Doctor Yourself

Monday, December 2, 2013

Mitul parintesc


In Romania, plozii sunt indoctrinati constant si cu insistenta, cu mitul " parintele = zeu ". Indiferent cat de cretin si de psihopat e puitorul care l-a fatat, plodul nu are dreptul sa-i puna judecata la indoiala, pe motiv ca parintele stie mai bine si le vrea binele intotdeauna.
 Puitorul are drept de viata si de moarte ( eu te-am facut, eu te omor ), insa plodul are doar obligatii. In special obligatia sa-l iubeasca si sa-l respecte neconditionat, sa-i accepte orice mizerie, orice abuz . Si mai ales, are obligatia sa se lase exploatat intreaga viata, de catre vita psihopata : cat e mic e exploatat la a face pe bona pentru fratii sai mai mari si a munci in gospodarie, insa in Romania, nu scapa de exploatarea parinteasca nici dupa ce se aseaza la casa lui si isi face familie. Bineinteles, exista si puitori-exceptie, dar eu nu despre ei vorbesc, ci despre marea majoritate.

Asta e momentul in care puitorii intra cu bocancii in viata tinerilor si le dau indicatii pretioase, se baga in familia lor, vor sa stie tot, etc. Iar tinerii accepta docili ca vitele de povara, pentru ca asa au fost indoctrinati, ca parintele e un soi de zeu psihopat, care te abuzeaza in numele iubirii si de care nu te izbaveste decat moartea cu coasa.
Si da, puitorii pretind cu tupeu de borfas ca sunt indreptatiti sa impovareze viata copiilor , cerand sa fie ingrijiti la batranete, tot de copii. Eu am auzit pe enorm de multi romani, spunand senini ca au puit, ca sa aiba cine le da o cana de apa la batranete : pur si simplu, s-au asiguratca vor avea slugi la batranete. Iar tinerii se vor executa, ca sunt eficient spalati pe creier sa accepte orice abuz din partea puitorilor.
      Atat de mare e spalarea pe creier din Romania, incat daca nu arati respect pentru notiunea de puitor, imediat ti se spune ca esti un monstru si un om de proasta calitate : iar ca argument, ti se se servesc clisee idilizate, gen : "enigmatici si cuminti" si alte bulshituri care n-au nici o legatura cu realitatea.


In Canada, oamenii s-au mai desteptat din prostia aia gregara si si-au dat seama ca puitorul nu e zeu, ci tot o vita incaltata care se comporta ca atare. Faptul ca a puit, nu l-a facut nici mai inteligent, nici mai bun si nici nu i-a adus un plus de bun simt . Puitul nu e formula magica, ci doar un proces biologic : pai si gandacii puiesc, no big deal !
Prin urmare, canadienii au dat plozilor mijloace legale eficiente de a scapa de puitorii cretini : e foarte usor sa scape de ei, pentru ca plozii nu au fost indoctrinati ca puitorul e zeu si nici nu i-au spalat pe creier cu clisee siropoase. Dimpotriva, li se repeta mereu , cum pot scapa de pauitorii cretini. Iar asta e un lucru bun, ca ii invata pe plozi sa isi vada parintii asa cum sunt ei in realitate, in toata splendoarea sau imbecilitatea lor ( dupa caz ).
Partea proasta este ca s-a ajuns la extreme, iar puitorii au fost transformati in simpli pazitori si sponsori de plozi.

Ceea ce nu catadixit canadienii si tarile dezvoltate sa rezolve, a fost faptul ca puitorii isi abuzeaza plozii, dataorita saraciei. Pentru ca este un abuz inuman sa-ti chinui plozii in saracie, doar asa, pentru ca tu ai chef sa te joci de-a mamica si taticul.
Brusc, aspectul se trece sub tacere si nimeni nu isi da seama ca este un abuz care ar trebui pedepsit legal, ca orice abuz grav asupra plozilor. Societatea are nevoie de sclavi, carne de tun, si tocmai sarantocii sunt aia care puiesc mai cu spor : daca le interzici puitul in saracie, pe motiv de abuz , pai nu o sa mai ai viitori sclavi numai buni de exploatat pe salarii infime si care vor accepta orice job, ca sa supravietuiasca.

Asa ca, mai bine ne facem ca nu vedem si aruncam pisica moarta, in ograda puitorilor : vai, vai, plozii sunt saraci, haideti sa le donam mancare, lucruri si bani, sa-i ajutam !   tipic pentru societatea ipocrita in care traim : in loc sa rezolvam cauza problemei, atenuam  efectele ei, simptomele.Ca vitele incaltate oricum sunt proaste de impung, si nu inteleg realitatea in care traiesc. Ba chiar vor fi incantati : unii, pentru ca pot sa ajute plozii in nevoie, altii ca primesc ajutoare ca sa poata pui si alti plozi.
 Happy life.
Singurii care pierd si sufera in chestia asta, sunt plozii. Dar vaaaai, cate se fac pentru ajutorarea plozilor saraci !
                                   In realitate, adevarul este ca sarantocii nu merita sa aiba plozi .
    

Zice ziarul, ca a primit un telefon de la cineva care l-a vazut la televizor pe Vice Presedintele Heather McGhee, vorbind despre motivele pentru care oamenii au nevoie de ajutoare pentru mancare.

 Omul care a sunat, a spus ca sarantocii nu merita sa aiba plozi. am vazut oameni cu 1,2,5 plozi. Daca nu iti poti permite sa-ti hranesti plozii, nu ii face.


Imi pare rau, insa daca nu iti permiti sa-ti hranesti plozii, nu ii face. Este responsabilitatea ta sa-ti hranesti plozii, nu a mea.


Responsabilitate ? Vita incaltata este iresponsabila, tocmai pentru ca nu intelege realitatea in care traieste, deci nu poate anticipa rezultatele propriilor sale actiuni, pe termen lung. Vita cu fata umana traieste in prezent, si in cel mai fericit caz, in viitorul imediat.


Iar statistica o dovedeste : 1 din 3 familii nu ar putea supravietui mai mult de 1 saptamana , din economiile pe are le are. Aproape noua milioane de familii din Anglia,au doar 250 lire economisite, sau chiar mai putin.
Cu alte cuvinte, daca isi pierd jobul e vai steaua lor, morti de foame. Darcate familii din astea 9 milioane, au plozi pe care ii cresc in aceeasi nesiguranta a zilei de maine ?


Oamenii cu mintile intregi, nu contenesc sa se mire de prostia vitelor care puiesc in saracie : de ce puiesti, daca nu iti permiti financiar asta ?  Plozii nu vor veni sa-ti multumeasca pentru ca i-ai adus pe lume, ca sa traiasca o viata de saracie si chin ( asta se intampla numai in Romania, unde i-au spalat pe creier cu inchinarea si respectul neconditionat pentru puitori ) .

Ba mai mult : o sa vina sa te scuipe intre ochi cu dispret, ca ti-ai batut joc de viata lui si l-ai chinuit in lipsuri si saracie, absolut degeaba ( adica pentru mofturile puitorilor ).
Textul favorit al romanasilor, cu parintele care te iubeste, desi te-a condamnat la o copilarie in saracie, nu tine : daca iubesti pe cineva, nu il chinui. Asta e ca aia cu iubitorii de animale ; vaaai, ce tare iubesc eu animalele, insa le tin in lant si in cusca.


Asa cum spuneam, majoritatea puitorilor sunt niste vite incaltate, iar cifrele o dovedesc : majoritatea parintilor canadieni sunt nepregatiti financiar pentru a creste plozi.


Stim cu totii ca plozii costa foarte mult ( da' nu ne pasa ). Conform cu estimarea bancii T.D., costul cresterii unui borac, pana la varsta de 18 ani este de 233.000 $. Adica plodul este un lux pe care nu oricine si-l permite in realitate .
Prin urmare, creste numarul tinerilor care refuza sa puiasca, de teama ca asta o sa-i falimenteze. Ei nu sunt egoisti, ci oameni rationali care nu vad nici o posibilitatea in viitor, de a-si permite si sa munceasca si sa creasca plozi in acelasi timp.


Conform cu cercetarea celor de la TD Bank, puitorii sunt nepregatiti pentru cheltuieli precum activitatile extracurriculare ( 30 % ), vacante sau summer camps ( 19 % ), haine si jucarii ( 14 % ).
Ce nu spune studiul ala, este ca majoritatea puitorilor nu au bani sa le plateasca plozilor educatia. Prin urmare, ei se imprumuta de la banci ca sa-si plateasca studiile, si dupa absolvire raman impovarati cu zeci ( sau chiar sute, depinde de facultate ) de mii de dolari datorie, pe car etrebuie sa-i restituie cu dobanda bancilor.


Farrel Jones spune ca parintele obisnuit, are nevoie sa fie disciplinat ca sa faca strategii de economisire a banilor pe termen lung, datorita costurilor de crestere a boracilor.
Deci, daca te gandesti sa puiesti, incepe sa economisesti bani, fa-ti un buget si strange cureaua, ca boracii o sa-ti manance urechile.


Puitorii sunt atat de saraci, incat sunt pusi in situatia de a alege : pun bani deoparte pentru batranete ( ca pensia din Canada e simbolica si nu poti trai din ea ) sau platesc activitatile plozilor ( hockey, ca astia sunt ca teleghidati cu hockey ).


Un studiu recent al Canadian Scholarship Trust Foundation a chestionat recent 1.500 canadieni din toata tara . Au gasit ca 51 % din puitori spun ca ei sau cineva pe care ii cunosc, cheltuiesc mai mult pe activitatile extracurriculare ale plozilor, mai mult decat economisesc pentru pensionare sau pentru a plati studiile plozilor.


Si sunt atat de saraci, incat sunt dispusi sa intre in datorii sau sa-mi amane pensionarea, doar ca sa isi permita sa plateasca plozilor activitatile extracurriculare. Pai asa se intampla daca puiesti cand nu iti permiti : esti foartat sa faci sacrificii, sa traiesti prost si tu si plozii.
Da' se poti lauda apoi cum se-au sacrificat ei, pentru binele si viitorul plozilor ! Dar nu din cauza plozilor s-au sacrificat, ci din cauza propriei imbecilitati ( ca ei au decis sa puiasca, in ciuda faptului ca nu isi permiteau ) !


3 din 5 canadieni ( 61 % ) spun ca ei sau cineva pe care ii cunosc au imprumutat bani ori si-au folosit economiile pentru pensionare, ca sa plateasca activitatile extracurriculare ale plozilor sau hokeyul.


Iar daca puitorii si-au sacrificat timpul, libertatea, banii, bunastarea pentru a creste boracii, pai sa se sacrifice si copiii si sa-si ingrijeasca puitorii la batranete !  Cam asta e textul favorit al tuturor psihopatilor care pretind copiilor sa-i stearga la cur pana mor .

Dar cum vitele stau prost cu neuronu', pretentia asta a lor, n-are nici un fundament rational. Pretentia ar fi corecta si legitima, DOAR DACA ar avea acordul ambelor parti implicare ( puitor-copil ) : ok, tu ma aduci pe lume si ma cresti, iar eu o sa te ingrijesc la batranete. Corect.
     Dar oare a cerut vreun copil sa fie adus pe lume ? Nu !  Adica intelegerea asta pica, pentru ca nu e de fapt o intelegere, ci o decizie unilaterala, aceea a puitorului. Adica puitorul decide UNILATERAL pentru amandoi, insa cand e vorba de tras ponoasele, brusc pune si plodul la plata. Adica plozii vor plati pentru actiune - decizie ce nu le apartine si pentru care nu ei sunt vinovati.
Da' ce, s-a intalnit hotu' cu prostu' ?

Sa recapitulam : vita puieste si prin asta isi condamna plozii la sclavie pe viata si sa traiasca intr-o societate primitiva, nedreapta, de care si puitorul e nemultumit ( cel putin ). Pai oricine ma condamna la sclavie, imi este cel mai mare dusman ! 
Deci da : ma nenoroceste pe viata, dupa cer imi cere cu tupeu de borfas sa ... il ingrijesc la batranete ( drept " multumire" ). Cu adevarat puitorii merita la batranete cana cu apa : peste ochi !

In situatia asta, exista o singura solutie pentru puitori : sa-si spele pe creier plozii, ca e normal sa fii sclav, ca parintii ti-au facut cel mai mare bine, ca te iubesc si bla-bla. Ca daca plodul creste mare si reuseste sa-si deschida ochii, va pricepe in ce cacat l-ai bagat aducandu-l pe lume si o sa te scuipe intre ochi si o sa le calce in picioare : cu tot cu dragostea parinteasca !
     Da'aia e convenabil sa-i spalam pe creier pe plozi, iar santajul emotional este the best. Le aratam iubire, ne purtam frumos cu plozii, facem tot ce putem sa le fie bine si plodul o sa ne iubeasca de mic. Eh, si cand va fi baiat mare, daca isi va deschide ochii si va intelege ce i-ai facut puitorii, va fi prea tarziu  : deja legatura emotionala e atat de stransa, incat va avea prioritate. Se vor gasi scuze de cacao pentru puitori si se va ignora fix realitatea nuda : ca puitorii ne-au facut sclavi pe viata.  Stockholm Sindrome e numele tau.

Pentru cei care nu sunt suficienti de smecheri incat sa-si creeze o legatura emotionala profunda cu plozii lor ( ca sa evite efectul de bumerang, atunci cand plodul isi ve deschide ochii (, pe ei ii apara braineashingul pe care societatea il aplica plozilor ( ala cu parintii care nu trebuie judecati, ci doar respectati si sa ne supunem lor ). Priceless !

Si asa ajungem la situatii suprarealiste, ca in bancurile cu prosti, in care vedem condamnati la sclavie pe viata, fericiti sa se sacrifice, ca sa-i ingrijeasca pe cei care i-au condamnat la sclavie.


Un nene spune la ziar ca ma's al-a fatat la 44 de ani si a fost o greseala ( da' ce, n-au auzit de avort ? ) si cu siguranta, la varsta aia, parintii n-aveau nici un chef de sters muci si spalat cacati. Cu toate astea, puitorii au avut bunul simt sa se poarte frumos cu plodul si sa-i faca o copilarie frumoasa.
    Tatal sau a murit de cancer pancreatic, iar mama sa a fost diagnosticata cu melanom multiplu, la varsta de 69 de ani.

Femeia a trait macinata de cancer, inca 14 ani, iar nenea asta, fara sa ezite, a rezolvat ca sa isi traiasca viata in umbra ei, ca sa o poata slugari. A fost mai greu decat si-a imaginat , insa zice ca nu regreta nici un moment.


Nenea locuia in Los Angeles, unde avea un job de prezentator tv si de scriitor, dar la parasit totul, pentru a se muta la tara, langa ma'sa. Sa aiba grija de ma'sa i-a blocat viata, insa el spune ca ma'sa a fost cea mai remarcabila femeie pe care a intalnit-o si a facut totul pentru a-i prelungi viata.


Dupa 14 ani, ma'sa a murit, iar lui i-a luat inca 3 ani pana sa se puna pe picioare. Acum lucreaza la o organizatie decaritate, The Eruopean Nature Trust, care lucreaza sa salveze marile paduri din Europa.
Pentru prima oara de cand a murit ma'sa, el simte ca viata lui are un scop. Doar ocazional are regrete .


Batranii sunt o povara. Sa astepti ca altii sa te ingrijeasca, este egoism.

Pai asa si este ! Trebuie sa fii un monstru de egoism, ca sa accepti ca propriul copil sa-si sacrifice ani din viata, ca sa-ti schimbe scutecele sau sa te ia in casa lui, la batranete. Pai daca l-ai iubi, nu l-ai impovara sa ingrijeasca ani in sir, un batran neputincios. Asta, ca sa nu amintesc de imbecilitatea de care dau dovada cei care sunt cadavre vii, abia se tarasc, da' accepta sa se chinuie in felul asta, si sa-i chinuie si pe cei din jurul lor.
Da, atunci cand nu te mai poti tine, eutanasia e cea mai safe, rationala si mai demna optiune. Pana la urma, nu-i chiar atat de imposibil sa obtii ( cu banii si pilele necesare ), niste X,Y substante de la spital, care sa-ti faca sinuciderea rapida si fara dureri.


Tupeul puitorilor este fara margini : o batrana din China si-a dat in judecata copiii, ca sa-i asigure ingrijire la batranete.


O batrana de 94 de ani din China  si-achemat copiii in judecata, pentru ca judecatorul sa-i forteze sa o ingrijeasca.

Societatea este tot mai imbatranita si curand, numarul batranilor va fi mai mare decat cel al tinerilor. Cine e responsabil pentru ingrijirea batranilor ?

Pai nimeni nu e responsabil !  Fiecare e responsabil pentru viata lui. De ce ar fi altcineva responsabil pentru viata mea ?


Unele tari, India, Franta si Ukraina cer plozilor sa isi sustina financiar puitorii, pe motiv ca e mostenire culturala. Legi similare sunt in 29 de locuri din USA, Puerto Rico si ce amai mare parte a Canadei, insa aceste legi sunt putin cunoscute si foarte rar sunt aplicate, pentru ca guvernul acorda fonduri pentru ingrijirea batranilor ( puteti taia Canada de pe lista asta. ).
   
In Singapore, puitorii isi pot chema in judecata copiii, ca sa le ceara alocatie din care sa traiasca : cine nu se executa, e pedepsit cu 6 luni de inchisoare.


In China, in ultimii 15 ani, mai mult de 1.000 de puitori si-au dat in judecata copiii, ca sa-i sustina financiar. Dar in decembrie, guvernul chinez a mers chiar mai departe si a modificat legea puitorilor, astfel incat acum lege aii obliga pe copii sa le ofere puitorilor si sustinere emotionala  ! Copiii care nu isi viziteaza puitorii, pot fi chemati in judecata de catre mama si tata.

Cu alte cuvinte, plozii sunt doar o vaca de muls pentru puitori : o polita de asigurare pentru batranete.  Acuma, ca isi incaseaza polita, folosindu-se de santajul emortional sau de santajul legal .... aceeasi Marie, cu alta palarie.


In China, se obisnuieste, exact ca in Romania, sa-i indoctrineze pe plozi cu mitul parintesc : sa-si respecte puitorii ( nu-i nimic de respectat la o persoana care m-a condamnat la sclavie pe viata ), sa fie spalati pe creier cu ideea de pietate filiala, sa isi onoreze puitorii. Tot brainwashingul asta, este inoculat plozilor, inca de la fatare. Exact ca in Romania.


Generatii de chinezi citesc gidul clasic al moralitatii " 24 de exemple filiale " unde copiii stranguleaza tigrii ca sa-si apere puitorii, lasa tantarii sa se hraneasca cu sangele lor si sunt mandri sa curete de cacat, plosca parintilor paralizati la pat.
Pai sa-i intre bine in cap plodului, ca datoria si implinirea lui este sa-si  slugareasca puitorii.

Exista si o varianta moderna a ghidului de indoctrinat plozii, in care li se spune sa-si viziteze regulat puitorii si sa-si petreaca vacantele cu ei. Deci nu doar ca trebuie sa le fie slugi, da' acum trebuie sa-i si distreze si sa le asigure suport emotional ! 


In decembrie, China a modificat legea puitorilor, prin care copiilor li se impune sa viziteaza si sustina emotional puitorii. Amendamentul cere angajatorilor sa dea zile libere muncitorilor, pentru a-si vizita puitorii , in ciuda faptului ca opozantii spun ca e putin probabil ca angajatorii chiar sa o faca.


Precedentul a fost stabilit : tribunalul a ordonat fiicei batranei si surorilor ei, sa aiba grija de ma'sa pentru 4 luni pe an si sa-i plateasca 10 $ pe luna. Copiii sunt obligati sa plateasca impreuna si facturilemedicale ale batranei.


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.