Doctor Yourself

Wednesday, May 15, 2013

Aliens


La noi in Rai, sunt doua feluri de aliens : aia cu viza in pasaport si ceilalti aliens, cei carora li se inchina bisericosii.
Constat ca de ceva vreme, s-a pornit o campanie prin Rai, de acomodare a populimii cu ideea ca e posibil sa existe aliens.  Pana la urma, e nevoie sa ai grave dificulati in folosirea neuronilor din dotare, ca sa concluzionezi ca nu exista extraterestrii.
     Cum insa, prostimea nu obisnuieste sa gandeasca, ci doar sa imite ce le spune autoritatea, in Rai s-au scos la inaintare tot felul de autoritati, care sa-i faca sa priceapa ca " e posibil ".

Un profesor pensionat de la McGill University declara la ziar, ca el e convins, fara dubiu, ca extraterestrii exista. Cum se traduce asta ?  Cam asa : nu mai faceti misto ieftin, ca uite, minti luminate, autoritati , spun ca extraterestrii exista.Pai la cate planete sunt in Universul asta, e ridicol sa consideram ca suntem singura forma de viata.

Profesorul  de psihologie, Don Crosbie Donderi, este convins ca viata extraterestra exista. Profesorul, a cheltuit 47 de ani la McGill University, inclusiv ca decan asociat la facultatea de studii " graduate" si cercetare ( sa va treduceti singuri, ca mi-am prins urechile ) ... UFO, ETs, rapiri extraterestre, etc. Cartea lui despre extraterestri va fi publicata in luna may.Atat de mult s-au straduit sa acomodeze prostimea cu ideea ca " e posibil sa existe", incat nici macar copiii nu mai cred ca suntem singuri in Univers.

Baiatul lui Will Smith, s-a dus in vizita la Casa Alba, si l-a intrebat pe Obama, daca exista extraterestrii.


Will Smith a facut fete-fete, cand l-a auzit pe fie'sau de 13 ani, ca il intreaba pe Obama despre existenta extraterestrilor : in ciuda faptului caWill  i-a interzis sa puna intrebari pe subiect.


       Raspunsul lui Obama a fost standard : nici nu poate confirma si nici nega existenta extraterestrilor.


Cu o floare nu se face primavara : propaganda are nevoie de mai multe autoritati care sa acomodeze prostimea cu gandul ca poate EI exista.
Fostul ministru al apararii din Canada promoveaza insistent ideea ca EI exista. Ba chiar mai mult : EI sunt aici ...


Paul Hellyer, fost ministru al apararii nationale sub Lester Pearson si prim ministru deputat, sub Perre Trudeau, a tinut un discurs la Libraria Conspiracy Culture din Toronto.
     Evenimentul este premergator Citizens' Hering on Disclosure ce s-a tinut in aprilie in Washington.

Acuma, parte ainteresanta este ca nenea ministru, spune si nu spune : adica spune doar atat cat " trebuie" . Spune cee ace stim si este evident pentru toata lumea care isi foloseste neuronu' : EI  exista, dar el, ca ministru al apararii aprimit rapoarte despre OZN-uri, insa toate au fost identificate ca " fenomene naturale" .
Pai e plina planeta de dovezi cum ca EI au fost aici in trecut : chior sa fii, si tot te impiedici de ele ! Numai cine n-a studiat preistoria si istoria transmisa oral ale unor popoare ( Hopi included ) mai poate afirma ca n-avem dovezi.


Mai zice nenea ministruca omenirea are tehnologie " free energy" primita de la extraterestri , insa e tinuta ascunsa de catre oamenii care detin industria petroliera.


Next step : stephen Hawking vine cu ipoteza ca planeta poate fi in risc sa fie invadata masiv de navele LOR.  Da, am vazut asta in " The Independence Day" .
In caz ca se va intampla, nu va fi un soc pentru prostime : a mai vazut asta, la cinema ... sunt deja obisnuiti cu ideea. Plus ca i-au asteptat americanii cu glontu' pe teava, in 12 decembrie 2012, gata pregatiti ( am scris atuncipe blog ).


Zice nenea Hawking, ca el crede cu tarie in extraterestri si avertizeaza ca Pamantul poate fi in risc de invazie. Intr-un documentar serial, astrofizicianul argumenteaza xa este " perfect rational" sa considere ca viata inteligenta exista in alta parte din univers.

Mai spune ca Pamantul poate fi in risc sa fie invadat de nave masive, care ar putea incerca sa colonizeze planeta si sa ne fure resursele.
Pacat ca nu continua cu detaliile, sa spuna in clar, care sunt " resursele" alea pretioase pe care omenirea le detine , iar EI au atata nevoie de ele !  Toate dezvaluirile astea controlate sau mascat controlate, de fapt, se opresc exact in punctul nevralgic : ce vor EI de la noi si de ce ne-au creat.

O singura persoana a avut sange in ea ca sa spuna lucrurilor pe nume, documentat si argumentat, insa nici ea nu face valuri  ( good for safety ) : http://toni-victor-moldovan.blogspot.ca/Fostul prim ministru al apararii, zice ca nu-i posibil ca EI sa ne vrea raul, pe motiv ca ... ei ne-au ajutat sa ne dezvoltam. Pai si fermierul ajuta gainile din ferma sa creasca si sa se dezvolte frumos !


Ministrul spune ca el crede ca extraterestrii ne-au vizitat planeta ( pai e plina planeta de dovezi ! ) dar EI au avut o foarte mare contributie la dezvoltarea tehnologica a omenirii. Exista dovezi si pentru asta : preistoria le consemneaza in clar.


Nenea ministru', declara  ca pamantenii deatoreaza enorm prietenilor extraterestri : chiar si monitorul de la computer, isi are originile in OZN-uri. La fel, microchipurile, fibra optica, vin din OZN-urile care s-au prabusit.


Fostul prim ministru canadian al apararii, acuza guvernul american de musamalizarea informatiilor despre extraterestri.
Din cate am inteles eu, guvernul american este singurul care nu si-a desecretizat dosarele despre OZN-uri. Ca in efortul governelor de a acomoda prostimea cu idee aca extraterestrii exista si sunt pe aici, pe dupa colt, multe tari si-au desecretizat arhiva ( sau ma rog, parte din ea... aia care nu spune nimic din cee ace nu stim deja ).


In aprilie, s-a tinut la Washington " Citizen Hearing on Disclosure " , o tentativa de a aduce dovezi simarturii ca EI exista si sunt prin zona si a populariza. In idee aca vor forta mana guvernului american, sa spuna adevarul despre EI : e chiar funny, daca n-ar fi infiorator de naiv.
      Din pacate, toate adunaturile de soiul asta, nu duc nicaieri si nu aduc nimic nou. Totul se reduce la a pune intrebari si a evita raspunsurile. Totul se reduce la banale concluzii care nu sunt o noutate nici pentru copii : EI sunt aici, ei ne-au creat, avem dovezi ca in trecut au fost in contact direct cu oamenii, Guvernele ne ascund asta, dar colaboreaza cu ei. OK, banal, insa se evita exact esentialul ....
     Nu ca nu s-ar stii cum sta treaba, insa nimeni dintre putini care stiu, n-are sange in el sa o spuna pe de-a dreptul, in fata prostimii ( fie ea si interesata de fenomenul OZN ).

 Cum ziceam, o singura persoana a avut curajul sa o faca, negru pe alb si fara valuri :  http://toni-victor-moldovan.blogspot.ca/Noua tari, inclusiv Canada si Franta, au dezvaluit dosarele tinute la secret despre OZN-uri. Dar USA pastreaza tacerea, inclusiv in urma scandalului public despre luminile din Phoenix si altele.

In 2011, Casa Alba a negat public, orice musamalizare si a declarat ca guvernul nu are dovezi ca ar exista viata in afara planetei noastre sau ca vreo prezenta extraterestra a contactat vreun membru al rasei umane.


Citizen Haring on Disclosure s-a tinut in aprilie, iar fostul minsitru al apararii Canadei, a tinut un discurs. Se gaseste pe Youtube.


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.