Doctor Yourself

Wednesday, November 27, 2013

Legalizarea eutanasiei


 Traim intr-o societate imbecila, iar turma e mult prea proasta ca sa poata gandi singura : de asta s-a gasit unii care sa gadeasca pentru toti.
Iar pentru ca lucrurile sa fie cat mai profitabile cu putina, prostimea a fost dresata sa foloseasca niste tipare de gandire cu care au fost inoctrinati, in loc de a gandi singuri. Ca e mult mai comod sa te orientezi dupa tipare de gandire, paradigme, decat sa faci efortul de a-ti pune intrebari si a cauta raspunsuri.
Toata turma foloseste aceleasi stereotipuri : parintii sunt buni si trebuie respectati pentru ca s-au reprodus, scoala e buna si itia sigura viitor stralucit and shit. Nimeni nu gandeste asupra lor, ci le iau de bune, asa cum au fost indoctrinati.
Partea grava este ca tuma chiar e convinsa ca asta e parerea  LOR si ca ei gandesc, nu reproduc papagaliceste niste idei cu care au fost indoctrinati eficient. Daca ii iei la bani marunti si le pui intrebari si ceri argumentatii logice ... dau in balbaiala, ca ei nu au decat mituri in care cred orbeste. In schimb, zbiata toti ca loviti de streche, ca sa-si apere miturile in care au fost indoctrinati sa creada.

 Tot la fel e si cu dreptul de a muri : mare tabu, pentru toate vitele incaltate. Nu e voie sa mori cand vrei tu, ci cand iti dau voie altii ( daca ... ), ca tu esti mai prost si mai cu cacat in cap, de nu poti decide pentru tine.
Nu doar ca nu ti se da voie sa decizi cand si cum sa mori, dar nu ti se da voie sa decizi nici cum sa traiesti sau cum sa te tratezi : esti fortat sa depinzi de tot soiul de " profesionisti" mai mult sau mai putin competenti, carora sa te milogesti sa-ti scrie o reteta. Ca tu esti considerat mult prea prost si cu cacat in cap, incat nu ti se permite accesul la medicamente cu care sa te tratezi singur.
Intreaga  viata depinzi de bunavointa persoanelor autorizate de sistem sa faca una-alta : autoeducatia, dreptul de a decide singur pentru viata ta, e complet ignorat in societatea primitiva in care traim. Esti considerat doar un alt cretin fara discernamant si care trebuieste ferit de aia si cealalta si care e incapabil sa ia decizii pentru viata lui.

E interzis sa mori cand vrei tu , prin urmare, fiindu-ne refuzat accesul la o moarte demna si fara dureri ( eutanasie ) , oamenii sunt fortati sa apeleze la sinucidere, care e de foarte multe ori dureroasa si traumatizanta pentru toti.

Un cuplu in varsta s-a sinucis mana in mana intr-un hotel din Paris, lasand o scrisoare in care cereau legalizarea eutanasiei :


Georgette si Bernard Cazes, amandoi de 86 de ani s-au cazat la hotel Lutetia, unde s-au sinucis. In scrisoare alor catre autoritati, au cerut dreptul de a muri intr-o maniera demna.


Ei au scris ca este crud din partea societatii, ca nu permite platitorilor de taxe sa moara cand doresc ei.
Unul din baietii cuplului a declarat presei, ca ei si-au planuit de ani de zile moartea, pentru ca nu voiau sa devina o povara pentru familie sau pentru stat.

In opinia mea, e absolut corect si de bun simt sa te sinucizi ( eutanaziezi- pentru norocosi ), atunci cand nu iti mai poti purta de grija singur. Ca e plin de vite incaltate, care pretind cu nesimtire sa fie ingrijiti de copii : n-au absolut nici o jena, in a le impovara viata celor pe care se presupune ca ii iubesc. Nu-i destul ca si-au condamnat copiii la sclavie pe viata, dar acum ii condamna inca o data la sclavie, si in putinul timp livber in care acestia ar trebui sa-si petreaca timpul cu familia : eh, acum, ei trebuie sa spele la cur parintii si sa-i serveasca !
   Pentru ca da, parintele e mult prea nesimtit si decide sa se chinuie pe sine ( ca doar e cadavru viu si in dureri ) si pe cei din jurul sau.
Pentru psihopatii astia, astia nu doar ar trebui legalizata eutanasia, ci facuta obligatorie, prin lege : cand nu te mai poti tine, ai bunul simt sa pleci de buna voie, ca sa nu chinui societatea din jur, sa-ti schimbe tie scutecele, in loc sa iti parazitezi familia .


Cuplul care s-a sinucis, a vrut sa moara fericiti impreuna, in loc sa sufere o moarte dureroasa in singuratate. Hotelul Lutetia a fost ales pentru ca acolo si-au petrecut prima noapte impreuna, cand erau tineri.
Cand au fost gasiti, camera era in perfecta ordine.


Cuplul a cerut personalului sa le fie adus micul dejun in camera, pentru a se asigura ca le vor fi gasite corpurile rapid.
Toate lucrurile erau pus ein ordine, inclusiv testamentul. Cuplul nu a fost cunoscut a suferi de nici un fel de boala.


Fortand oamenii sa ramana in viata atunci cand ei nu mai au control sau iodee despre cine sunt ei, sau agonizeaza in dureri, este inuman.
Daca tot presupunem ca suntem vag o societate civilizata, sa ne comportam ca una si sa legalizam eutanasia !


Dar nici macar bolnavii care se chinuie in dureri, nu au voie sa moara : cu sadism, sunt condamnati sa moara in chinuri prelungite.


 Un doctor care s-a sinucis, a lasat o scrisoare autoritatilor, in care cerea legalizarea eutanasiei, spunandu-le ca le doreste sa traiasca in corpul lui, macar 24 de ore i isi vor schimba opinia .


 Donald Low, microbiologist,  68 de ani, a inregistrat un video cu 8 zile inainte de moartea lui din cauza unei tumori pe creier, si a cerut legalizarea sinuciderii asistate.


 Nenea Low, microbiologist chief la Toronto's Mount Sinai Hospital si profesor la University of Toronto spune ca nu se teme sa moara si ar pute alua decizia maine.
Pai la el e vorba mai mult de principiul, ca doctor fiind are acces la toate substantele necesare, ca sa-si asigure singur o moarte rapida si fara dureri - parerea mea. Chiar si un veterinar are accees la medicamentele necesare pentru o autanasie fara dureri, daramite un doctor de oameni !


 El spune ca e frustrat ca nu e capabil sa aiba controlul propriei sale vieti. Nu este capabil sa ia decizii pentru el insusi, atunci cand destul e destul.


 In Canada e ilegala eutanasia si va multa vree, pana cand oamenii se vor maturiza la un nivel la care se va putea muri cu demnitate.
La sfarsitul videoului, produs de Canadian Partenership Against Cancer , se spune ca Low nu a avut moartea la care a sperat, insa a murit in bratele sotiei si nu a avut dureri.


 Canadian Medical Association, care reprezinta 78.000 doctori din tara, intarzice doctorilor sa participe la sinuciderea asistata.


 Iar daca dogma medicala e imbecila si refuza sa-si ajute pacientii, oamenii sunt fortati sa moara pe cnt propriu, fiecare cum se pricepe :


 In Etobicoke, un cuplu in varsta s-a aruncat de la etajul 18 in care locuiau . Vecinii spun ca femeia de 84 de ani se saturase sa traiasca in durere severa, iar sotul ei de 89 de ani a refuzat sa traiasca fara ea, asa ca s-au aruncat impreuna de la balconul penthousului in care locuiau.


 Cand vecina s-a trezit de dimineata  si a vazut corpurile pline de sange in tufisul de langa usa de la intrare, a crezut ca e o gluma de Haloween .


Nu toate atarile dau dovada de cretinism cronic, ci unele au inceput sa se mai destepte si sa permita eutanasia macar pentru bolnavii in faze terminale.

Grupuri mobile ale mortii care se deplaseaza la domiciliul clientului, sunt legate in olanda de cresterea numarului de sinucideri in radul bolnavilor si batranilor.


1 din 30 de morti din Olanda, este prin eutanasie. Asta este urmarea, dupa ce guvernul a permis grupurilor mobile ale mortii sa eutanasieze batranii bolnavi, in propriile case. In 2012, numarul cazurilor de eutansie a crescut cu 13 % fara de anul trecut.
Erau 4.188 morti prin eutanasie in 2012, ce reprezinta 3 % din toate mortile - comparat cu 3.695 morti prin eutanasie in 2011.


        Este al 6 lea an consecutiv in care numarul de morti prin eutanasie este in crestere in Olanda.


Eutanasia este facuta, administrand un sedativ puternic ce pune in coma pacientul, umat de un medicament ce ii opreste respiratia si cauzeaza moartea.


Anul trecut, In Belgia, unde eutanasia este legalizata din 203, a vazut o crestere cu 25 % in numarulmortilor de eutanasie. Mortile prin eutansie erau de 2 % din totalul mortilor in Belgia, in 2011.

Un patern similar exista in tarile in care eutanasia este legalizata. In Washington, USA mortile prin eutanasie au crescut cu 17 % in 2012, la 83 de cazuri, comparat cu 70 cazuri in 2011. In 2010 au fost 51 de cazuri, iar in 2009 cand s-a legalizat eutanasia, au fost 36 cazuri.

In Oregon, USA au fost 59 cazuri de eutanasie in 2009, 65 in 2010 si 77 de cazuri in 2012 : o crestere de 30 % in 4 ani.

In Elvetia, numarul cazurilor de eutanasie a crescutc u 381 % din 1998, cand eutanasia a fost legalizata si erau doar 16 %.  In 1998 erau 43 de cazuri iar in 1998, erau 297 de cazuri. Cifrele nu includ elvetienii care au calatorit peste granita ca sa fie ajutati sa se sinucida la Dignitas.


Ipocrizia societatii imbecile este evidenta : spunem ca eutanasiem animalele bolnave din compasiune, insa protestam cand aceeasi logica este aplicata fiintelor umane.


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.