Doctor Yourself

Sunday, September 22, 2013

Normalitate


In societatea umana, normalitatea e data de turma. Adica de majoritate : ca d'aia traim in democratie . Doar ca turma e imbecila rau ( fapt incontastabil ). De unde rezulta ca traim intr-o societate in care majoritari sunt imbecilii : adica asta  e considerat a fi " normalitatea" .
 
Tara te vrea prost si cele mai mari investitii pe lumea asta, se fac in intretinerea starii de prostie, in randul populatiei. Si sunt foarte eficienti baietii astia cu manipularea prostimii, rezultatul se vede cu ochiul liber : turma e incapabila sa inteleaga realitatea in are traieste.  Si e grav sa nu intelegi ce se intampla in jurul tau.
      Ca de asta e plin de retardati pe care ii auzim clamand cu senina imbecilitate, ca " fiecare are realitatea lui" , " realitatea mea nu e aceeasi cu realitatea ta ". De parca am trai fiecare persoana pe cate un glob pamantesc, propriu si personal. Nu exista cate n'spe miliarde de realitati pe planeta asta ( cate una pentru fiecare om ), ci imbecilul percepe realitatea deformata de propriile perceptii. Ca de asta, traiesc asia in lumi imaginare, inchipuite si le dau valoare de " realitate ".

De departe, lumea imaginara in care traiesc religiosii, n-are nici o treaba cu realitatea : ei au lumea lor roz, cu zeul care le poarta de grija, ii tine in palma si ii mangaie pe cap.
Prin unii mai spalati pe creieras, chiar vorbeste zeul : intr-un limbaj doar de el inteles, of course ...

 
Penticostalii au linie directa cu zeul : vorbesc in limbi ! Zeul nu vrea sa vorbeasca decat prin gura lor !
I-am filmat si eu anul trecut, la Festivalul lui Gizas, si i-am pus pe blog, cum se adunasera ciorchine si bolboroseau cu mainile in sus.


                     Spun penticostalii ca bolborositul fara noima, este un dar de la Sfantu' Duh.


Penticostalii cred ca bolborositul este o limba necunoscuta, sau poate chiar limbajul ingerilor. Studiile facute pe bolboroseala lor, arata ca nu urmeaza paternul unei limbi si nici nu are componentele unei limbi.


                        Mai bine sa-i lasam pe cei de la NSA, sa inteleaga ce bolborosesc aia ...


Iar daca esti religios, musai trebuie sa ai fobie de sex si false pudori, ca asa ne dreseaza religia . australienii au cenzurat pe Facebook, poza unui cangur cracanat, ce era pus acolo, pe saitul lor pentru turisti.


Dupa ce, cei de la Tourism Ausralia au urcat pe sait poza cenzurata, au primit 1.500 de comentarii, dintre care, multi erau furiosi ca au cenzurat bietul cangur.
Pai daca se rusineaza cand vad un animal, eu zic sa puna mana de la mana si sa cumpere chiloti tuturor cangurilor din Australia : pentru ca nu cumva , turistii care le viziteaza tara, sa fie ofensati .


Dar nu toata lumea isi cenzureaza bijuteriile : unii, chiar si le masoara, le compara cu ale altora !


Barbatii cu testicule mici, sunt parinti mai buni - asa zice un studiu. Cercetatorii au aflat ca barbatii cu testicule mici sunt mult mai implicati in boracit.

Dr.James Rilling de la Atlanta's Emory University a decis sa investigheze coreltia dintre marimea testiculelor si boracit.
Datorita ultimelor descoperiri stiintifice, muierile care au intrat in febra puitului si cauta un fraier pe care sa-l incalte sa le intretina viitorii boraci, stiu foarte clar ce au de facut : sa-i caute pe barbati ...la oua !


Ce spun barbatii ? Ei sunt foarte de acord cu asta : dar te rog, fi delicata si fa-o un timp cat mai indelungat ..


N-am nici un dubiu : traim intr-o lume plina cu retarzi .
O familie a cumparat un produs Cola, pe al carui capac scria " Esti retard " . Pai si ce, n-avea dreptate ? Gura pacatosului, adevar graieste !
        E nevoie de multa retardare ca sa bei sucuri din comert ( egal ca "naturale" sau nu ). Dar e nevoie de si mai multa retardare, ca sa dai bani pentru ele .


Familia din Edmonton s-a plans la companie, ca s-au simtit jigniti de mesajul gasit pe dopul sticlei cu Vitaminwater si a cerut scuze la varf din partea companiei.


Mesajul de pe dop, facea parte dintr-o promotie in care apareau cuvinte in engleza si franceza, generate intamplator, pe dopuri. Si cum s-au incurcat cuvintele in engleza cu alea in franceza, a iesit o varza retardata. Compania a oprit promotia : probabil, de frica sa numai apara in presa si alti retardati .

Insa orice retardat care se respecta, va zambi continuu , precum canadienii. Pardon : ca proasta in targ !


Femeile din Coreea de Sud, isi fac operatii estetice, ca sa indeplineasca standardele culturale de frumusete. Adica vor fi vesnic zambitori, datorita unei operatii estetice, care le agata in sus colturile gurii, iar omul va parea ca zmabeste.


Insa nu toate natiile, sunt popoare de zmabitori, precum coreenii si canadienii .Trebuie sa admit, canadienii nu te trimit sa-ti faci operatii estetice, ci doar te forteaza sa zambesti continuu, sub amenintarea concedierii.
       Insa alte popoare mai normale la cap, n-au obsesia zambetului, dar n-au nici simtul umorului !


In Franta, o femeie a fost condamnata de justitie, pentru ca si-a trimis plodul nascut pe 11 septembrie, la scoala, imbracat intr-un tricou pe care scria " Sunt o bomba si " Jihad : nascut pe 11 septembrie " .

Femeia a primit o amenda de 2.000 $ si o luna de inchisoare cu suspendare, iar fratele ei a primit o amenda de 4.000 euro si 2 luni inchisoare cu suspendare.

No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.