Doctor Yourself

Friday, October 11, 2013

SafetyProsteala asta cu "safety" merge mana in mana cu prostia : cu cat populatia e mai imbecilizata, cu atat e nevoie de si mai multe reguli care sa le asigure o oarecare siguranta. Pentru ca vita incaltata e atat de proasta, incat nu isi poate porta singura de grija, astfel incat statul e nevoie sa intervina cu tot soiul de reguli cu care sa-i ghidoneze in siguranta, spre tarc.
    Traim intr-o lume imbecila, n-am nici o indoiala ; prin urmare, regulile cu safety s-au inmultit pana la absurd.
Cuvantul ' safety" este noul "sesam deschide-te" : nimic nu rezista in fata lui safety, nici un argument logic si de bun simt. Cand aud de"safety' , devin toti niste oi obediente : in numele safety, se permite orice incalcare a liberatilor individuale, iar vitele incaltate accepta cu incantare, ca cineva le poarta de grija si ele nu mai trebuie sa-si bata capul cu asta.
E mai rau ca in bancurile cu Bula si din pacate, isteria cu safety nu e doar in Canada, ci s-a intins in intreaga lume "civilizata" .


In Anglia, membrii ai Woman's Institute au crosetat un sat de jucarie pentru 6 plozi bolnavi , insa li s-a spus ca nu poate fi trimis plozilor, pentru ca lana din care a fost facut, prezinta risc de sanatate. E treaba cu "safety".
Femeile au petrecut 1 an crosetand satul, cu peisaje, case si oameni in miniatura, animale, o ferma si o biserica. Satul de jucarie a fost oferit plozilor din spitale, ospicii si crese, ca sa aduca comfort, insa a fost respins pentru ca lana nu poate fi sterizilata.In Rai, prostia e la cote maxime : o clienta a cafenelei Tim Hortons a cerut infiintarea de reguli de safety, care sa previna prostii sa se arda cu ceai-cafea fierbinte. Asta, dupa ce s-a oparit cu ceaiul cumparat de la Tim hortons.


In februarie, Lisa Marchant a suferit arsuri de gradul 2 si 3 pe partea stanga, dupa e si-a cumparat o cupa extra-large de ceai, de la Tim Hortons si i s-a imprastiat in poala, cand a avut un accident minor de masina.
Si ce ar trebui sa faca Tim hortons, sa scrie warning pe cesti " Nu pune mana pe volan daca nu esti capabila ? "

Lisa nu a chemat in judecata pe cei de la Tim Hortons ( pai ce, aia sunt vinovati ca ea e neglijenta ? ) insa ea vrea ca guvernul canadian sa impuna reguli pentru temperatura safety de vanzare a bauturilor calde.

Eu zic ca daca sunt atat de handicapati, incat nu pot bea o ceasca de ceai fara sa ajunga in spital... nu-i guvernul de vina si nici cafeneaua. ar fi culmea sa impunem cafenelelor, sa prepare cafeaua si ceaiul, precum laptele pentru boraci, la temperatura corpului, sa nu le stea in gat.


Cand a fost intrebata ce crede ca ar trebui sa faca Tim Hortons, ea a raspuns ca vanzatorii ar trebui sa vina cu farfuria si sa spuna clientilor ca apa noastra este prea fierbinte si ar trebui sa fiti atenti la safety .


Cei de la Tim Hortons si-au luat de foarte multa vreme, masuri de siguranta anti-prosti : pe cupele vandute de ei, sta scris " Ai grija ! E fierbinte ! "
Insa, se pare ca tot nu e suficient.


Insa prostul parca nu e prost destul, daca nu e si fudul. Asta e clar !
Prin urmare, a aparut noua moda pe Twitter : da-ti drumul de-a berbeleacul pe scari si fa-ti poze cu care sa te lauzi pe net !


Daca esti mult pre aprost ca te descurci singur, chema un prieten sa-ti dea un branci de ajutor, si apoi sa-ti faca poze :


        Drept rezultat, o sa ai cele mai admirate poze de pe Twitter, la sectiunea " Prostul  Internetului " :

I

Marele avantaj al prostiei, este ca poate fi controlata si aduce profit enorm. Prin urmare, cele mai mari investitii pe planeta asta, se fac in mentinerea si acutizarea starii de prostie in randul populatiei : cu cat mai prosti, cu atat sunt mai manipulabili, deci profitabili.

Religiile sunt primele care profita la greu de oitele proaste ale zeilor, iar muierile sunt mai proaste de la natura ( sunt si exceptii, dar nu despre ele vorbim aici ), deci sunt tinute mai cu cacat in cap, ca accepta orice mizerie, mai ales daca e conforma cu vointa zeilor.

Clericii din Arabia Saudita, au decretat ca femeile care conduc masina, risca sa-si strice ovarele. Prin urmare, masina face buba : noi femeile, trebuie sa stam departe de unealta Satanei.Un cleric din Arabia Saudita a declarat ca femeile care conduc masina, sunt in risc sa-si strice ovarele si vor fata boraci cu probleme clinice .


Exista si un "studiu" care demonstreaza asta, femeilor neancrezatoare, si care zice asa " daca femeile conduc masina, nu doar din pura necesitate, asta ar putea avea impact psihologic negativ , iar studii medicale arata ca automat, asta afecteaza ovarele si impinge pelvisul inainte " .
    Iar cele care conduc masina in mod regulat, au plozi cu probleme clinice in grade variate. Bineinteles, ca nu avrut sa citeze in calar, care sunt studiile alea mirobolante.Insa, toti prostii de pe planeta asta, mai au o sansa la desteptare : Miley Cyrus !  Asculta muzica lui Milley Cyrus si o sa te trezesti brusc, ca esti mai inteligent decat erai inainte !Un om de stiinta din Anglia, p[retinde ca daca ascultam un cantec de la Myley Cyrus sau Justin Timberlake atunci cand invatam, asta are efect calmant  asupra mintii si ajuta la gandirea logica.

Pseudologii cred ca muzica pop cu 50 si 80 batai pe minut, permit creierului sa invete si sa-si aminteasca informatii noi cu usurinta.
Pai pseudologii aia poate ar trebui sa cerceteze cat de mult se imbunatateste memoria si functiile creierului, daca iei niste megadoze de piridoxyna si ceva acizi grasi.


Dr. Emma Gray, specialist in terapie cognitiva si de comportament la The British CBT si Counselling Service in London, spune ca muzica pop emotiva, incluzand Katy Perry " Firework "  poate produce excitement si va imbunatati creativitatea in subiecte precum engleza, drama si arte.
    Studentii care asculta mucica clasica  atunci cand studieaza, vor avea rezultate mai bune la matematica  si ii va face mai destepti.

Astia's dusi cu pluta pe meleagurile imaginare ale pseudologiei, clar !  Pai majoritatea populatiei, muzica pop asculta si tot da pe dinafara de atata prostie ! Traim intr-o lume din ce in ce mai imbecila, cu fiecare generatie ce apare. Nu doar ca nu se vede vreo imbunatatire, insa se vede cu ochiul liber o inrautatire: populatia e din ce in ce mai indobitocita si mai proasta.

   Acuma, e incontestabil sa muzica produce schimbari de stare sufleteasc, insa de aici pana la imbunatatirea functiilorcognitive, e cale lunga. Pseudologii bat campii cu gratie, ca de fiecare data cand isi deschid gura.


Dr. Gray a explicat ca partea stanga a creierului este folosita ca sa proceseze informatii faptice si sa rezolve probleme , care sunt insusirinecesare in stiinta, umanisme si limbi.

Cercetarile au gasit ca, cantece precum  cele ale lui Miley Cyrus si Justin Timberlake  intretin gandurile logice ( daaa, de asta majoritatea oamenilor traiesc rupti de realitate, si isi proiecteaza lumi imaginare ) !


In mod evident, articolul asta demonstreaza ca pseudologii aia cu studiile lor de 2 bani, n-au ascultat suficient muzica lui Milet Cyrus !


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.