Doctor Yourself

Wednesday, September 25, 2013

ImigratieCunoasteti reclama : Canada e Raiul imigrantilor cu foamea in gat . Unul din 5 canadieni s-a nascut in afara Canadei.

Daca adaugam si plozii din parinti imigranti, care s-au nascut in Canada, rezulta ca avem o natiune de imigranti.


Dar imigrantii vor sa-si aduca in Canada, parintii batrani, ca sa aiba grija de ei. Asta nu e o stire vesela, pentru canadieni : pentru ca batranii vor primi rezidenta si vor impovara sistemul de sanatate, care si asa, sta sa crape. Plus ca vor pute aprimi ajutor social.
     Prin urmare, anul trecut, au inasprit foarte tare conditiile de acordare a rezidentei pentru parintii imigrantilor. Acum cateva luni, era blocat programul, nu primeau dosare ( nu stiu daca au deblocat intre timp ).

Prin urmare, guvernul Harper pune bariere in calea oamenilor care vor sa-si aduca parintii in Canada : inaspreste conditiile de sponsorizare, astfel incat e putin probabil ca noii aterizati in Canada vor deveni o povara pentru buget.

Ministrul Imigratiei, Jason Kenney a anuntat noile reguli de reunificare a familiei, ce ce vor face ca sponsorii sa fie financiar responsabili pentru cei pe care ii aduc in Canada.
      Si aici le dau dreptate canadienilor : de ce ar trebui sa intretina statul, parintii tai, care nu au muncit o zi in Canada ? Doar asa, pentru ca tu ai sentimentalisme ieftine si miorlai dupa fusta mamei ?  Pai adu-i in Canada si intretine-i pe banii tai, nu pe banii platitorilor de taxe !

Deci chestia asta cu aducerea parintilor, e de un jeg maxim : de ambele parti ! Pe o parte avem debilul emotional care nu poate trai departe de fusta ma'sii : as fugi urland daca as da peste un barbat d'asta. Unii nu isi taie cordonul ombilical niciodata.
   Pe alta parte, avem parintii profitori, care n-au nici o jena sa isi impovareze copiii cu problemele lor existentiale. Au un tupeu fantastic de a astepta sa fie ingrijiti, intretinuti, iubiti, respectati si n-au nici o jena in a-si chinui copiii, doar ca sa obtina cele de mai sus.
Prin urmare, relatia asta sado-maso functioneaza ca unsa, pentru majoritatea turmei : dar sa o faca naibii pe banii lor si nu pe ai platitorilor de taxe !


Schimbarile includ dublarea timpului pentru care sponsorii vor trebui sa intretina din buzunar pe cei pe care ai aduc in Canada. Pai canadienii sunt prea permisivi ! Ar trebui ca parintii ca cada in intretinerea celor care i-au adus ... forever ! Canada nu e obligata sa intretina cetatenii altor state, care vin aici, nu muncesc ( ca sunt pre abatrani ), ci doar stau si asteapta ajutor social si ingrijire medicala gratis.

Ottawa mai spune ca va creste venitul minim necesar pentru a sponsoriza pe cineva , cu 30 % si vor cere sponsorilor sa demonstreze ca au acest venit de 3 ani consecutivi, in loc de 12 luni cum era pana acum. Vor extinde responsabilitatea sponsorizarii, de la 10 ani la 20.


De ce ar trebui sa limitam numarul batranilor sponsorizati in Canada ?  Pentru ca batranii sunt o povara pentru sistemul de sanatate publica, care deja este supraincarcat ( aici,nu gasesti canadian sanatos. Toti inghit medicamente cu pumnul, la serviciu ).

Departamentul Imigratiei, spune ca dupa ce trec cei 10 ani in care esti obligat sa intretii batranul pe care l-ai sponsorizat, creste semnificativ acordarea ajutorului social.
    La faza asta, canadienii sunt fraieri. Pur si simplu ar trebui sa oblige miorlaitii, sa-si intretina batranii pe care i-au adus in Canada ( batrani care n-au muncit niciodata in Canada ).


Prin urmare, programul de sponsorizare a batranilor, are parte de o intarziere masiva in procesarea dosarelor, pentru ca aplicatiile au crescut cu 160.000 cu 10 ani de asteptare pentru aprobarea dosarului.

Ministrul Imigratiei spune ca inregistrarile guvernului, arata ca exista o intarziere de jumatate, pana in 2014 ( sa va traduceti singuri, ca mi-am prins urechile ! ).
Si mai spune ca vor lua cu 5.000 de aplicatii mai mult in 2014. Ottawa a sistat aplicatiile pentru sponsorizare, acum 2 ani in urma.


Maimult de 20 % dintre canadieni, sunt nascuti in afara Canadei. Pentru acestia, visul de a-si reunifica familia este un vis mai indepartat ca niciodata, spune criticul imigratiei NDP, Jinny Sims .
      ( Pai familia e nevasta si puradeii ! Parintii nu sunt familia ta, ci aia care te-au condamnat la sclavie pe viata si acum te "rasplatesc" inca o data, impovarandu-ti tineretile cu relatia sado-maso pe care ti-o cer, insinueaza, etc ! ).

Si mai zice nenea de la NDP ca schimbarile din regulile sponsorzarii, inseamna ca te va costa mai mult, numai pentru ca vei aplica pentru sponsorizarea batranilor, dupa care te asteapta 20 de ani de responsabilitate financiara deplina pentru cei pe care ii aduci. Iar asta, doar daca se va intampla sa fii unul dintre cei 5.000 de norocosi ale caror aplicatii vor fi acceptate in anul urmator.


Batranii sunt adusi cu mare greu in Canada, insa tiganii vin carduri si trec granita ilegal, din USA in Rai. Atat de multi sosesc in Canada, incat deja li s-a dus buhul pana la guvern : criminalitatea tiganilor ingrijoreaza guvernul de la Ottawa.


Agentia de Servicii Frontaliere din Canada se ingrijoreaza pentru tiganii veniti din Romania, care cer statut de refugiat si care pun siguranta publica canadiana, in risc - zice un raport obtinut de La Presse .

Raportul vorbeste despre tiganii sositi ilegal in Canada pe la frontiera din Quebec, Vermont. Ruta de sosire a tiganilor, este din Mexic si Guatemala si vin in grupuri coordonate de un tigan din ghetourile din Craiova.

Datorita activitatilor criminale ale tiganilor ( am mai scris pe blog despre cardurile de ciorditori din Quebec ) pun canadienii in risc .Sa va traduceti singuri mai departe.


Cifrele Agentiei din 2011 arata ca 1 din 3 tigani ce aplica pentru azil in Canada, este acuzat de infractiune. Procentul a trecut de 67 % pentru esantioanele analizate anterior si care au intrat in Quebec in aprilie 2012.

Din 1998 incoace, avem o evolutie in diversificarea activitatii infractionale a grupurilor de tigani de origine romana in Canada. Initial s-au specializat in fraude cu cardurile de credit, insa acum intretin si alte activitati ilegale, precum traficul de droguri si trecerea clandestina a forntierei din USA in Canada, cu grupuri de imigranti ilegali.


Agentia a observat ca liderii tiganilor erau in Craiova, asta dupe ce au fost in Canada, unde au pretins ca sunt persecutati in Romania si au primit statut de refugiat.

In aprilie, o echipa de la La Presse, s-a dus la Craiova ca sa constate la fata locului minciunile tiganilor si au constatat opulenta in care traiau tiganii, vilele imense ( si cu turnulete, of course ) si masinile de lux inamatriculate in Quebec.
   Iar canadienii de la Agentie, au tras concluzia ca tiganii din romania au tendinta de a se stabili in tari tolerante, precum Canada .


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.