi numara banutii si constata ca n-au cu ce sa-i creasca si ii chinuie in saracie.


  Salvation Army le da un motiv plozilor sa zambeasca, aducandu-le cadouri, pe banii donati de populatie.
Pai cine i-a fatat, sa-i intretina, nu sa-mi paseze mie responsabilitatea lor ! Cine-i are, sa si-i creasca, cine nu ... sa nu-i doreasca !


Mie mi s-a acrit sa mi se ceara incontinuu bani. Cum ies din casa, cum cineva imi cere sa salvez plozii din intreaga lume. Da' ce-s eu, Mos Craciun ?


Dezgustator : toate vitele incaltate puiesc in nestire, in ciuda faptului ca nu isi permit financiar asta, insa nu-i trage nimeni la raspundere, nu sufera nici o consecinta.
Si apoi, vin organizatiile astea, care in loc sa  faca presiuni sa se interzica prin lege sarantocilor sa puiasca, le dau ajutoare si bani, ca sa poata pui neturlburati, in continuare ! Traim intr-o societate imbecila.


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.