Doctor Yourself

Monday, April 29, 2013

Tiganii in Canada


 Tiganii din Romania, au descoperit adresa Raiului, si vin ilegal, carduri intregi : prin USA !  In loc sa mearga acasa la Mama India, la fratiorii lor, tiganii romani, prefera Raiul : au auzit ei ca le da statut de refugiat cu o multime de drepturi si de bani ce decurg din asta.
100 de tigani, blocati in vama la Stanstead.


Canadienii sunt depasiti de situatie ( sa mor daca inteleg de ce ) ! Pai intareste paza pe fasia de granita, si nu o sa mai intre nici musca, ilegal in Canada ! Da' pana atunci, tiganii s-au prins repede cat de incompetenti sunt canadienii, asa ca profita la greu si trec granita din USa in Canada, ciurde intregi. Ca in USa nu le convine sa stea : americanii nu le dau nici bani, nici statut derefugiat, nici ajutor social. Ba mai mult, ii trimit la munca ! 
    In schimb, la canadieni, e trai pe vatrai . Prin urmare, problema tiganilor ilegali, a ajuns la nivel de minister : ministrul Imigratiei, declara la ziar ca tiganii vin din Craiova si sunt dirijati de 3 fosti rezidenti din Montreal.  


 Declara ministrul imigratiei, cum au actionat rapid, ca sa trimita un mesaj tiganilor romani ramasi in USa, care asteapta sa intre ilegal in Canada. Si mai zice ca valuri de furturi cu care se confrunta politia, e legat de aceasta filiera ( Google translate, nu dati cu pietre ).
 

Si mai zice minsistrul ca a fost in Ungaria si Roamnia si sa intr-adevar exista acte de violenta si discriminare si o lipsa de integrare, insa putini dintre tigani au prezentat dovezi ale persecutiei. Si ca exista neo-fascisti , dar nu exista violente contrra tiganilor, tot timpul si asta nu este un motiv sa paraseasca Europa.
Corect. Doar ca ministrului, ii scapa fix esenta : nu conteaza motivul pentru care tiganii parasesc Europe ( asta-i problema UE ), ci conteaza motivul pentru care tiganii aleg sa vina in Canada ! Ori motivele sunt evidente ( mai putin pentru canadieni ) : o gramada de bani si de drepturi care vin la pachet cu aplicatia pentru statutul de refugiat.  
Pe tigani, nici macar nu-i intereseaa daca vor primi statutul de rezident : pana sa se proceseze dosarul, dureaza 4-5 ani, in care ei au trai pe vatrai, pe banii statului canadian. In plus, se duc si fura pe apucate, vand marfa, trimit banii in Romania, ca sa-si construiasca castele cu turnulete, pe banii fraierilor.

Prin urmare, Nu, canadienii nu pot trimite tiganilor decat un singur mesaj : ne pazim granitele si nu va permitem intrarea in Canada. Cum sunteti prinsi ilegal la granite, sunteti urcati in avion, deportati in Romania. Asta e singurul mesaj la care tiganii ar putea percuta : restul e doar trai pe vatrai, oferit gratis, de canadieni .
Textul cu inregrarea, drepturile omului, statutul e refugiat, persecutai tiganilor and shit, l-au servit si euopenii, pe vreme acand habar n-aveau cle poate pielea tiganilor : acuma ii mituiesc cu sute de euro, numai sa accepte sa se reaintoarca in Romania ...
 

                     Odata intrati in Rai, refugiatii tigani, fac ce stiu ei sa faca cel mai bine : fura !


Ziarele canadienilor spun ca tiganii sunt saraci si presati de necesitatea de a trimite bani in Romania, unii dintre ei se asociaza in clanuri si fura din magazine sau de la batrani.
Pai tiganii nu s-au dus lamunca nici in Romania, nici in europa, ci au trait tot din furtisaguri si ajutoare sociale : ar trebui sa fie complet nuts, ca sa muneasca in Canada, cand aici au cele mai multe drepturi si cele mai multe ajutoare din partea statului ! 
     Din furaciuni si-au ridicat castele cu turnulete : de ce ar accepta sa munceasca pe branci, pentru minimul pe economie , la canadieni ?  Pai nu e rentabil. 
Plus ca, imigrantii legali,cu facultati, n-au sanse sa prinda un job bine platit la canadieni, daramite tiganii cu 4 clase !


Sergentul detectiv Pascale Tremblay de la politia din Ville de Montreal, a declarat in fata Comisiei de imigratie si Statutului de refugiati, ca tiganii nu sunt periculosi ca Hells Angels,ci pot fi clasificati cel mult, ca un clan ce se muta impreuna pentru a comite infractiuni. Comisia dezbate daca sa-i deporteze pe tigani sau nu, pentru ca apartenenta la o organizatie criminala.

Pai sa nu-i deportati ! Nici nu stiti ce o sa va astepte, daca transmiteti tiganilor mesajul asta : puteti fura linistiti, ca atata vreme cat sunt furturi marunte, nu va deportam . Dimpotriva ! Va dam statut de refugiat, va platim chiria, va dam bani si o multime de drepturi. Canadienii sunt pe punctul de a deschide Cutia Pandorei, si habar n-au ce-i asteapta : buturuga mica, rastoarna carul mare.


Si mai spune politistul, ca el crde ca sunt tigani inCanada, care fura sub influenta liderilor ramasi in Romania, iar puradeii sunt folositi pentru distragerea atentiei victimelor. Bineinteles, ei sunt invatati sa fure, inca din adolescenta.


 Avantajul tiganilor, este ca in Canada, au teren virgin : canadienii nu-i cunosc ( inca ) sinu stiu ce le poate pielea. Motiv pentru care sunt victime sigure. In Europa, cand un tigan se apropie cu o harta in mana, oamenii fug . Insa canadienii sunt induiosati de o piranda in costum traditional si cu boracu' in carucior, care le spune povesti siropoase, despre cum are celalat puradel in spital, iar ea s-a ratacit si are nevoie de indrumare. Nici un canadian nu se gandeste ca o sa-l faca la buzunare ...
  

Stilul de a fura, e acelasi care a fost deja exersat in Europa : vin in numar mare in magazin si distrag atentia personalului, ca sa fure. Obiectele le ascund sub fustele crete, prevazute cu liuri si buzunare pentru asa ceva. Au vazut 4 femei, care au furat in acest fel, 134 cartuse de tigari.


Deja canadienii au inceput sa fie tepuiti de tiganii fara scrupule: un proprietar de magazin a fost furat cu 5.000 $ si deja s-a plans la politie. Bietul naiv, spune ca a fost fericit sa serveasca doamne in costum traditional ...
Politia zice ca obiectele furate sunt valorificate printr-o retea de camatari, sau trimise in Romania, ca sa traiasca si puradeii de acolo, in lux. 

Mai grav de atat : canadienii habar n-au cu cati tigani au de-a face in Montreal si cati sunt infractori. Habar n-au : e clar ca cineva si-o cauta cu lumanarea ... Si cine cauta, gaseste.
In schimb, tiganii profita la greu de incompetenta canadienilor ( si de faptul ca nu iau in serios problema tiganeasca ) : daca cineva dintre ei e prins la furat si apoi deportat, imediat este trimis inlocuitor.Eu astept cu interes ziua cand curvele Romaniei, o sa invadeze Raiul , ca in Europa suntem pe loc fruntas. O amica ce locuieste in Madrid, imi povesteste ca e plin de prostituate romance in barurile spaniolilor. Si ca a fost surprinsa sa le intalneasca  "la munca" pe prietenele ei din oraselul din Romania : toate, absolut toate prestau prostitutie, ca nu mai gasesc joburi nici sa spele batrani la coor. Chiar femeia care imi povestea, zice aca nici ea nu are job, dar locuieste cu iubitul ei spaniol, care intretine familia.

Prin urmare, Romania e cel mai mare exportator de curve si tigani. Tiganii au descoperit America : curvelemai intarzie. Probabil pana se legalizeaza pe deplin prostitutia in Rai, si se vor infiinta bordeluri legale. Cobesc si eu ....


Un recent raport al Amsterdam based Tampep - The European Network for HIV / STI Prevention and Helath Promotion amons Migrat Sex Workers, arata ca romanii exporta 12 % din prostituate in Europa. Suntem pe loc fruntas.

No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.