Doctor Yourself

Tuesday, December 31, 2013

Happy New Year !

In Rai a inceput circul : se schimba calendarul, iar oamenii irationali simt nevoia sa devina ridicoli. La fel  si de Craciun, acolo a fost si mai penibil cu maimutareala lor sclipicioasa.
  
Din fericire, in Rai, politia isi face foarte bine treaba ( poate chiar prea bine ), asa ca nu misca nimeni in front : in blocuri e liniste mormant, asa cum e normal sa fie.
Cine simte nevoia sa zbiere si sa se dea peste cap, de bucurie ca se schimba calendarul, se impopotoneaza in haine de gala si duce la party pe la case particulare sau pe la sali inchiriate pentru asa ceva. Ca la blocurile de locuinte vine politia urgent sa-i calmeze ( datorita vecinilor binevoitori, ca mine ) ...
Deci in Rai e liniste si pace, azi canadienii merg la munca, aici e sclavie nu jucarie !

Singura circoteca  admisa, e aia din centrul orasului, cu 3 petarde cu pretentii de artificii . In rest, e liniste, ca e noapte, iar oamenii normali la cap, dorm noaptea, nu urla.
La americani, functioneaza alta maimutareala : au pus in Times Square o masina de tocat hartie, si fiecare isi poate toca pe gratis amintirile proste. Astora li lipseste simtul ridicolului.


Penibilitatea cu masina de tocat hartie se numeste Good Ridance Day si tine 3 zile, ca orice minune.
Da' eu nu inteleg, de ce simt astia nevoia de teatral ?
 Ei si babuninii ! Pai ce, nu isi pot rupe acasa foaia de hartie cu amintiri proaste, si sa o arunce in tomberon, daca tot nu se pot abtine sa nu se mainutareasca ?  Da' nu poti sa-ti dai in petic daca nu ai spectatori, ca n-are nici un farmec ....


Disclaimer :.  In continuare, blogul meu nu numara comentariile ( zice mereu ca sunt zero, desi se posteaza si se raspunde ). E nevoie sa dai click pe articol, ca sa verificati daca v-a raspuns cineva la comentarii sau nu, pentru ca in continuare blogul zice zero comentarii.

No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.