Doctor Yourself

Sunday, August 25, 2013

Free Grassy Narrows !

In North America, singurele fiinte demne de respect, ( dupa animale ), sunt indienii :  "Fist Nations", tradus in limbajul de lemn canadez.


Indienii sunt sigurele fiinte de incredere ( dupa animale ) de pe continentul asta. Iar cand indienii protesteaza, intotdeauna o fac pentru o cauza dreapta . Azi au protestat in downtown , impotriva deciziilor luate de guvernul omului alb.
Si-au adus si steagurile :


                                        Astia sunt " First Nations" cu insemnele tribale :


                                                    Politia a oprit circulatia pe Yonge ...


                                              ... ca sa faca loc protestatarilor :


                                          ... care protestatari erau foarte prost organizati :


                       ... erau gramada, unul in coorul celuilalt, de nu se intelegea nimic .


Si n-aveau pancarte, nimic ! Daca nu vedeai pancarta cu care deschideau cortegiul, ci pe care scria ceva cu anti-mercur , nu intelegeai iota, ce vor !


Asta era singura pancarta : mica, amarata si indescifrabila. Da' bine ca aveau fanfara si faceau galagie, insa nu ne spuneau si noua pentru ce protesteaza si ce vor !


       Noroc cu tanti asta, care a venit sa ne dea fluturasi : doar celor care ne-am oprit sa facem poze ...


                Fluturasul ma trimite la pagina de net a protestatarilor :    http://freegrassy.net/


Si zice ca vara trecuta, Premierul Wyne, vecinul nostru, a promis ca va lua masuri sa puna capat tragediei otravirii cu mercur in Grassy Narrows. Un an mai tarziu, nimic nu s-a facut ca sa imbunatateasca viata oamenilor din Grassy Narrows, doar vorbe.
   In loc sa rezolve problema, Provincia continua planul pentru despadurire in Grassy Narrows, o practica ce va creste in viitor nivelul otravirii cu mercur a pestilor locali.

http://www.cbc.ca/news/canada/story/2012/06/04/grassy-narrows-mercury.html


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.