Doctor Yourself

Tuesday, October 1, 2013

The best country of the world


Stim cu totii cate de minunata e reclama Raiului : the best country of the world !  Cum aici e culmea democratiei, taramul libertatii, taramul fericirii, toata lumea e bot in bot cu toata lumea, ca d'aia suntem colonie ( pardon, tara multiculturala ! ) ...
Cum vin romansii aplaudaci cu foamea in gat, si traiesc in Canada ca in Rai, si ce fericiti sunt ei ca le zambeste vanzatorul si le spune " darling", toata lumea e calma si parca sedata ( chiar sunt ) si isi pot umple frigiderul cu toate jegurile , fara sa simta ( prea tare ) la buzunar : pai cum sa nu fie convinsi ca au nimerit Raiul, ca orbul Braila ?

Acuma, sa revenim cu picioarele pe pamant canadian si sa constatam realitatea din "the best country of the world" :


Canada a ignorat un numar de recomandari facute de UN Human Rights Council, incluzand un apel pentru revizuirea violentei impotriva femeilor arboriginale.

Canada a raspuns comisiei de la Geneva, care conduce Universal Periodic Rewiew of Canada's ... in probleme legate de imigratie, saracie si sistemul judiciar penal.
Guvernul Prim Ministrului  Stephen Harper , a primit in total 162 de recomandari despre cum sa imbunatateasca drepturile omului in tara.


Alex Neve, Secretar General of Amnesty International Canada's English Branch, spune ca guvernul a primit rocomandari concrete, care includ critici despre nivele alarmante de violenta impotriva femeilor si fetelor indigene, saracia nationala si oamenilor care locuiesc pe strada.
  Alte arii in care s-au primit recomandari sunt drepturilor indigenilor, protectia refugiatilor, corporate accountability ( traduceti singuri ), securitatea nationala si egalitate afemeilor.


Cel mai mare genocid din istoria omenirii ( dupa Potop - D-zeul crestinopatilor,  sa traiasca ! ), a avut loc pe pamant american  : 100 de milioane de nativi au fost macelariti de omul alb. Faptul e complet ignorat de dogma istorica: n-am vazut nici o natie de nativi, sa se bata cu pumnii in piept si sa se declare victime planetare si sa ceara despagubiri ( ca altii ).


               Canada permite agentiilor de spionaj sa foloseasca informatiile obtinute prin tortura :


Canada a dat agentiilor de spionaj din tara, permisiunea sa foloseasca informatiile extrase de la suspecti, prin tortura, in ciuda declaratiei ca nu va folosi niciodata astfel de date - spune Press TV .

Serviciile inteligente din Canada, incluzand Comunications Security Establishment Canada, au primit recent un buget anual de 400 milioane, ca sa-l foloseasca pentru a imparti informatiile extrase prin folosirea torturii, in ciuda declaratiilor guvernului canadian, ca asa ceva nu se va face.


Nici cercetatorii stiintifici nu o duc mai bine in Rai : lor li se pune pumnul in gura si sunt cenzurati cu succes. Fapt ce i-a determinat sa protesteze public.


Sute de cercetatori si suporteri s-au adunat in fata Parlamentului ca sa ia parte la protestul Stand Up For Science , care s-a tinut in 18 orase, de-a lungul Canadei.

Evenimentul, organizat de un grup numit Evidence For Democracy, care protesteaza  impotriva cenzurarii cercetatorilor si reducerea programelor de cercetare, de catre guvernul Harper.

Dr. Kate Gibbs, organizator si director executiv al noului format grup, numit Evidence for Democracy, spune ca conditiile au continuat sa se deterioreze pentru cercetatorii din Canada.


Cel putin un depertament federal - Fisheries and Oceans - anul trecut a implementat o politica ce interzice cercetatorilor sa isi publice peer-reviwed fara aprobarea manageriala.
 Asta presupune existenta unui manager din parte aguvernului, care sa isi de ao semnatura aditionala, chiar daca articolul a fost acceptat by peer rewiew si a fost acceptat de jurnal pentru publicare.


La inceputul anului, guvernul a schimbat mandatul National Research Council... va traduceti singuri ca mi-am prins urechile ... Regulile stricte de comunicare limiteaza contactul cercetatorilor cu presa.

Dr. Jeremy Kerr, profesor de biologie la Ottawa University, a spus multimii ca planul Orwellian al guvernului si schimbare amandatului a avut serioase ramificatii in politica canadiana si in reputatia Canadei in comunitatea stiintifica internationala.


Sa spui cercetatorilor ca nu pot comunica despre munca lor cu oamenii care i-au platit, este o definitei extrema la conditiile democratiei canadiene .

Minister of State for Science , Greg Rickford, nu a fost disponibil pentru un interviu, dar a insistat in email ca definitia de aici nu are  probleme cu politica guvernului ( sa va traduceti mai bine, ca limba asta n-are nici un sens ! )


                          Canada are reguli controversate, pentru folosirea telefonului mobil :


Press TV spune ca exista o serie de regulemente care permit spionarea folositorilor de telefoane mobile .

Companiile de telefonie mobila li s-au impus reguli care ii forteaza sa prmita autoritatilor canadiene sa spioneze folositorii de telefoane mobile, datorita unui acord nepublicat. Pentru aproape 20 de ani, companiilor de telecomunicatii canadiene, li s-a spus ca una din conditiile pentru obtinerea licentei de folosire a spectrului wireless, este sa permita guvernului sa monitorizeze aparatele care folosesc acest spectru.

Conform cu documentul, supravegherea activitatilor in Canada, sunt guvernate de 23 standarde tehnice specifice, care sunt cunoscute ca Solicitor General's Enforcement Standard.


Bazat pe acord, companiile de telefonie mobila trebuie sa puna la dispozitia politiei sau agentiilor de inteligenta, datele de telecomunicatii, inclusiv ascultarea conversatiilor, citirea mesajelor text, sa spuna unde erau userii si ... ceva cu conumicatii codate.

Cei mai multi oameni nu realizeaza ca datorita agreementului pentru granite, fortele de politie din USA pot veni aici in Canada  si fara nici o verificare, sa aresteze o persoana si sa take him down ?, iar fortele canadiene pot face si ele asta.
   NSA si CSIS ( echivalentul canadian al NSA ) lucreaza mana in mana, iar NSA imparte toate informatiile cu Israelul, pentru nu conteaza ce motive , spune instructorul media, Dan Gascon.


          Companiile de telefonie mobila, merg chiar mai departe de atat : vor si sa-ti ia amprentele !


Apple a scos un telefon pe piata ( nu stiu care, ca toate sunt la fel ), care in loc de parola, iti care sa pui degetul : exact cum faceau taranii aia analfabeti de acum 2 secole. Telefonul iti citeste amprenta si iti permite accesul.


Si va imaginati ca prostimea va refuza sa cumpere telefonul ?  Nu supraestimati prostia !

Senatorul USA, Al Franken, director al Senate Judiciary Subcommittee on Privacy, Technologu and the Law, a scrisdirectorului Apple, Tim Cook, explicand ingrijorarile despre securitate. Dupa ce hackers fura amprenta cuiva, ei va pot fura identitatea pentru tot restul vietii, a scris el.
   Apple nu a comentat inca.


Mr. Franken vrea raspunsuri la un numar de intrebari precum :

-- Amprentele sunt stocate local , in chipul telefonului mobil, in forma criptata. care ar p[utea fi furata sau convertita intr-o forma digitala sau vizuala, care ar putea fi folosita in scopuri fraudulente.

-- Telefonul transmite orice informatie despre Touch ID sistem, inapoi catre Apple si apoi a treia parte ?

-- cat de bine amprentele clientilor sunt pastrate si tinute private

-- statutul legal exact al datelor continand amprenta


Deja s-au facut anunturi pe internet, cu diferite premii, pentru hackerii care reusesc sa sparga codul de amprenta de la Apple. Dupa 2 zile dupa ce au pus telefonul pe piata, s-a anuntat deja ca a fost spart codul ala de amprenta .


Un premiu valorand mai mult de 13.000 $ in bani cash, bitcoins si bautura este oferit primului hacker care sparge scannerul de amprenta de la telefonul Apple, iPhone 58.


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.