Doctor Yourself

Thursday, August 22, 2013

Marijuana


Pe aici prin Rai, textul p[referat cu care se ingradesc orice fel de drepturi ale prostimii, este " safety". In numele sigurantei, poti sa faci orice abuz.
De data asta, s-au trezit o mana de idioti, mai catolici decat papa, sa faca isterii prin presa cum ca in magazinasele de la coltul strazii, se vand accesorii pentru folosinta marijuana. De ce musai marijuana si nu tutun sau ceai ? Pentru ca asa presupun ei, asa vor ei sa creada, si apoi dau valoare de adevar presupunerii lor.
        Din fobia lor, au facut un bun motiv sa chiraie despre "safety" , de parca le-ar indesa cineva marijuana pe gat. Nu i-am auzit pe ipocritii astia sa sufle nici un cuvintel despre safety si drogurile legale ( alcool ), mult mai periculoase decat marijuana.Un grup de avocati ai " safety", declara ca multe magazine din Ontario, vand accesrii pentru folosinta marijuana, langa boboane, lapte si alte cele. Ontario Safety League spune ca, clienti misteriosi au cumparat o gramada de obiecte legate de droguri, din magazinele din orasele Toronto, Ottawa, Windsor, St.Catharines si Guelph.

Presedintele Safety League, Brian Patterson declara ca este " iresponsabil si ilegal " pentru magazine, sa vanda accesorii folosite pentru consumul de droguri .

Pai hai sa vedem ce accesorii se vand : bonguri ? Pai intra in orice cafenea turceasca din Toronto si vei vedea cel putin un bong in functiune, folosind tutun sau ceai ( dupa preferinte ). Si de ce ar trebui interzisa folosirea bongurilor, doar pentru ca poti pune in ele marijuana ?
   Pai daca mergeti pe logica asta imbecila, ar trebui sa interziceti vanzarea tuturor obiectelor de bucatarie, pentru ca in tavile de prajituri, isi face lumea brownies si cookies cu marijuana ! Intarziceti vanzarea oricaror vase de bucatarie, pe motiva de "safety " si ofensa adusa comunitatilor de vite incaltate !Si mai spun avocatii "safety" cu fobie de marijuana, ca plozii sunt confruntati cu accesoriile pentru droguri, vandute in magazine, in cutii colorate si preturi reduse.
Well, pai plozii sunt confruntati si cu tavile pentru prajituri din Walmart : ca poti sa-ti faci in ele prajituri cu marijuana ... eu zic ca ar trebui sa incepeti cruciada cu tavile de prajituri si cu marile lanturi de supermarketuri, nu cu proprietarii amarati de magazinase, care abia supravietuiesc : va doresc spor !

Deci, puitorii pe aici prin Rai, au un tupeu fantastic si niste pretentii ce sfideaza orice urma de bun simt : adica toata lumea trebuie sa se ajusteze in functie de ifosele puitorilor, ca sa le protejeze boracii. Da' cine te crezi, Buricu' pamantului ?
   
Pai nu e treaba mea, ca tu ai decis in cunostinta de cauza, sa-ti feti plozii pe lumea asta care nu iti place nici tie. N-ai decat sa-ti protejezi plozii si sa-i educi astfel incat sa se adapteze mediului si realitatii in care traiesc. Nuti convine cum arata realitatea in care traim ... nu-ti aduce plozii aici si gata.
       Prin urmare, daca nu te isterizezi ca plozii vad adultii ca folosesc droguri legale, n-ar trebui nici sa faci isterii ca plozii vad in magazin un bong folosit pentru tutun ( ca-i tot drog legal ). Dupa cum vezi, n-ai cum sa ii feresti pe plozi sa dea faata cu realitatea : da, drogurile exista, iar adultii adora sa le foloseasca. Zilnic, daca se poate.

Mai spun avocatii "safety", ca este ilegal sa vinzi sau promovezi instrumente pentru drogurile ilegale si se pedepseste cu inchisoarea 1 an si amenda de pana la 100.000 $ .Grupul de safety, a lansat o campanie prin care cheama prostimea sa parasca pe Twitter magazinele care vand accesorii pentru droguri, ca apoi ele sa fie raportate la politie.

Ba mai mult : grupul spune ca vor trimite scrisori catre magazine, in scopul de a le "educa", insa ultmul cuvant il va avea politia. O vizita a politistului va fi eficienta, egal ca va avea scop educational sau se va ;asa cu acuzatii si amenzi.Pai grupul asta nu doar ca e ipocrit, dar e si ridicol : cum poti dovedi ca bongul din magazin, este accesoriu pentru droguri ilegale ?  Cam tot la fel cum poti dovedi ca tava din Walmart este accesoriu pentru prajiturile cu marijuana ...
Adica, tot ce reusesti sa faci, este sa te acoperi de ridicol. Ar trebui ca toate magazinele vizate de ei, sa le deschida un proces de toata frumusetea.

Sa vedem ce zice politia : veteranul Monte Kwinter, fost ministru al sigurantei publice, isi arata suportul catre grupul "safety ".  Normal, ca n-are cum sa declare ca nu sustine pe cineva care lupta impotriva drogurilor ilegale, chiar daca grupul e complet ridicol si are actiuni imbecile. Intentia conteaza , si daca e de partea legii, politia nu poate sa contrazica.


Insa, politistul o spune pe aia dreapta : NU este ilegal sa ai accesorii pentru droguri, doar drogurile sunt ilegale. Intrebarea este : cine spune ca accesoriile respective, sunt folosite pentru droguri ?  Pentru ca ele pot fi folosite si pentru alte scopuri ( pentru ceai, zic eu ).

In plus, magazinele care vand bonguri si pipe, pun un semn ca sunt pentru uzul tutunului, insa asta nu pacaleste pe nimeni, spun avocatii "safety" . Ok, nu pacaleste pe nimeni, insa legea NU ii poate incrimina, si asta e tot ce conteaza : ca se afla in legalitate.

Adica grupul cu isteria "safety" va face plangeri la politie, care se vor dovedi neintemeiate : nu incalca nici o lege. Cu alte cuvinte, legea e in coada de peste si lasa portite de scapare, exact ca in Romania : cade in sarcina grupuli cu fobia "safety" , sa dovedeasca ca clientul care cumpara bongul, pipele, le va folosi ca sa fumeze marijuana si nu tutun. Le doresc succes cu asta !


Pe pagina ziarului, canadienii se revolta si ei : adica grupul safety, chiar cred sincer ca daca nu vom mai putea cumpara pipe, asta va opri pe oricine sa mai fumeze ?         Si cum anume, vanzarea unui bong, compromite siguranta unei comunitati ? E absolut ridicol.


Pe alta parte, alti canadieni puitori, dar cu mintea la purtator, au trimis o petitie catre Health Canada, sa inceapa odata experimentele medicale cu marijuana ... pentru plozi !
Un cuplu din Toronto a trimis petitia, in incercarea de a gasi vindecare pentru boracul lor de 9 luni, care face crize de epilepsie.
Boracul este cel mai tanar pacient de la The hospital for Sick Children in Toronto, diagnosticat cu Dravet sindrome , o forma rara de epilepsie care afecteaza 1 din 30.000 plozi. S-ar putea sa boracul sa nu fie niciodata capabil sa umble sau sa vorbeasca.

Puitorii spun ca sunt terifiati de crizele boracului : o singura criza poate dura pana la 1 ora. Cand boracul va implini 1 an, crizele pot fi constante.         Medicatia administrata au fortat boracul sa nu se mai poata hrani singur, si este hranit artificial.


Cuplul spera ca petitia online, care a strans deja 2.000 semnaturi, va incuraja Health Canada sa faca studii clinice cu low TCH marijuana in Canada ...


Pe pagina ziarului, canadienii sunt revoltati : cat vom mai permite ca prietenii, familia si vecinii nostri sa fie arestati pentru ca se vindeca singuri ? Sa pedepsesti pe cineva pentru ca fumeaza o floare, este inuman. Sa faci prizonier pe cineva, pentru ca se vindeca singur fumand o floare, este monstruos.         Uruguayul este mult mai rezonabil : vor sa devina prima tara din lume care legalizeaza marijuana.Uruguay a venit cu un pas mai aproape sa devina prima tara din lume ce legalizeaza marijuana, in ideea ca vor desfiinta cartelurile de droguri.
Propunerea legislativa, daca va fi aprobata, va permite tuturor sa creasca, vanda si consume canabis, liber, insa o inregistrare confidentiala se va tine pentru persoanele care cumpara mai mult de 40 grame pe luna.


                                      Marijuana e o planta ce isi are locul in pieata de fermieri .Colorado a devenit al doilea stat care a legalizat marijuana recreationala in noiembrie anul trecut, iar planta va fi curand vanduta la Boulder Country Farmers' Markets, una din celemai mari piete de fermieri din stat.
 CEO-ul de la WeedMaps, a inaintat o cerere catre primarul din boulder si oficialii locali ai pietei de fermieri, pentru a include tarabele cu marijuana, langa tarabele cu rosii si porumb. Marijuana e o vegetala, ca orice alta vegetala vanduta in piata de duminica din Boulder, a declarat Hartfield, celor de la The Daily Ticker.


                    Daca tot avem parijuana ... let's party in Seattle park ! Cu canabis, of course !Sute de oameni s-au strans in parcul din Seattle, pentru deschiderea Festivalului Marijuanei, care tine 3 zile si are ca scop, in parte protestul si in parte sarbatorirea legalizarii marijuanei in colorado si Washington.
Hempfest este gratuit si se asteapta cam 85.000 participanti pe zi .


Vivian McPeak, directorul executiv al Hempfest, spune ca festivalul e dedicat reformarii legii federale pentru marijuana, in special eliminarea considerarii marijuana ca fiind drog ( medicament ? ), adica nu are beneficii medicale si risc mare de abuz .

No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.