Doctor Yourself

Friday, August 23, 2013

Fabrica de doctoriTare ma minunez, ce s-a intamplat de a transpirat in presa main-stream, un adevar pe care il stie toata lumea : Drug Cartelul controleaza facultatile de medicina si ii invata pe doctori ceea ce e in interesul Drug Cartelului, of course. De fapt, universitatile de medicina  sunt chiar proprietatea lor .
  
    Prin urmare, nu exista in intreaga lume, posibilitate asa obtii o diploma in sanatatea umana : pentru ca nu este in interesul Drug Cartelului, ca doctorii sa afle cum poate fi mentinuta sanatatea . Si daca nu stii ce sa faci ca sa iti pastrezi sanatatea ai sanse maxime sa te imbolnavesti .
      Eu sunt siderata de fiecare data cand se gasesc isteti sa-mi spuna ce sanatate de fier au ei, si daca ii iau la puricat, extrem de rari sunt cei care au DOAR un semn de degenerare fizica ( majoritatea au gramada ) : arc dentar deformat, dinti strambi, au canini, chelie ( carenta grava de trace minerals ), asimetrie faciala, matreata, gingii inflamate, par tocit la varfuri, unghii friabile, etc, etc. Dar ei se cred sanatosi tun, doar pentru ca nu cad din picioare secerati de boli .
      Ah, si mi-o mai dau pe aia ca si-au facut analizele si totul a iesit bine : asta e priceless ! Sunt amuzanti.
In Rai, incep sa se ridice intrebari despre conflictul de interese dintre Drug Cartel si scolile de medicina si despre ce rol joaca interesele comerciale, in formarea doctorilor canadieni.

Adrienne Shiner, PhD la York Univeristy's School of Health Policy and Management spune ca relatia dintre facultatile de medicina si Drug Cartel e foarte prost regularizata . Asta inseamna ca inductria are abilitatea de a influenta resursele care sunt folosite la facultatile de medicina ... iar influentarea informatiei este serioasa, pentru studenti.

Studiul a fost publicat de curand in PLOS ONE ( va traduceti singuri mai departe ).


Cercetatorii au gasit ca  mai mult de jumatate din toate scolile de medicina, regulementele erau foarte permisive sau nonexistente in cele mai multe categorii.Studiul atrege atentia asupra influentei industriei, in scolile medicale de top. In iunie, Journal of Medical Ethics a publicat ca a gasit ca studentii de la University of Toronto nu erau complet informati despre rolul Drug Cartelului in seria de lecturi tinute in campus intre 2004 - 2010.


Ziarul chinezilor ne spune mai multe despre implicarea Drug Cartel, in formarea doctorilor canadieni, desi eu consider ca informatiile astea, abia zgarie suprafata .Si ei citeaza acelasi studiu si confluctul de interese, si spune ca majoritatea doctorilor care sunt formati in Canada, primesc informatii incorecte si inselatoare ( datorita faptului ca scolile permit Drug Cartelului sa se amestece ).


Exemplu : intre 2002 - 2006, University of Toronto a tinut un curs de controlul durerii pentru doctori si alti profesionisti din domeniu, care a fost partial sponsorizat de Purdue Pharma LP, producatorul OxyContin. Ca parte a cursului , o carte despre controlul durerii, platita si tiparita de Purdue Pharma, a fost distribuita gratuit participantilor la curs, de catre cel care a tinut cursul si care lucra in parteneriat cu Purdue Pharma.


Cartea distribuita, exagereaza beneficiile pentru medicatia promovata, bazat doar pe evidentele curente in acest timp. In ciuda recunoasterii acestor ingrijorari, de catre universitati ( dupa ce un student s-a plans ), cei care au participat la curs, nu au fost niciodata informati despre  informatiile incorecte date de curs si carte .Cel mai important : regulementele nerestrictive ale facultatilor de medicina, permit industriei sa influenteze educatia doctorilo rezidenti, despre medicamentele potrivite, eficiente si sigure  si la fel de bine despre alegerile de prescriere a medicatiei.

Mostre de medicamente gratuite cresc intentia doctorilor de a alege sa le prescrie pacientilor, chiar daca ele costa mai mult sau egal cu alte medicamente sau chiar cu medicamentele care nu se vand pe reteta.Prin urmare, studiul a gasit ca industria are abilitatea de a influenta resursele si informatiile care sunt date studentilor in medicina. Fara regulemente eficiente si urgente, care sa reglementeze interactiunea dintre studenti si facultate, Drug Cartelul are abilitatea de a fi prezent in facultatile de medicina si de a juca un rol notabil in formarea viitorilor doctori.

Bineinteles ca Drug Cartelul are tot interesul ca la urechea doctorilor sa ajunga doar informatia pe care o vor ei : adica medicina toximoleculara e tot ce s-a inventat vreodata. Insa, niciodata o molecula toxica, nu te va vindeca .
Bineinteles ca Drug Cartelul are tot intereseul ca dogma medicala sa decida ce vor invata studentii la medicina : informatiile si studiile despre posibilitatile eficiente de vindecare, sunt supresate cu grija, iar rezultatele studiilor sunt ignorate cu gratie si apoi discreditate .

Si nu vorbesc aici despre " medicina alternativa", care e o abureala numai buna pentru babe, ci vorbesc de doctorii care nu au percutat la dogma medicala impusa, au obtinut rezultate, au publicat studii. Plin PubMed-ul de studiicu rezultate uimitoare, insa complet ignorate de dogma medicala: asta e celmai banal exemplu.


Concluzia ziarului : daca vreti sa aveti cei mai buni doctori in Canada, scolile noastre medicale au nevoie sa revizuiasca si imbunatateasca regulementele despre conflictul de interese intre facultatile de medicina si industria farmaceutica.

Eu cred ca solutia este sa nu ii mai invete pe viitorii medici DOAR miturile promovate de dogma medicala ( mare parte din ce sustin ei, sunt doar mituri contrazise de studii serioase, facute tot de doctori ). si sa nu mai suprimeze informatia care le contrazic miturile.Mai zice ziarul ca studentii in medicina ar trebui sa fie educati folosind cele mai bune evidente clinice, pentru ca viitotii doctori sa aiba posibilitatea de a da pacientilor, cele mai bune si mai sigure tratamente posibile.
Well, asta nu se va intampla niciodata, pentru ca ar echivala cu falimentul Drug Cartelului si al spitalelor. Un pacient vindecat este un client pierdut : adica bani pierduti. Un pacient tinut in tratament care ii atenueaza simptomele bolii, este un client castigat PE VIATA : adica bani gramada, in mod constant.
     De asta, singura solutie sa te vindeci este sa te doftoricesti singur : informatie medicala cu dovezi serioase si studii clinice , exista . Complet ignorate de dogma medicala, insa sunt accesibile oricui le cauta : plin Pub Med-ul si Amazonul .
Educati de Drug Cartel, doctorii habar n-au de efectele secundare ale medicamentelor pe care le prescriu :
Pai oricum nu conteaza, ca toate au efecte secundare, toate sunt toximoleculare , iar doctorii nu;'s decat niste drug-dealeri.Un nou studiu arata ca multi doctori habar n-au despre efectele secundare ale medicamentelor pe care le prescriu :


Doctorii din Vancouver, Montreal, Sacramento si Toulouse au fost selectati la intamplare. Din cei 704 doctori contactati, 36 % au participai la chestionar. Cercetatorii au strans informatii despre 1.692 medicamente care au fost promovate de Drug Cartel intre may 2009 - iunie 2010.

Dupa ce reprezentantii medicamentelor i-au vizitat pe doctori, ei au fost rugati sa completeze un chestionar despre cunostintele lor, despre beneficiile si riscurile medicamentului, ca sa evalueze felul in care a fost promovat medicamentul.


Rezultatele chestionarului arata ca doctorii au fost prost informati de Drug Cartel, care nu le-au spus intreaga poveste despre medicamentele promovate ( bineinteles, nici doctorii nu s-au deranjat sa caute informatii despre medicamentul pe care il prescriu , ca daca ar fi facut-o , ar fi stiut . )

Reprezentantii Drug Cartelului s-au concentrat pe benficiile medicamentului, mai mult decat pe riscurile lui. In realitate, majoritatea vizitelor la doctori, 59 %  din timp, reprezentantii medicamentului nu au mentionat deloc, nici un efect secundar . Deloc. Procentul a crescut la 66 % in Vancouver si Montreal. Asta e deranjant, pentru ca doua treimi din din doctori, au declarat ca sunt mult mai predispusi sa prescrie medicamentele, dupa ce un reperezentat le-a facut reclama.Ai dreptul sa fii cobaiul Drug Cartelului, insa nu ai dreptul sa decizi pentru viata ta, egal ca ai discernamant sau nu : eutanasia e strict interzisa in societatea umana ( cu mici derogari pentru cei aflati in boli terminale ).

Politia investigheaza un nene care sufera de dementa, sa constate daca e capabil sa decida pentru viata lui ( pai poate a decis cu mult inaint ede a deveni incapabil ) ...Un nene de 71 de ani, impreuna cu familia, voiau sa calatoareasca in Elvetia ca sa beneficieze de eutanasie la clinica la Dignitas.
Inainte sa apuce sa plece, politia din Anglia i-au arestat sotia de 65 de ani si baiatul de 25, sub suspiciunea ca incurajeaza sau asista sinuciderea, cu teama ca personajul principal nu  ecapabil sa decida pentru el insusi.
Acum, psihiatrii il vor examina pe barbat si in functie de rezultate, ii va fi permis sa calatoareasca la clinica sau familia ii va fi acuzata de tot felul.

Totusi, ce treaba are politia cu ce decide omul pentru viata lui ( egal ca-i normal la cap, depresiv, dement sau fara discermanant ) ?  De ce trebuie sa ceri voie de la altii ca sa primesti dreptul de a muri fara dureri ?


Dr. Michael Irwin, 81 de ani, coordonator al Society for Old Age Rational suicide, declara la ziar ca asta e un caz foarte important, pentru ca ajuta sa lamurim daca oamenii cu dementa sunt capabili sa aleaga cum sa-si termine viata . Intrebarea este : cat de competent este cineva in primele stadii ale dementei ?

Traim intr-o societate imbecila si sclavagista, iar sclavii n-au dreptul sa decida pentru viata lor : doar stapanii pot . Cand am auzit prima oara despre clinica Dignitas, am zis ca , in sfarsit niste oameni rationali, care ajuta oamenii sa se sinucida cand au nevoie !
   Da' ... tzeapa, ca nu-i chiar asa !  Aia nu eutanasiaza decat bolnavi in faza terminala, decat daca le duci un vraf de documente medicale. Adica tot cu aprobare de la stapanire. Jenant. Sclavii sanatosi, n-au dreptul sa decida pentru viata lor.E mult mai avantajos sa exploatezi sclavii, decat sa le permiti sa moara cand vor ei. De exemplu, poti sa testezi pe ei medicamente toximoleculare.
La cateva ore dupa ce Texas Child Protective Services ( un soi de protectia copilului , varianta americana )  au luat plodul de 5 ani din ingrijirea mamei si l-au plasat intr-o familie adoptiva, noii parinti l-au dus direct la psihiatru , pe motiv ca sunt iongrijorati ca plodul e depresat.
  In aceeasi zi, psihiatrul i-a prescris plodului, 3 medicamente : una pentru furie, altul pentru depresie si altul pentru relaxare.


Doctorii nu l-au testat niciodata pe plod sa vada daca medicamentele prescrise functioneaza sau daca combinatia de medicamente s-a dovedit a fi safe. Oricand s-au interesat despre cazul lui, la Protectia Copilului sau la parintii adoptivi , daca plodul ar pute aintrerupe medicatia, ei au amenintat ca vor suna la politie, sa-l duca pe plod la un spital de psihiatrie sau sa-l dea afara din sistemul de adoptie.

Din nefericire, povesti ca ale acestui plod, sunt mult prea obisnuite in USA. Mai mult de 40.000 de plozi sunt in sistemul de adoptie in USA si se estimeaza ca mai mult de 50 %  iau medicamente psihiatrice.

Banii sunt motivul. Parintii adoptivi sunt platiti mai mult, daca au in ingrijire un plod cu probleme de sanatate mentala.Iar parintii adoptivi nu sunt responsabili pentru plata medicamentelor, pentru ca sunt acoperite de asigurarea sociala.


Dr.John breeding este un psihologist care a vorbit indelung, impotriva prescrierii de medicamente psihiatrice plozilor. El spune ca aceast crestere in increderea acordata medicamentelor, pentru a tine plozii disciplinati, este un "abuz institutionalizat al plozilor " .

Omul mai spune ca plozii sunt folositi experimental, ca si cobai, pentru profit, de catre o industrie cinica si corupta - si se refera la companiile farmaceutice.

Conform cu Breeding, in 2011, medicamentele psihiatrice au fost prescrise pentru 12 % din plozii de 5 ani, 55 % pentru plozii intre 6-12 ani, 67 % pentru plozii 13-17 ani in Texas, in sistemul de ingrijire prin adoptie .

In ciuda protestelor expertilor medicali precum Breeding, si marturiilor celor care au facut parte din sistemul de ingrijire prin adoptie, unii doctori spun ca nu e nimic gresit in a aprescrie medicamente psihotropice pentru plozi.


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.