Doctor Yourself

Thursday, November 28, 2013

Puradelizare


Campania de indoctrinare a muierilor, ca puitul e scopul vietii lor, continua. Trebuie sa fie foarte clar pentru toate muierile, ca boracul vine la pachet cu fericirea : nu puiesti, ti-ai ratat sansa la fericire. Ever !


Sigura-te inca din vremea bortoseniei, ca nu exista nimic in casa, cu care boracul se poate accidenta. Si daca tot i-am speriat pe puitori, de ce n-am incerca sa profitam de prostia lor, si sa-i convingem ca asa e " safe" pentru borac, sa cumpere alte jaluzele fara fir ?


Nu, nu agata firul undeva pe sus, unde boracul nu ajunge la el ; mai bine cumpara alte jaluzele pentru toata casa : in cinstea puitului ! Boracul tau e nepretuit, asa ca niste jaluzele noi, nici nu mai conteaza !


Manpiularea si indoctrinarea muierilor este fara sfarsit, cand vine vorba de a le convinge sa puiasca : tara are nevoie de sclavi pe care sa-i exploateze din greu . Din punct de vedere social, boracul tau e doar carne de tun, un sclav in plus : restul sunt doar basme inventate pentru a cosmetiza realitatea, in ochii prostimii, care nu intelege ce se intampla in jurul ei si pe ce lume traieste. D'aia e nevoie de dresorii de minti umane : ca sa ghidoneze prostimea in directia dorita de ei.

Cum muierile sunt cele mai proaste fiinte de pe planeta, ever ( of course, sunt si exceptii, dar eu despre majoritate vorbesc ), manipularea a chiar grosolana ( ca proastele nu se prind ). Ce povesti, de-a dreptul basme si fabulatii am auzit despre puit ! Si imi erau spuse de alte muieri, cu titlu de adevar absolut ...

Asa zice si ziarul : ca, "cultura" ( propaganda ) modeleaza asteptarile muierilor despre bortosenie :


Un nou studiu arata cum muierile sunt niste mincinoase si nu spun intregul adevar despre bortosenie : ele vorbesc doar despre greturile matinale, pofte si ca isi simt boracul cum le loveste in ficat. Insa tac ca pestele, in ceea ce priveste aspectele neplacute ale bortoseniei : glezne umflate, hemoroizi, etc.
    Pai da ! Mizeriei ii place sa aiba companion : e treaba cu " sa mara si capra vecinului " ...

 Prin urmare, muierile sunt indoctrinate sa creada in mitul bortoseniei, iar cand li se intampla chiar lor, descopera ca realitatea nu e nici pe departe ca in mitul cu care au fost indoctrinate de societate. Pai daca sunt atat de proaste incat nu inteleg realitatea din jurul lor, astfel incat sunt nevoite sa preia parerile altora despre realitate !  Prostia costa, intotdeauna .


In cele mai multe din cazurile cercetate in studiul ala, femeile si-au construit asteptarile despre bortosenie, bazandu-se pe expunere ala povestile si sfaturile familiei despre bortosenie, pe care le-au adunat de-a lungul vietii - asa declara liderul studiului, Danielle Besset, de la University of Cincinnati, Ohio.
insa, studiul arata ca adesea a fost o diferenta mare intre miturile cu care muierile au fost indoctrinate despre puit, si realitatea pe care au simtit-o pe pielea lor.
Cum ziceam, prostia se plateste .


In studiu, Besset a intervievat 64 de muieri bortoase din zona New York City , in anul 2003 .Femeile, care erau un mix etnic si socioeconomic, au participat la cel putin 2 interviuri, unul inainte de fatare si altul dupa.


Influenta miturilor populare, a fost surprinzatoare. Femeile tindeau sa aiba o parere foarte romantica despre bortosenie ( pai pentru ca NU intelegeau realitate ain care traiesc ! Si atunci visau Cai Verzi pe pereti si imprumutau miturile urbane, carora le dadeau valoare de realitate. )

In interviuri, multe femei au vorbit despre simptomele neplacute ale bortoseniei ( alea tabu ), insa multe habar n-aveau ca ele sunt normale .

Parerea mea este ca simtomele sunt considerte " normale", pentru ca avem o populatie majoritara malnutrita. Gingiile sangerande, nu-s decat semn de scorbut subclinic ( iar pofta de acru, doar urla organismul dupa un strop de vit C ) : cunosc gravide care si-au rezolvat simptomele astea " normale", corectandu-si deficientele nutritionale ( of course, ignorand  dozele de vitamine prenatale, prescrise de doctor ) .  Spasme musculare : aceeasi gravida si-a rezolvat problema cu magneziu si B 12 .

Deci da : e absolut normal sa ai simtome ale deficientei de nutrienti, atat vreme cat chiar tu esti malnutrit si in carenta de nutrienti, dar din lipsurile tale, mai trebuie sa construiesti un organism cat de cat functional ( ca apoi o sa o tina si boracii tot dintr-o raceala in alta, muci, colici, indigestiii si toate cele ).


Tanti cu studiul ei, spune cum cultura pop poate avea implicatii despre cum societatea vede muierile bortoase.
Concluzia este ca avem nevoie de mai multa expunere, la modul serios, in presa.
( Pai se stie, ca prostimea se "educa" cu ziarul si televizorul", de unde primeste parerile gata dumicate, numai bune de inghitit pe negandite.  Sa puna mana pe o carte si sa se autoeduce, este pre amult pentru ei. ).


Imediat dupa ce ai fatat, pune-ti poza pe Facebook, sa vada toti dusmanii tai ce ai produs : pai sa n-aiba nici un dubiu ca si boracul tau a venit la pachet cu fericirea !


Conform cu un poll al websitului Posterista, pozele boracilor apar online, la o ora dupa fatare.
Au fost intrebati 2.367 puitori cu plozi de 5 ani sau sub.
77 %  dintre pozele boracilor, apar pe pagina de Facebook ia pe Instagram  doar 48 %, iar numarul boracilor ale caror poze sunt postate pe retelele de socializare, e in crestere.

Mai e cineva disperat de pozele cu plozi pe conturile de Facebook ?  Nu mai poti vedea nimic, decat plozi : ok, si-a postat boracu' ... da' n'spe mii de poze cu acelasi borac ? Really ? !


Odata cu fatarea incepe trezitul la realitate a fatatoarelor : crapa alea ca pepenii, in chinurile Iadului !

Dupa care incepe chinul cu boracitul : absolut toate prietenele mele care au fatat, sunt disperate de boracit, satule, scarbite si ar da orice pentru cateva ore de liniste fara boraci care sa li se catere pe picioare. Da, isi iubesc boracii, fac ce e mai bine pentru ei, dar sunt disperate si s-au saturat de boracit ca de mere padurete.
Nu doar fatatoarele, ci si sotii lor ...  Am o cunostinta, care devine nespus de fericita cand il trimite nevasta sa faca aprovizionare, pentru ca scapa de acasa si de boraci. In rest, e dedicat familiei si e "mamic"  si el, dupa ce vine de la job ...


In medie, muierile care au fatat pentru prima oara, gasesc primul an de boraceala ca fiind haotic, obositor si stresant .
Un studiu detaliat arata ca cele mai multe fatatoare considera primele 12 luni de boraceala ca le seaca de fizic si emotional ( ca apoi se obisnuiesc ... )

Un mare procentaj din cele 2.000 de fatatoare chestionate, au admis ca aspectele negative ale boracitului ( nopti nedormite, sentimentul ca esti pierdut, singur , etc ) le depasesc pe cele pozitive.

Ce intelege Tzipila de aici ?  Ca fatatoarele au admis, cu onestitate rarissima, ca si-au luat tzeapa cu puitul. Pai cam asa se intampla cand nu intelegi realitate ain care traiesti.


Fatatoarele se chinuie sa-si de aseama de ce zbiara boracu' in primul an : din cauz aca e bolnav, sau dn cauza ca are mofturi ?
4 din 10 fatatoare admit ca ca si-au sunat mamele in mijloculnoptii ca sa le ceara sfaturi cum sa-si faca boracul sa inceteze cu zbieratul. Alte 2 treimi din fatatoare, au admis ca le este dificil sa faca fata deprivarii de somn.


Cand au fost intrebate ce le lipseste cel mai mult din viata pe care au avut-o inainte de a pui, 55 % au spus ca le lipseste viata sociala, celor 35 % le lipseste jobul, iar alte 51 % si -au vrut inapoi corpul de dinainte de fatare.
Pasarea malai viseaza . Pai dupa ce au crapat ca pepenele de a cusut doctorul la curul tau ca la mileuri, te-ai umflat ca pestele balon, ti-ai deselat pelvisul, ti-ai trasformat sanii in ugere umflete cu lapte ... nu o sa mai fii niciodata cum ai fost. Vise.


Cercetatorii au gasit ca relatia cu prietenii si familia poate fi afectata din cauza boracilor, insa doar jumatate din intervievati au declarat ca au renuntat la hobbiurile si interesele lor.
Un amic de-ai mei, s-a pricopsit recent cu 2 boraci deodata, ca a nimerit sezonul de oferta : cumperi unul, al doilea il primesti gratis. E absolut terminat, nu mai are timp sa dea nici un telefon, nu mai stie de el, si da, a arenuntat la toate interesele si pasiunile pe care le avea.

Fatatoarele spun ca incep sa se bucure de boracit camd upa 6 luni ( cum ziceam si eu : se obisnuiesc ca si cainele cu antu' si chiar incepe sa le placa ), 65 % au admis ca primul an a fost incredibil de stresant iar 52 % au simtit ca si-au pierdut identitatea.


Nu toti sunt rezistenti fizic si psihic : unii mai cedeaza si fac cu nervii....
Un puitor din Brazilia si-a scos boracul la vanzare pentru 260 lire, pe un website, pe motiv ca " nu ma lasa sa dorm si trebuie sa merg la munca, pentru a supravietui " .
 Pai in cazul lui, eu il dadeam pe gratis, numai sa ma scape cineva de chin !


E asa cum ziceam : turma de vite incaltate nu intelege realitatea in care traieste, dar o substituie cu miturile cu care a fost indoctrinat.

Prin urmare, nu poate nici gandi pe termen lung sau anticipa consecintele actiunilor lor : motiv pentru care e o surpriza totala cand descopera ca nu pot boraci si merge la munca in acelasi timp !  Si nu, nu poti nisi sa dormi, daca boracesti !


Daca tot nu mai poti trimite boracul inapoi de unde a venit, macar poti sa faci pe fatatoarea eroina. Pai dupa ce te-ai chinuit asa de mult cu boracitul ( si inca te chinui ), chiar ca esti eroina ! Iar eroinele merita recunoastere in societate !

Si de aici incepe circul : e plin cu fatatoare eroine care isi dau in stamba prin locuri publice si cauta samanta de scandal, pe motiv ca nu li se dau onorurile, ca unor adevarate eroine ce se cred ele.


O fatatoare si-a alaptat la san boracul de 5 luni in timpul zborului American Airlines si a clat intr-o scrisoare catre companie, ca insotitorul de zbor a tratat-o cu " comportament inadecvat, hartuitor ", atunci cand fatatoarea a refuzat sa-si acopere boracul cu o patura , cat il alapta.

Bunul simt nu s-a inventat pentru fatatoarele din Rai : absolut toata lumea imprejurul lor, trebuie sa li se supuna si sa le dea onorul, indiferent ca ele se comporta ca niste vite incaltate si sfideaza pe toata lumea.

Daca tot nu ti-ai luat lapte in sticla atunci cand pleci al drum, si daca tot tii neaparat sa faci ca vaca in public, macar ai bunul simt sa fii discreta si sa te acoperi. Ca nu toata lumea e interesata sa-ti vada ugerele.


Compania a raspuns fatatoarei, intr-o scrisoare datata 30 iulie, semnata de Tim  Rhodes, de la relatii cu clientii.
In scrisoare, compania spune ca alaptarea e permisa in timpul zborului, insa pentru ca alaptarea poate ofensa ceilalti calatori , ei simplu cer fatatoarelor sa o faca cu maxima discretie si cu simtul modestiei. Ei cred ca este rezonabil sa ceara fatatoarei sa se acopere intr-o maniera potrivita, in timpul alaptarii .

E foarte de bun simt atitudinea companiei. Insa fatatoarele, daca nu fac tapaj si nu se dau discriminate ca nu sunt lasate sa isi de ain petic, nu se simt bine. Ca ele sunt mame eroine si nu tolereaza sa le fie impuse reguli de bun simt.

Le vad si pe canadienece pe strada, la festivalurile publice, unde e inghesuiala mai mare, acolo isi pun poalele incep sa faca ca vacile. Asta, in timp ce arunca imprejur cu priviri agresive, ca abia asteapta sa-i spuna cineva sa se duca dracu' intr-un colt si sa se acopere cat face ca vaca.
Nimeni nu indrazneste sa le spuna nimic, ca aste afac un circ de nu te vezi, te tarasc prin presa si prin tribunale, de toti se tem de ele : se dau jignite, ranite, agresate, discriminate si tot tacamul.


E foarte delicata problema fatatoarelor nesimtite, pentru ca pur si simplu ele sunt majoritare si extrem de agresive : dca incerci sa iei vreomasura impotriva nesimtirii lor, te trezesti ca iti pierzi clientii, sau te tarasc prin presa si iti distrug reputatia afacerii tale.

Cu toate astea, a inceput  lume asa reactioneze, ca s-au cam saturat sa fie abuzati de fatatoare nesimtite


Lorraine MacDuff, proprietarul a Rainy Days Caffe in Lake Stevens, Washington s-a trezit in mijlocul unui scandal cu fatatoare, dupa ce s-a folosit de pagina de Facebook ca sa dea rusini pentru doua cliente care au facut mizerie la masa la care au stat cu plozii lor.

Cam asa procedeaza puitorii nesimtiti : nu ii lasa inima sa-si invete plozii regulile de bun simt, pe motiv ca vai, bietul plod, e supus constrangerilor si nu mai poate sa se comporte liber cum vrea el. Nu se poate sa constrangem plodul si sa-i interzicem chestii, doar pentru a-l educa sa se comporte in public si sa respecte omenii din jurul lui.

Proprietara cafenelei, a declarat presei ca a cerut fatatoarelor cu plozi de la masa la care au facut mizerie, sa se ridice si sa plece, daca nu pot sa-si controleze plozii sa nu mai urle, adaugand ca vor fi bineveniti sa revina in cafenea, dar ... fara plozi !


Proprietara cafenelei a postat pe Facebook si o poza cu mizeria facuta de fatatoarele cu plozi.
Evident ca fatatoarele se coalizeaza intre ele si sar cu sutele sa apere cate o nesimtita d'asta : asa s-a intamplat si de data asta. De pe Facebook, povestea a ajusn in presa, pentru ca fatatoarele s-au jignit ca nu le este permis plozilor lor, sa se comporte ca in jungla, intr-o cafenea  publica.


Asta este restaurant, nu camera de joaca. Daca plozii tai nu pot sa se comporte frumos in public ... tine-i acasa  !


Textul favorit al fatatoarelor nesimtite, il cunoastem cu totii : sunt plozi, deci le este permis orice. ( Noroc ca n-au putere sa demoleze restaurantul, ca si asta le-ar fi permis !  )
Si da, proprietarul cafenelei este platit sataca si sa raneasca in restaurantul pe care plozii lor, il transforma in cocina ...


Ca patitul nu stie nimeni !
Prin urmare, tot mai multe restaurante au inceput sa interzica accesul puradeilor ( pe motiv de nesimtirea parintilor, of course ) .


Politica restaurantului La Fisheria in Houston este " Plozii nu manaca " si nu permite accesul plozilor de 8 ani sub , in restaurant, dupa ora 7 dupa-amiaza.

Davis Cervantes, managerul restaurantului, declara in presa ca desi a primit reactii amestecate, cei mai multi patroni au aplaudat decizia. Pe pagina de Facebook a restaurantului, clientii au comentat in mare amajoritate, impotriva accesului plozilor in restaurant.


Nimic nu iti poate ruina seara la restaurant, decat plozi alergand printre mese si izbindu-se de masa ta. Daca parintii ar catadixi sa-si invete plozii cum sa se comporte in restaurant, sunt sigur ca proprietarii restaurantelor nu ar mai fi nevoiti sa introduca reguli impotriva accesului plozilor.


Sa permitem desfiintarea restaurantelor prietenoase cu plozii. O gramada de oameni muncesc din greu pentru bani, si vor doar sa manance in liniste, nu printre plozi neascultatori, care sunt majoritatea.
     Din nefericire, nu toti puitorii isi educa plozii cum sa se comporte in public, iar dupa ora 7 seara , de regula, adultii iau cina. Tu stai jos sa te relaxezi cu mancarea, iar la masa de alaturi e un plod care zbiara si alearga printre mese, in timp ca parintii il ignora.


Iar daca puitorii nu isi educa plozii, de ce nu am profita de asta ?
Crizele plozilor care zbiara prin magazine, ca sa le cumpere parintii orice vad ei pe rafturi, ii costa pe puitori un extra de 2 bilioane dolari in fiecare an.


Parintii cheltuiesc 2 bilioane de dolari anual, pentru lucruri de care nu au nevoie. Fiecare parinte plateste 460 lire, din cauz aca sunt cicaliti de plozi sa le cumpere dulciuri, junk food sau obiecte neobisnuite precum produse de curatare care au aparut in reclamele de la televizor.


Surveyul facut de VoucherCodes.co.uk a intrebat 1.000 puitori din Anglia ce aveau plozi intre 2-15 an, ce obiecte au insistat plozii sa fie cumparate.
13 % dintre plozi au cerut unelte pentru DIY, iar 9 % au cerut jucarii pentru animalele de companie, chiar daca ei nu aveau animale.

Fatatoarele au incercat sa-i pacaleasca pe plozi : 50 % le-au spus ca nu isi permit sa cumpere, orice au cerut ei, iar 21 % au incercat sa-i distraga cu ceva de mancare.
Dar 10 % au admis ca au cumparat plozilor orice au cerut, pentru ca nu au facut fata circului pe care il facea plodul, iar alte 80 % se asteapta sa cumpere in octombrie, jumatate din obiectele pentru care ii vor cicali plozii.


Puitorii au invatat trucuri cu care sa-i distraga pe plozi, sa nu mai faca crizede isterie pentru orice vad pe raft in magazin : pastreaza la indemana ceva de mancare, sau creeaza un joc, cu care sa distraga plodul isteric, sau sa-l tina ocupat in timp ce ei isi fac cumparaturile.

eu cred ac in loc sa il pacaleasca, ar fi mult mai sanatos sa-l educe sa nu se mai comporte ca o maimuta urlatoare, cand vede ceva stralucitor, la care nu poate ajunge. Da' prostia e mare. La fel si nesimtirea.


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.