Doctor Yourself

Tuesday, August 13, 2013

O lume magica...Se stie ca religiosii traiesc in lumea lor magica, rupta complet de realitate. Roiesc ingerii in jurul lor, ca mustele pe cacat.
Ocazional, ne instiinteaza si pe noi, necredinciosii, despre miracolele din viata lor : un inger deghizat in popa, a venit sa incurajeze o fata ce a avut accident de masina, in timp ce era descarcerata.
Kate era prinsa in masina cu care a avut accident, cand popa a aparut din senin, desi soseaua era blocata si i-a cerut sa se roage cu el .Soseaua era blocata, iar dupa ce au descarcerat fata si au sus-o la spital, nimeni nu l-a mai gasit pe popa. Miracol ceresc ! 


De unde concluzia ca a fost un miracol : Gizas si-a trimis ingerul la inaintare !
e clar ca cineva refuza sa-si foloseasca neuronu' ...


Alt miracol, alti dusi cu pluta : un plod din australia se jura ca a fost salvat de Skippy ( cangurul personaj dintr-un serial pentru plozi ), dupa ce a disparut 24 de ore pe camp. Ma'sa plodului, se jura ca l-a salvat ingeriul deghizat in cangur !Plodul, la 7 ani e mai realist decat ma'sa : spune ca l-a salvat cangurul si asta e. Nu isi inchipuie cai verzi pe perti, pe care ii confunda cu realitatea, asa cum face ma'sa.

 Puradelu' s-a ratacit intr-un parc national, in timp ce ma'sa lua masa langa el. Chiar daca nu a fost imbracat potrivit pentru noapte, el a supravietuit, pentru ca un cangur prietenos a venit langa el si i-a tinut de cald in timpul noptii.


A doua zi, echipele de cautare au gasit plodul imediat, pentru ca nu se indepartase cu mult, de locul din care a disparut. Ma'sa a declarat supravietuirea plodului, ca fiind un miracol.
Corect : cand nu poti sau refuzi sa-ti folosesti ratiunea, realitatea in care traiesti iti depaseste nivelul de intelegere si devine magica. Lucrurile exista, faptele se intampla, insa nu intelegi cum ; prin magie simiracole, of course !
               Iar in lumea asta magica, se intampla uneori, ca ingerii sa foloseasca deghizari dubioase.Cu atatea miracole si ingeri in jurul nostru, e chiar blasfemie sa nu iti strigi credinta pe strazi, in timp ce il astepti pe Gizas sa aterizeze pe planeta : ca sa iti salveze tie coor-ul !  Probabil te crezi Buricu' Pamantului, daca esti convins ca zeii o sa-si intrerupa activitatea, Universul o sa stea in loc, doar pentru ca tu trebuie sa fii salvat . Mare e gredina zeului ...
Clar : iubitorii de Gizas, sufera de grandomanie !

E chiar pacat sa nu exploatezi prostia, ca e ce amai profitabila pe planeta asta : un fost ingeras de la Victoria Secret, brusc a dat in patima prietenilor imaginari ( Gizas and company ) si a scos pe piata o linie de haine ... inspirata de insusi Dumnezeu !
    Ca, se stie, zeul n-are altceva mai bun de facut, decat sa-ti croiasca tie haine inspirationale, iar Gizas, fie'sau, n-are altceva mai bun de facut, decat sa-ti salveze tie coorul !  Be happy : prietenii imaginari, vegheaza pentru tine !Moda crestina, de zeu inspirata este asa : niste haine pe care sunt inscriptionate versete din Biblie : " salvat", " zeul e puterea mea" , " teme-te de zeu ", etc.


Proprietara brandului, declara la ziar ca hainele crestine sunt o buna modalitate de comunicare pentru crestini : se presupune din start ca mititeii sunt niste timizi si se tem sa-si spuna credintele cu voce tare.
      Da' pe bune, pe cine intereseaza ce credinte si ce prieteni imaginari are cineva ?


Ateistii au sarit imediat, ca plozii sunt indoctrinati cu hainele crestine inscriptionate cu citate din Biblie. au dreptate, insa realitatea este ca plozii sunt profund indoctrionati cu religia, de catre familii : cu sau fara haine crestine ...
Si daca, printr-o minune, scapa de indoctrinarea religioasa, nu vor scapa de indoctrinarea decare avem parte la scoala si in societate : le umfla capul cu mituri, copiilor. Dupa ce devin adulti, unii incep sa se prinda ca nu-i chiar asa cum pretinde societatea, insa aia sunt putini. Restul, traiesc in lumea lor imaginara.


Propuneri de la clienti : Introduceti  hainele " Darwin line" , care vor aparea in magazine, chiar la timp, pentru Craciun !


Alt client se dclara dezamagit de hainele crestine : el se astepta la robe si sandale, insa probabil ca este el de moda veche ...


Asteptarea crestinopatilor a luat sfarsit : Gizas chiar a venit pe planeta ! S-a nascut din nou, intr-o familie crestina si il cheama ... Mesia, of course !
Singura problema e ca judecatorul ala demonic, a dat ordin sa-i schimbe numele in unul mai omenesc : Martin !  Bietul Gizas, nici nu l-a fatat bine ma'sa, ca deja are parte de nedreptati !


Un judecator din Tenesse, a poruncit sa-i schimbe numele lui Mesia, un plod de 7 ani, in Martin, motivand ca numele religios e castigat de o singura persoana si aceasta este Gizas.
Ah, deci nu e de vina ma'sa plodului, ca e proasta, ci ... Gizas !  Foarte funny si avantajos sa ai prieteni imaginari pe care sa dai vina, ca sa impaci si capra si varza !


Pe ma'sa n-a impresionat-o nici cat negru sub unghie, apelul la autoritate alui Gizas. Nah !

Ea vrea sa faca apel, pentru ca vrea musai sa fie mama lui Mesia. Iar Mesia suna foarte bine, langa numele celorlalti doi plozi ai ei - Micah si Mason. In plus, spune ca e dreptul ei sa isi numeasca boracu' dupa cum doreste ea, si nu dupa cum doresc altii.
    Asa ma gandesc si eu, ca plodul va fi foarte incantat sa fie bataia de joc a copiilor, multumita orgoliului idiot al lui mami ...


1 comment:

  1. De ce mama masii n-a ajutat la descarcerare preotu` magic daca a fost asa de `binevoitor` sa-si acorde serviciile. Sau dumnegod o voia moarta pe fata si el nu calca cuvantul lui ?

    ReplyDelete

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.