Doctor Yourself

Wednesday, March 13, 2013

Mizerii canadiene


Si in Rai, fura toti, de la mic la mare si dupa posibilitati . Numai aplaudacii o tin dunga cu corectitudinea canadaiana and shit.
V-au furat corespondenta din cutia postala ? Si in Canada se intampla : nu o data, nu e o exceptie ... se fura . Primarul din Vancouver, declara la ziar ca, Canada Post a montat bare anti-furt pe cutiile postale .


Primarul declara pentru CBC News, ca a fost de acord acum cativa ani, sa instaleze barele anti-furt, pentru ca erau lovituri in multiple locatii, la fiecare cateva luni. El crede ca barele anti-furt fac cutiile mai greu de deschis, insa nu vor impiedica hotul sa fure cutia cu totul.


Saptamana trecuta, CBC a raportat ca o femeie din Surrey are cutia postala monitorizata de hoti, de ani de zile. Canada Post a refuzat sa face ceva. Politia din Surrey, spune ca a primit mai multe plangeri despre furturi din cutiile postale ale comunitatii si a oricarui alt fel de livrare.
( UPS-ul iti lasa cutia in fata usii, daca nu esti acasa, si pleaca ) ...


             Fura si companiile, cat se poate, pesocoteala clientului : in special companiile de telefonie


Organizatia non-profit, Open Media, a rfacut un studiu, ce arata ca majoritatea canadienilor au fost fortati sa accepte servicii proaste si adesea lipsite de respect. Au fost fortati, pentru ca nu exista alte optiuni : 94 % din piata telefoniei mobile, este controlata de Bell, Telus si Rogers. Adica au monopol.


Studiul a analizat 12 arii cu probleme : bataia de joc a celor de la relatii cu clientii, contracte restrictive si preturi inselatoare.


Studiul a gasit ca 63,45 % dintre canadienii care au completat studiul, au inclus si plangeri despre serviciile proaste de telefonie mobila. 33,09 % au notat ca se simt prinsi in capcana, datorita taxeloe excesive si pedepsitoare, daca vrei sa renunti la contract mai devreme.
     Canadienii sunt fortati sa accepte contracte pe 3 ani, care impune bariere nejustificate, daca vrei sa mergi la alta companie de telefoane.


Directorul Executiv de la OpenMedia.ca, Steve Anderson, spune ca daca factorii decizionali nu vor lua masuri, canadienii vor avea in continuare servicii proaste si preturi pedepsitoare, si vor continua sa ramana mult in urma restului lumii industrializate.


         Nici functionarii nu's mai breji : sunt pe mana cu Mafia ( in special in domeniul constructiilor ).


Un senior manager din Montreal, s-a sinucis sambata trecuta, dupa ce a fost intervievat de Comisia Anti-coruptie din Quebec. Robert Rousseau a fost director la divizia pentru permisii si inspectii.


Controlorul general al orasului Montreal, investiga, de asemenea, relatia lui Rousseau cu Upper-Lachine-Willson , proiect de blocuri ce apartinea lui Tony Magi, cunoscut asociat la Mafiei din Montreal.
Controlorul general, investiga si alt fost senior manager, Jean-Yves Bisson, in legatura cu acest proiect. Un inginer al orasului, e suspectat ca a luat mita si a fost suspendat.


Iar clasa politica e asa cum o stim de aici  http://filosofiepebordura.blogspot.ca/2013/02/clasa-politica.html
Guvernatorul General, David Johnston a cheltuit 2 milioane pe calatorii internationale .


Calatoriile internationale ale guvernatorului general, au costat platitorii de taxe, 2 milioane, de cand omul a fost numit in functie, 2010.
Nenea Jhonson plus ceilalti doi predecesori ai sai, au cheltuit doar pe calatorii, 20 milioane de dolari. In primavara lui 2012, calatoriile lui Jhonson in Brazilia, Barbados si Trinidan Tobagi au costat 900.000 $.


Astfel, un sushi la masa de pranz a costat 1.375 $, un gandac de mare la masa de pranz a costat 1.625 $, iar o felie de carne de vita, 1.497 ! Pentru calatoria asta, a comandat 18 conserve de Red Bull. Calatoria sa in Malayesia, Vietnam si Singapore a costat 530.000 $


Purtatoarea de cuvant a Guvernatorului General, Julie Rocheleau, a declarat pentru QMI Agency, ca acele calatorii erau pertinente pentru poporul canadian. In cel mai pur canadian style, s-a ocolit raspunsul si s-a deturnat atentia : intrebare aera, nu de ce a facut calatoriile ( pertinente ), ci de ce a cheltuit atat de mult ? Ca masa lui de pranz, costa mai mult decat chiria pe o luna a canadianului de rand : cam cat salariul minim pe economie pe 1 luna, al canadianului care i-a finantat lui calatoriile de lux.

Purtatoare de cuvant mai declara ca acele calatorii sunt facute la cererea Primului Ministru . OK, da' si cheltuielie exorbitante , tot la cererea primului ministru suntfacute ?


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.