Doctor Yourself

Friday, September 20, 2013

Food addict


Alimentele nutritive sunt o utopie in North America,  insa e o solutie mai buna, sa mananci jegurile lor de fructe decat mancarea lor procesata.
Canadienii sunt disperati dupa fast-food , restaurantele sunt multe si foarte pline. Asta-i realitatea : prostimea nu are nici cea mai mica notiune despre nutritie si nici nu le pasa ce mananca. Poate fi orice jeg, important e sa aiba gust bun. Astia isi confunda stomacul cu cosul de gunoi.

Si daca vitele cu fata umana, nu sunt interesate sa-ti intretina organismul intr-o stare buna de functionare, propaganda pluseaza, stiind un lucru simplu : cu cat omul e mai prost ( si mai sarac ), cu atat va pui mai mult ( statistica sta marturie ).  Exact ca vita : puieste pentru ca a facut sex.
   
Asa, au aparut articolele de o propaganda jenibila ( las' ca vita incaltata, oricum nu sesiseaza ridicolul situatiei ! ) : mananca fast-food, ca sa puiesti cu spor !


Unei tanti care era vegetariana de o viata, i s-a spus ca nu va avea niciodata plozi. Pai si muierilor care mananca cadavre, tot la fel li se spune !
Dara este absolut stupid sa incriminezi vegetarianismul, pentru ca un vegetarian are probleme de sanatate ( nu stim daca nu poate fata, din cauza a ceea ce manaca sau din alte cauze independente de vegetarianism ).
 Vegetarian inseamna aproape nimic, e un termen ambiguu, din care fiecare vegetarian intelege ce vrea. Astfel ca, poti fi vegetarian, dar sa mananci mai multa grasime decat unul care mananca hamburgeri la Mc'Donalds.  Poti fi vegetarian, dar sa mananci mult mai prost si mai toxic decat un mancator de cadavre.
    Despre ce vegetariasm se face vorbire in articol ? Nu stim, nu se spune. Are vreo legatura dieta femeii cu sterilitatea ei ? Nu stim, nu ni se spune in articol. Oricum nu conteaza, ca prostimea nu isi pune intrebari, ci doar urmeaza instructiunile. Iar instructiunile sunt clare : daca a mancat la Mc'Donalds, a fatat 3 boraci deodata ! 
   Nu e clar destul ? Acum stii ce ai de facut, daca vrei sa puiesti !

Prin urmare, tanti s-a apucat de mancat hoituri si a fatat 3 boraci !  Ce are sula cu prefectura ? Nimic !
Tanti a ramas gravida ca s-a inseminat artificial, insa a avortat. S-a inseminat din nou insa a reusit sa duca sarcina pana la capat, cu riscul crescut ca va avorta spontan, din nou.


Femeia balea dupa cadavre ( in traducere, avea nevoie de protein, ca doar trebuia sa fabrice 3 corpuri. Se pare ca era suficient de habarnista, incat sa nu stie de unde si cum sa-si ia proteina ca vagatarian ). Asa ca s-a dus in fiecare zi, sa manance la Mc'Donalds .

Nu doar la Mc'Donalds a mancat, ci si pui de la Marks and Spencer : acolo sa mergeti si voi, daca vreti sa fatati plozi multi !
Da' eu cred ca daca mancati pui fripti, o sa fatati copii cu pene !


Si odata ce prostimea se trezeste cu boracul in brate, incepe dresajul : indopati-l cu ... conserve ! Inca din scutece, ca sa se obisnuiasca !  In Canada, o sa manance toata viata lui, numai conserve, semipreparate congelatesi fast-food.
Cum pot crede fatatoarele, ca o mancare statuta cu lunile in borcan, plina de chimicale si aromatizanti, sterilizata, e nutritiva , nu stiu ?  Toate sunt ca in transa, dresate sa-si indoape boracii cu conserve pentru plozi.

Conservele destinate plozilor, facute de firme ca Cow and Gate, Heinz si Ella's Kitchen au mai putini nutrienti decat mancarea procesata in casa, conform unui nou studiu facut de University of Glasgow.
Cele mai multe conserve, contin nivele mari de zahar si sunt promovate ca mancare pentru boraci de acteva luni, cand boracii ar trebui sa fie alaptati si nu hraniti cu conserve.

Boracii au nevoie sa manance de doua ori mai multi nutrienti decat exista in conservele destinate lor. Fatatoarele isi indoapa plozii cu conserve, dupa care li se pare firesc sa ii tina in scutece la 3 ani, ca sunt intarziati in dezvoltare.


Expertii au analizat toate conservele pentru boraci, produse de fabricile din Anglia.


Insa mancarea procesata in casa este mai nutritiva decat conservele din magazin. In plus, mancarea comerciala contine mai multe calorii si are foarte mult zahar, dar foarte putin fier.


Producatorii de conserve Organix, spun ca ei nu adauga vitamine si minerale in conservele pentru boraci.


Prostimea insa e atat de bine dresata, incat cumpara conserve cu care isi indoapa boracii, dar ei pot manca ce manaca familia. In plus, sa cumperi conservele alea, costa mult mai mult decat daca ai procesa mancarea in casa.


Cititorii spun ca nu e vorba ata de mult despre prostie, cat despre lene. Nu stiu, dar am vazut o gramada de canadience care isi umplu cosul cu borcanele pentru plozi, si cu semipreparate congelate pentru adulti. Ei asta mananca.

Amuzant este ca cititorii care ii blameaza, le recomanda tot ... conserve ! Se dau oripilati de conservele la borcan, si recomanda fatatoarelor, sa proceseze mancarea in casa, sa o puna in portii mici si sa o bage la congelator. Cand vrei sa hranesti boracu', scoti din congelator mancarea, o bagi la microunde si gata masa !


In Canada si tarile devzoltate, e o practica usuala, sa gatesti pentru 1 saptamana si sa bagi totul la congelator, din care mananci in fiecare zi. Canadiencele congeleaza pana si parajiturile, tot !
   Bineinteles ca mancare aaia dezghetata, isi schimba textura si gustul, insa lor nu le pasa : oricum, gustul e lux, comparat cu jegurile pe care le cumpara ei din magazine.

               Ati prins ideea : conserva din magazin = bad, insa conserva home made = good ....


Atunci cand iti hranesti boracul cu o mancare plina de calorii dar saraca in nutrienti, urmarea fireasca este ca ei vor deveni grasi si bolnavi.
Propaganda sare repede sa-i linisteasca pe imbecili : nu e din cauza voastra, ci don cauza personalului medical care se ingrijoreaza sa nu va ofensese daca va spune ca plozii vostri sunt grasi. Da, e mai importanta stima de sine a puitorului imbecil, decat sanatatea plodului.


Cercetarile arata ca numeroase asistente medicale sunt convinse ca puitorii sunt fericiti sa aiba plozi grasi. Asa ca nu le mai atrag atentia ca ceva e in neregula cu greutatea plodului.


Zice ziarul, ca asisitentele medicale sunt atat de neinstruite, inapte, incat habar n-au sa managerieze greutatea plodului. Autorul studiului avertizeaza ca exista o nevoie urgenta pentru o instructie adecvata a personalului medical, ca sa stopeze obezitatea plozilor.


Traim intr-o societate complet imbecila : personalul medical nu constientizeaza ca pacientul e gras ca porcu', iar parintii nici atat. Puitorii, ei insisi sunt obezi si nu vad in asta o problema, nici pentru ei, dar nici pentru plozii lor obezi.


Rezultatul obiseiurile proaste alimentare, incepute din scutece : 1 din 20 de canadieni, sunt dependenti de mancare. Cum poti fi dependent de o mancare atat de infecta ( atat ca gust cat si calitate ) cum exista in Canada ?


Un nou studiu, clasifica 1 din 20 de canadieni, ca fiind dependent de mancare. Studiul a fost facut de o echipa de cercetatori de la Newfoundland's Memorial University si clameaza ca 7 % femei si 3 % din barbati indeplinesc diagnosticul pentru dependenta de mancare.


Autorul studiului, Guang Sun, defineste dependenta de mancare ca " mancat compulsiv, nesanatos si periculos ".

In studiul lor, au folosit Yale Food Addiction Scale ca sa evalueze simptomele dependentei la 652 adulti ( 415 femei si 237 barbati ) din Newfoundland si Labrador.


Intrebarea care ramane, este ce ii face pe acesti oameni, vulnerbili la dependenta de mancare ?
Studiul sugereaza ca mancarea cu nivele mari de calorii, garsimi si zahar functioneaza ca si dependenta de cocaina, spune Dr. Valerie Taylor, sef psihiatru la Woman's College Hospital Toronto.

Scanarile creierelor dependentilor de mancare, arata nivele crescute de dopamina si a altor neurotransmitatori legati de comportamentul rasplata-placere.


Industria mancarii continua sa produca mancare ce da dependenta, cu un continut nutritional de condamnat. ( Pai e simplu : nu cumpara mancare procesata industrial ! )

Exista o industrie uriasa, destinata sa creasca pofta prostimii pentru lucruri care nu le sunt necesare. Iar mancarea cu nivele mari de grasime, proteina, creeaza dependenta .


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.