Doctor Yourself

Tuesday, April 16, 2013

Ca la zoo !

In Rai, toate lumea a luat-o razna : si animalele da' si oamenii . Primele se plimba creanga prin oras, iar ceilalti vad ... miracole. Vine primavara : cred ca de la asta li se trage ...

In British Columbia, un elan s-a plimbat prin supermarket la Safeway, si era foarte interesat de raionul cu flori ...


Elanul s-a plimbat prin supermarketul din Smithers, iar un angajat incerca sa-l ademneasca afara, cu un mar.


Cei de la animal control, l-au anesteziat asa de bine, incat elanulnu s-a mai trezit si a murit. Incopetenta canadienilor, e maxima.


     Da' noi credem ca totusi, elanul a murit probabil, pentru ca a vazut preturile din supermarket :


Nu doar elanii se plimba prin supermarket, ci si vacile : de mare ! In Toronto, vacile de mare se duc la shopping : in Target !


Target si-a cerut scuze public, pentru ca a jignit canadiencele obeze. Target vindea niste haine pentru femei, marime pentru obezi, de culoare gri, si le-a numit pe eticheta " manatee gray " ( vaca de mare gri ), in timp ce restul masurilor, au fost numite " floarea intunecata , gri ".
      Iar vacutele cele sensibile, s-au urzicat si au cerut socoteala celor de la Target ...


Da' tot e bine, ca macar te poti plimba gratis in magazinele canadiene : chiar daca printre elani si printre vaci ... exact ca la zoo !
In Australia, privitul ... costa !  5 $ !


Daca intri in magazinul Celiac Supplies din Brisbane, Australia, si te uiti in jur, nu poti pleca fara sa cumperi nimic. Privitul costa 5 $ . Daca vei cumpara ceva din magazin, vei plati cu acei 5 $ plus restul costului .


                       Dar noi speram ca guvernul din Ontario, n-a citit povestea ...


                                  In Rai, miracolele se intampla, desigur ... tot in supermarket !


Patii din Florida si-a cumparat biscutii aia, Goldfish ( pestisorul de aur ) pe care voia sa-i manance in saptamana Pastelui , a gasit  o cruce si ocoroana imprimata pe un biscuite. a sunat la companie sa-i intrebe daca au imprimat in fabrica biscutii cu cruci si coaroane, si i s-a spus ca nu.
     Rezulta deci, ca zeul a facut un miracol : orice nu putem gandi sau intelege, punem pe socoteala prietenului nostru imaginar.


Dar noi credem ca unii care mananca 3 kg de biscutiti, are nevoie de un mesaj de la zeu. El spune ca ar vrea sa te opresti din mancat.


Iar Evanghelia dupa Pestisorul de Aur , zice ca cel care mananca 2 - 3 kg de biscuiti, va trebui sa mearga in Rai, cat de curand. Exit -us I : 15


Iar adevaratul miracol este ca oamenii de stiinta, au avut nevoie de 15 ani de studiu, ca sa-si dea seama ca sutienul nu este necesar. Ba mai mult, ajuta sanii sa se lase mai repede.


Profesorul Jean-Denis Rouillon, de la Besancon University, a avut nevoie de 15 ani, si sa studieze anatomia a 330 de femei, ca sa inteleaga ca sutienul este o falsa necesitate. Pai normal : vor si producatorii de sutiene, sa faca un ban gramada, de pe urma prostiei muierilor !


Profesorul Rouillon, sport scientist, a avut nevoie de studii serioase, facute in 1997, ca sa inteleaga un lucru simplu, de common sense, de logica elementara : sutienul preia munca muschilor si a pielii care sustine sanul, si prin urmare, sanii se vor degrada mult mai rapid. Numai cine nu vrea, n-a aflat ca orice muschi nefolosit, se atrofiaza. La fel si piele, isi va pierde elesticitatea.
   E simplu : vrei sani fermi, nu porti niciodata sutien. E de bun simt sa nu te lasi dresata cumiturile muieresti.


Prin urmare, noi credem ca la urmatoarea defilare, modelele de la Voctoria Secret, vor defila topless !


Insa, de departe, cel mai mare miracol, este cel infaptuit de Mc'Donalds : mancarea lor a devenit brusc, sanatoasa ! Asa se jura nutritionistul platit de ... Mc'donalds ! Dormiti linistiti, nutritionistii vegheaza pentru voi !


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.