Doctor Yourself

Monday, December 16, 2013

Dogma medicala


Cum a venit frigul, cum propaganda isi face datoria in a speria prostimea, ca daca nu se vaccineaza, o sa-i vina a muri. Iar pericolul vine din transportul in comun, unde te infectezi cu toti germenii de pe planeta.


                             In concluzie : daca folosesti transportul in comun, esti victima sigura !


Bineanteles, ideea e sa te vaccinezi impotriva gripei, asta fiind sigurul remediu prezentat prostimii, de catre medicina pentru turme.

Partea amuzanta e avertismentul propagandei, sa ignoram opiniile contrare dogmei medicale si a vaccinarii, pe motivul pueril ca ei le-au etichetat la gramada, " teorii ale conspiratiei". Really ? !
Da' ce, s-a intalnit hotu' cu prostu' ?  Da' ce, eu sunt oligofren sa ma sperii de 2 cuvinte ? 

Si daca le-au spus teorii conspirationiste, ce ? Pai pot sa le spuna cum vor ei, ca pe mine ma lasa rece. Tot ce conteaza sunt dovezile : atat ale teoriei conspiratiei ( mult bulshit si aici ) , cat si ale dogmei medicale ( cam subtiri si mai multmituri decat adevar ).
Deci vorbim pe dovezi, insa asta n-are cum sa iasa bine pentru dogme medicala . Prin urmare, e mult mai avantajos sa sperii prostimea si sa o indepartezi de la ideea de a cerceta dovezile opozitiei : mai bine le-o zic pe aia cu " crede si nu cerceta" , fix ca in orice secta.

Nu-i asculta pe opozitie, ca sunt trimis de Satan sa te ispiteasca ( sau de Teoria Conspiratiei ) .... Inchide ochii, astupa-ti urechile si ignora orice alte opinii diferite de ale ape care ti le spunem noi : ca noi avem intotdeauna dreptate, pentru ca suntem dogma si autoritatea impusa de sistem. tu doar trebuie sa fii oaie ascultatoare, care isi urmeaza pastorul si nu isi pune intrebari.
   
Astfel, Dr. Anthony D'Uzo, Associate Professor si General Practitioner la Universitaty of Toronto, ne vinde gogosi: fugiti de opiniile diferite de cele ale dogmei medicale, pentru ca sunt teorii ale conspiratiei care cred ca vaccinurile sunt aproape ineficiente sau chiar te pot imbolnavi de gripa !


Tot nenea asta, mai spune ca exista dovezi foarte bune ca vacinurile pentru gripa, pot reduce mortalitatea, in special in randul pacientilor cu boli cronice.
Nenea doctoru', sa stii ca exista dovezi foarte puternice ( dar complet ignorate de dogma medicala ), care arata ca anumiti nutrienti nu doar ca vindeca gripa in no-time, dar fac o preventie superioara vaccinurilor.  Daca exista modalitati mai inteligente, nu vad de ce as alege-o pe cea mai proasta .


Acuma, ca ati invatat ca trebuie sa va vaccinati, daca vreti sa scapati cu viata din iarna canadiana, dati fuguta si urmati reclamele, care va spun unde gasiti vaccinuri gratis .


Faca stia reclama la vaccinurile pentru gripa, ca la ciocolata si iPhon-uri : pe marginea drumurilor au implantat tablite cu reclame care te indruma la farmacie, iar in mall-uri avem parte de aceleasi tablite lamuritoare.


Acuma, problema e ca prostimea nu prea mai inghite bulshitul cu vaccinurile iar asistentele medicale din Canada, refuza sa se vaccineze . Si nu doar ca refuza, dar fac si mare tamabalau pe subiect, prin presa ( de frica sa nu fie obligate sa se vaccineze ).


Sindicatul asistentelor medicale din Ontario a declarat razboi spitalelor care le cer sa se vaccineze contra gripei, sau sa poarte masca.
Asociatia Asistentelor Medicale din Ontario a platit o reclama la radio in orasele in care spitalele cer personalului sa se vaccineze .


Campania de la radio i-a socat pe liderii dogmei medicale, care spun ca sindicatul asistentelor medicale distorsioneaza adevarul si pun in pericol sanatatea publicului din provincie.


Ce zice reclama de la radio a asistentelor medicale, de i-a socat asa de rau pe liderii dogmei medicale ?


             Reclama zice asa " stiai ca expertii spun ca vaccinul antigripal este eficient doar 40-60 % " ?


E funny cand proprii oameni ai sistemului, se revolta impotriva sistemului, public si pe fata. Da' voi sa nu faceti ca ei, ca's conspirationisti  ! Voi sa dati fuguta la mall si va vaccinati : gratis !


 Din punctul meu de vedere, cele mai periculoase locuri din societatea umana, sunt spitalele si dogma medicala ( drug -dealers ).
Singura data in istoria spitalelor americane, cand mortalitatea a scazut, a fost in timpul grevei doctorilor. Dupa ce doctorii s-au reantors in spitale, rata mortalitatii a crescut din nou ( cresterea ratei mortalitatii a fost chiar mai mare dupa reantoarcerea doctorilor in spitale, decat era asteptat in primele saptamani ).

sursa : Joel Wallach and Ma Lan - Rare Earths


                                                                            graficul


In 1976, doctorii din Los angeles au fost in greva pentru 6 saptamani, ca sa protesteze impotriva cresterii ratei la asigurarile de malpractice.


Daca in Canada, mai ai dreptul sa refuzi vaccinurile, in NewYork au trecut la next step si le-au facut obligatorii pentru plozi.


Orasul New York va cere curand plozilor sa se vaccineze impotriva gripei, inainte de a merge la prescoala ( ce-i aia ? ) sau gradinita, cresa. The Board Health a votat in favoarea vaccinului obligatoriu pentru plozii sub 6 ani.
Dr. Jay Varma, deputy comissioner pentru controlul bolilor, spune ca vaccinul ar pute asalva vieti si sa tina departe de boala pe cei 20.000 plozi. Vaccinarea e parte a programului din toamna lui 2014 si ar trebui sa intre in vigoare inainte de sfarsitul lui decemebrie.


Iar circul cu suprimarea opiniilor contrare, merge mai departe : s-a propus noi puteri pentru naturopati in Canada, insa dogma medicala se opune.


Circoteca facuta de dogma medicala  impotriva noilo propuneri, este pe vesnicul motiv de "safety" si daca guvernul le da noi puteri naturopatilor, asta inseamna un regres pentru medicina pentru turme.


Noile propuneri dau naturopatilor din Ontario, permisiunea " alarmanta" de a conditii complexe, precum HIV si Parkinson si sa foloseasca medicamente potentiale letale, iar ei n-au experienta in asta ( asa argumenteaza dogma medicala ).
Mai are cineva impresia ca dogma medicala ii trateaza pe naturopati ca pe niste plozi retardati, care habar n-au ce fac si carora le trebuie interzis accesul la medicamente ?

Noile propuneri ar aduce schimbarea esentiala in naturopatia din Ontario ( ca de fapt, asta e marea spaima a dogmei medicale ) : le-ar da puterea de a ordona analize medicale laboratoarelor platite din taxele ceatenilor . Iar dogma medicala argumenteaza ca naturopatii vor comanda teste inutile ( stiu ei de dinainte, ca naturopatii sunt niste cretini care se joaca de -a analizel emedicale ).

Situatia in care sa afla naturopatii din Ontario, este absolut infecta : pur si simplu nu au dreptul sa comande analize medicale. Iar fara analize medicale, ori cunosti meserie la modul exceptional ( nu e cazul, ca si naturopatii sunt pregatiti tot de sistem, si tot cu informatie subtire ) , ca sa te descurci fara ele, ori iti faci relatii pe la vreun doctor de familie, unde trimiti pacientul cu " recomandare" si el ordona analizele de care ai nevoie. Adica e cam la limita legalitatii.
   Mai exista varianta sa trimiti pacientul sa-si plateasca din buzunar analizele, dar oamenii nu isi permit asta, ca sunt foarte scumpe. Sau poti sa-l pui sa-si cumpere kit de analize de pe net, ca laboratoarele din USa le vand si iti fac analize la pret rezonabil, fara sa ai nevoie de binacuvantarea nici unui drug dealer.
Dar si aici e problema, ca nu nu sunt teste forte diversificate ( e o nisa de piata si e la inceput ).

Testele dispuse de naturopati difere de cele ale dogmei medicale : ei nu ordona analize, decat daca pacientul are simptome clinice ( cele subclinice sunt complet ignorate ). Nu o sa caute infectii, decat vorba aia, daca ai punga de puroi. Iar asta e foarte grav.
Plus ca foarte multe teste dispuse de dogma medicala sunt facute incorect ( pentru adrenala, de exemplu ) sau sunt ordonate teste care dau rezultate incerte ( pentru vit D, pentru alergii ). Naturopatii stiu ce teste trebuie ordonate si cum trebuie facute corect, dar ... n-au voie !


Desi naturopatia in Ontario este tinuta intr-o zona gri, la limita cu ilegalitatea (  medicina orthomoleculara nici macar nu e recunoscuta, nu exista nici pentru naturopatii pregatiti de sistem ) popularitatea ei este in crestere in radul canadienilor .


Asociatia naturopatilor din Ontario, spune ca este esential sa aiba full acces la laboratoare si teste, ca sa poata diagnostica in siguranta pacientii. Restrictionarea doctorilor naturopati de la folosire aunor substante sau teste ... vor limita sever abilitatea lor de a trata pacientii .CAUT :  un veterinar, sau asistenta medicala-doctor cu mintea luminata, ori naturopat care sa fie dispus sa-mi dea o scurta informatie teoretica . Mi-ar salva o gramada de timp din munca de documentare personala. Cine e interesat sa-mi dea o mana de ajutor, email me : tzipi_blog@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.