Doctor Yourself

Tuesday, July 16, 2013

Eutanasie


In societatea umana, complet imbecila in care traim, individul e considerat, fireste ... un imbecil care nu stie ce-i de capul lui, care trebuieste controlat, supravegheat. Si mai ales, individul trebuie fortat sa se supuna autoritatilor, care decid ce-i bine si ce nu, pentru el si ce sa faca cu viata lui.
     Suntem considerati mult prea imbecili, ca sa avem dreptul de a decide pentru noi si viata noastra : ne neastem cand vor unii, si murim cand vor altii. Noi n-avem nici un cuvant de spus in treaba asta, pentru ca eutanasia e ilegala , drept urmare, oamenii care aleg sa moara, sunt fortati sa o faca ilegal si in chinuri. Pentru ca iletgal sa ai o moarte decenta si lipsita de dureri, by choice.

Sinuciderea este principala cauza a mortii tinerilor canadieni intre varsta de 15 -24 de ani. In fiecare an, 4.000 tineri , aleg sa se sinucida. Rata sinuciderilor din Canada, este pe locul 3 in lume : probabil din cauza vietii minunate de care au parte in " the best cuntry of the world ".
Societatea sustine ca vrea binele oamenilor, cand le taie accesul la substantele care ii ajuta sa moara fara dureri. Pai daca omul vrea sa moara, cine te crezi tu, sa-i interzici accesul ? Logic si de bun simt ar fi ca omul respectiv, sa fie ajutat sa moara in spital, fara dureri, la un pret pe care sa si-l permita toti sarantocii, si fara sa fie chestionat, evaluat, etc. E strict decizia lui ce face cu viata lui.
    Sa mori e interzis : tara are nevoie de sclavi, si mai are nevoie de tine, sa te exploateze la sange. Iar tu, cetatean platitor de taxe, esti incapabil sa-ti dai seama ce e mai bine pentru tine : numai sistemul stie asta si numai al are dreptul sa decida pentru tine !

Poti sa uiti de minciunile cu majoratul, discernamantul si dreptul de a decide pentru propria persoana : alea's praf in ochii prostilor.  In realitate, sistemul decide la ce fel de mancare sa ai acces, la ce fel de medicina sa ai acces, la ce substante sa ai si sa n-ai acees, cand si cum sa mori, etc. Se comporta si astia, precum zeul ala scelerat din Biblie : ai dreptul sa fii de acord cu noi, sau Dracu' te ia !

Pai daca se dau atat de grijulii cu viata sclavilor, ar trebui sa liberalizeze complet eutanasia, dar sa faca viata oamenilor mai buna, incat sa nu le vina tinerilor a se sinucide pe capete !
 Nu, antidepresivele nu sunt solutia, ci sunt doar o forma de a masca urmarile unei vieti in sclavie. Nu ma seda, ca sa pot suporta in continuare, ci elibereaza-ma din sclavie si voi fi happy.

Dar cine ar avea interesul si de ce, sa permita sclavilor o viata minunata ?  Exact : e mult mai profitabil sa interzicem eutanasia !
Rezultatul este ca gandurile suicidale se imprastie ca o molima printre tinerii canadieni :
Adolesecntii care cunosc pe cineva care s-a sinucis, sunt mult mai interesati sa ia in serios varianta sinuciderii, spune un studiu publicat de Canadian Medical Association Journal. Cercetatorii s-au bazat pe ceea ce au gasit la statistics Canada survey, facut pe mai mult de 22.000 tineri canadieni .


Tinerii se sinucid pe capete, iar aia prea mici, sunt omorati de prostia parinteasca : rata boracilor care mor din cauza mediului nesigur in care sunt pusi sa doarma, a crescut in Ontario. Asa zice un studiu al medicilor legisti.Din cele 131 cazuri de boraci morti, studiati de Ontario's Office of the Chief coroner anul trecut, au gasit ca 37 % au murit din cauza ca au fost pusi sa doarma in mediu nesigur. Asa zice raportul anual al Pediatric Death Rewiew Comittee and Deaths Under Five Comittee.


Cand eutanasia e interzisa, oamenii devin inventivi in a gasi modalitati de sinucidere, cat mai rapide si mai fara dureri. Politistii canadieni, avertizeaza despre moda sinuciderii cu detergent .Ontario Provincial Police avertizeaza publicul despre pericolul modei sinuciderii cu detergent, care recent, a bagat in spital 3 politisti care au inhalat fum de hidrogen sulphide, incercand sa ajute pe cineva.Cei care se sinucid cu detergent, trebuie sa o faca intr-un spatiu inchis, in care sa se concentreze fumul. Adesea, cei care se sinucid cu detergent in masini, posteaza o nota in geam, care avertizeaza ca inauntru este mediu toxic.

Toxicitatea hidrogen sulphide, e similara cu gazului de cianura si e de 5 ori mai toxic decat monoxidul de carbon, spune politia.

Moda sinuciderii cu detergent, a inflorit de curand in Ontario, datorita informatiei luate de pe Internet.Pericolul vine atunci cand cei care trebuie sa curete locul faptei, incearca sa deschida spatiul inchis, si chiar si o singura inhalare a fumului, le poate fi fatal. Pai asa se intampla daca nu le dau acces oamenilor, la substante safe cu care se pot sinucide fara dureri si fara sa puna in pericol pe cei din jur !

Politia avertizeaza publicul, ca daca vad pe cineva care pare ca doarme in masina sau intr-un spatiu inchis, sa aiba grija daca incearca sa ajute persoana si sa sune imediat la 911.Moda sinuciderii cu detergent e foarte comuna in Japonia, unde a facut mai mult de 500 victime din 2008 incoace.


Pentru ca detergentul e atat de perciulos, rezulta ca numai politiei si armatei ar trebui sa-i fie permis sa detina detergent ...

                                               Corect : interziceti toti detergentii !
Autoritatile japoneze cauta sa interzica saiturile care listeaza ingredientele si procesul de preparare a amestecului mortal de detergenti, cu care se sinucide lumea. Gazul obtinut, poate forma nori, care afecteaza vecinii si echipele de salvare si adesea a fost nevoie sa se faca evacuari in masa .


          Nu doar tinerii se sinucid pe capete in Canada, ci si baby boomersii, intr-un procent alarmant :Rata sinuciderilor baby boomersilor, a inceput sa creasca alarmant intre 1999 - 2010. Cifrele publicate in luna mai, de Centres for Disease Control and Prevention, arata o crestere dramatica a sinuciderilor, in randul populatiei de varsta a treia.
Cea mai mare crestere este in randul barbatilor de 50 de ani : rata de sinucideri a crescut cu pana la 50 % , de la 30 persoane la 100.
Femeile de 60 de ani : rata de sinucidere a crescut aproape pana la 60 % .  Cea maimare rata de sinucidere o au nativiii indieni si barbatii din Alaska. In anii recenti, mortile prin sinucidere, au depasit mortile datorate accidentelor de circulatie.Ce fac autoritatile ca sa previna sinuciderile ?  Pun afise la metrou, cu numarul de telefon unde sa suni, daca iti vine a muri !
Sa sune de ce ? Ca sa auda povesti pseudologice, care nu schimba cu nimic realitatea in care oamenii traiesc ?  Cauza sinuciderilor, e viata de mizerie pe care o au sclavii, in societatea umana.

Cand iti suna la linia fierbinte, un nene de 60 de ani, cu boli cronice si mereu in dureri, care abia se taraste prin casa, ce poti sa-i spui, concret ?  Taci si rabda ani in sir ?  Pai ce, e masochist ?
 
 Pe bune, cat de imbecil trebuie sa fii, ca sa accepti sa te chinui, cadavru viu, in dureri si macinat de boli fara leac ?  Moartea e preferabila.
Eutanasia e o modalitate foarte demna si logica, de a scapa de chin. Iar cum eutanasia e ilegala din cauza celor care au interzis-o, le doresc tuturor celor in cauza, sa moara in chinuri prelungite !

Chiar si in tarile in care eutanasia e acceptata, conditiile si procesul e absolut infiorator : adesea oamenii se chunuie pana mor de moarte naturala, ca autoritatile se trag pe coor sa-si dea ok-ul. E treaba pur mioritica, cu comitete si comitii, dosare, analize, dovezi, etc.
 In plus, sunt o gramada de conditionari idioate : musai trebuie sa fii bolnav in stadiul terminal, cadavru viu, ca altfel nu se aproba ! Adica astia te lasa sa te chinui ani in sir in dureri, pana ajungi in stadiu de cadavru : pai si se mai mira ca se sinucid batranii pe capete ?  Ce sa faca, daca eutanasia le este inaccesibila ?

     Lucrurile sunt mult mai simple de atat : omul e bolnav fara leac, e in dureri, viata lui e un chin . E pur si simplu o dovada de compasiune sa-l ajuti sa moara decent si fara dureri, in momentul in care o cere.
In Rai, of course, eutanasia e interzisa. Quebecul incearca totusi sa legalizeze o forma de eutanasie de proasta factura ( adica doar aia accesibila bolnavilor in stadiul terminal ), folosind tertipuri juridice, ca sa nu se isterizeze prostii.
Adica, nu o numesc "eutanasie", ca se inflameaza prostimea si vor respinge proiectul de lege : i-au schimbat numele, pentru ca sa poata trece prin forul legislativ ...

Presa s-a prins, si urla in gura mare ca e gresit ! Da, e gresit sa iti doresti sa scapi de chinuri : corect este sa te bucuri de viata pe care o poate avea un cadavru viu , plus durerile si chinurile aferente !
Asta-i dovada ca societatea umana e una complet imbecila .
Proiectul de lege 52, nu defineste in mod expres eutanasia, ci  lasa la aprecierea doctorilor si spitalelor puterea sa adopte protocoale clinice terminate cu sedarea si ajutor medical in moarte. Este insa clar, ca MAD este doar un eufemism pentru eutanasie, sau cel putin , intentioneaza sa introduca eutanasia.Aceasta botezare a eutanasiei, permite guvernului din Quebec sa evite a incalca legea ( Criminal Code ) ce incrimineaza direct eutanasia si apoi, permite guvernului sa dreseze populatia cu ideea ca eutanasia este un tratament medical.


Pritectul de lege 52, va da bolnavilor terminali, o alegere in eutanasie rapida sau inceata. Eutanasia rapida, se face cu injectia letala, iar cea inceata, cu " sedare terminativa" . Termenul e confuz, pentru ca sedarea si sfarsitul vietii nu este eutanasie, dar unele pot fi.

Pai ce nu e clar ? Ii sedeaza pana mor, cu supradoze de anestezic. Se practica in cabinetele veterinare, pe animalele eutanasiate : safe, rapid si fara dureri. O practica si cei de la Dignitas, pe oameni, la fel desafe si fara dureri.


In Olanda, sedarea terminala nu este definita ca fiind eutanasie, ceea ce a dus la o crestere a folosintei ei. Unii spun ca e folosita ca injectie letala, pentru ca permite doctorilor sa evite raportarea ei si alte chestii care tin de eutanasie.
   Dar eu nu inteleg de ce ii freaca grija pe altii, chiar asa, de viata mea ? Ar trebui sa fie 100 % decizia mea daca doresc sau nu eutanasie, iar doctorii, legea, sistemul, vecinii, n-ar trebui sa aiba nici un cuvant de spus.


Sub noul proiect de lege, cine sunt bolnavii terminali, care vor avea acces la eutanasia rebotezata ?  Conditiile din lege, spun ca trebuie sa suferi de o boli incurabile si sa fii in stare avansata de declin in capacitati si sa suferi dureri psihologice sau fizice, care nu pot fi calmate.

Ziarul trage concluzia ca in categoria asta, pot intra persoane bolnave mintal dar nu bolnave fizic, batranii, persoanele cu dizabilitati , persoanele vulnerabile, etc. Si care-i problema ?  Moartea e preferabila, decat sa traiesc in conditiile mai sus numite.
   In plus, eutanasia rebotezata, poate fi administrata in case rezidentiale si azile de batrani si acasa la pacient. Pai asta e excelent : macar i se da posibilitate asa moara confortabil !


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.