Doctor Yourself

Friday, July 26, 2013

About sexNu stiu cum si prin ce minune, canadienii au iesit pe loc fruntas in lume, la cat de confortabili se simt cand fac nudism. Probabil ca se simt, insa pe plajele comune, e ilegal sa faci plaja fara hamuri pe tine : ins chimb, e legal sa umbli prin oras in sanii goi. Make sens !Raportul Expedia Flip Flop, arata ca surveyul a gasit ca 30 % din canadieni spun ca se simt " confortabil " topless sau nud, mai mult decat media globala de 23 %. Alti 29 % de canadieni spun ca le este indiferent, si alt sfert se simt inconfortabil.
     Surveyul a fost facut pe 8.600 respondenti, din Europa, Asia si North America, ce au vizitat plajelele in acest an sau intentioneaza sa o faca in urmatoarele 12 luni.


Asa cum am vazut mai sus, canadienii nu prea stau bine cu logica : o spun chiar ei !
Toronto are plaja de nudisti pe Toronto Islands. Problema este ca poti sta nud pe plaja, insa daca intri nud in apa, esti amendat, din cauz aca Lacul Ontario e considerat proprietate federala, iar politia metropolitana este binecunoscuta ca amendeaza nudistii care fac baie.Decat fun la nudisti si amendati pe deasupra ... mai bine fun cinstit, ca fetele !  Sex party !

Jucarii sexuale in valoare de 500 $, au fost furate dintr-o masina :


 Una dincele 5 masini, care au fost jefuite de un hot, in Sandy, Oregon, apartineau lui Chelsey Coutts, si continea jucarii sexuale pentru petrecerea burlacilor : o gramada de jucarii sexy, lenjerie si papusi gonflabile in valoare de 500 $.
   Ea a declarat pentru Fox Tv, ca s-a simtit oribil , dar a umflat-o rasul, insa s-a simtit asa de prost, cand a trebuit sa descrie politiei, in detaliu, obiectele furate !


Dupa ce au citi pe Facebook, ca femeii i-a fost furata colectia de vibratoare, oamenii de bine din oras, au pus mana de la mana si donat bani, ca sa inlocuiasca jucariile furate. Ca nu se face sa lasi femeia nesatisfacuta !Insa, degeaba ai o colectie impresionante de vibratoare, daca nu ai partener de joaca : trist !
Asa ca, un studiu a "descoperit ", ceea ce stia toata lumea : femeile care au parteneri atractivi, au mai multe orgasme !
    Eu am o singura nedumerire : studiul asta a fost finantat din bani publici ?Studiul, a fost facut de cercetatori de la University of Pensilvania si publicat in Evolution and Human Behaviour si s-a uitat dupa conexiunea dintre frecventa orgasmelor femeii si calitatea genetica a barbatilor, incluzand atractivitatea, simetria faciala, masculinitatea si dominanta.
    Cercetatorii au aflat ca femeile raportau mai multe orsasme frecvente cu barbati masculini si dominanti. Corect. Pai ce o fi asa greu de inteles, ca te topesti ca inghetata, cand vezi un barbat bine si puternic ? Ocazional, poti sa-ti pierzi si mintile, cand intalnesti cu cel mai frumos barbat din lume ( ask me ! ) ...Ai gasit partenerul pe care il vrei ?  Wait a second : sexul liber e ilegal !  Trebuie sa faci sex cum vrea legea si pe unde vrea legea !

                                 Procurorul general al statului Virginia, vrea sa interzica sexul oral si anal :Sexul oral ( pentru ambii parteneri ), sexul anal ar pute adeveni ilegal in Virginia, daca canbdidatul guvernatorial, Ken Cuccinelli va castiga alegerile.
Cucinelli, procurorul general al statului, se focuseaza in campania electorala, pe Crimele Impotriva Legii Naturii.

Da' eu sunt curioasa cum o sa faca ? Si cum o sa afle cine a incalcat legea si s-a lins prin zonele tabu ?
 Si cum o sa-i pedepseasca ?  O sa-i arda pe rug, sau o sa-i omoare cu pietre ?
Legea o sa prevada pozitiile recomandate pentru sex, si o sa interzice pe cele nasty ?  Sau va fi voie doar in sfanta pozitie a misionarului, cu lumina stinsa si patura in cap ?

Eu le propun sa interzica sexul definitiv, si sa dea dezlegare doar atunci cand vor sa puiasca : Legea Naturii ( aia pe care o tot invoca ei ), a inventat sexul pentru inmultirea speciilor, si nu ca sa se destrabaleze oamenii !  Centura de castitate ajuta !


Si daca tot faci sex, important este sa nu o faci cu prezervativ : cum altfel ai putea plodi eficient ?

Pakistanul interzice reclama la prezervative, dupa ce a primit plangeri : De ce s-a oripilat lumea cand a dat cu ochii de prevervative ?  Pai pentru ca ne aflam in luna Ramadanului, iar discutiile despre contraceptie sunt considerate tabu in Pakistan : pentru ca , se stie, zeii au inventat sexul, ca sa puim cat mai mult. Se stie, ca boracii sunt "darul lui Dumnezeu" and shit.
     Rezulta ca, contraceptia e impotriva vointei zeilor, iar prezervativul este pacatul la purtator.  Deci ... sa nu ofensam zeii !


                    Si totusi ati pacatuit ca in filmele porno ? Cu prezervativ si jucarii sexuale ? Grav !

Daca vreti ca zeii sa va ierte ( stim doar, ca ei stau la coor-ul oamenilor si numara basinile... Pardon, " pacatele" ! ) puteti scapa de pacate ... pe Twitter !  Asa ne-a invatat Papa : cine il urmareste de World Youth Day la tv, radio sau internet, va primi din parte alui, iertarea pacatelor !
Papa ofera " indulgente" pentru toata lumea care ii face audienta in orice fel : la tv, radio, Twitter sau vine pelerin, la festivalul de la Rio de Janeiro, unde se duce si Papa.

Traim cu mentalitati de Ev MEdiu, dar in epoca moderna, in care tot ce conteaza e ratingul. Nici Papa nu face exceptie, si isi mituieste turma cu ... iartarea pacatelor.
Inainte vreme, prostimea cumpara cu bani grei de la Papa, iertarea pacatelor. In zilele noastre, prostimea cumpara iertare apacatelor de la Papa, cu ... cifre de rating. Tot bani se cheama : ba chiar multmai multi decat pe vremea Inchizitiei !


La ce foloseste o indulgenta papala ? Ea reduce timpul petrecut de pacatos, in purgatoriu.


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.