Doctor Yourself

Thursday, March 14, 2013

Manualul de batut nevasta


Nou scandal in Raiul musulmanilor : manualul de batut nevasta ! Ca se intelege de la sine, nu poti sa-ti bati nevasta asa, amatoristic : e nevoie sa o bati profesionist, ca la carte !


Manualul de batut nevasta musulmana, a fost publicat impreuna cu o scrisoare de sustinere a cartii, din partea Ministerului Muncii ( canadian ) : si acum e scandal in ziare .


Scrisoarea de sustinere, a fost scrisa de Yasir Naqvi si apare in sectiunea de rewiews : Balancins Life and Beyond. Cartea spune ca daca nevasta arata serioase greseli de comportament moral, trebuie lovita usor.
Naqvi, de la Ministerul Muncii, il felicita pe autor, Suhail Kapoor, pentru publicarea acestei noi editii.


Si mai scrie nenea de la Ministerul Muncii, ca admira autorul, pentru ca promoveaza valorile tolerantei, intelegerii si respectului.
Autorul a declarat pentru Toronto Sun, ca a scris la Ministerul Muncii sa le ceara un rewiew al cartii. Cand a primit raspunsul, el a cerut permisiunea de a publica in editia urmatoare a cartii. I-a fost acordata permisiunea, de catre Ottawa Centre MPP's office.
Dupa ce scandalul a devenit public, MPP-ul ( membru in parlamentul provincial ) declara ca n-a citit cartea si nu a autorizat sa se foloseasca raspunsul sau.


In capitolul numit " Islamul permite sa-ti bati femeia ? " , autorul zice ca in anumite circumstante , este potrivit ca barbatul sa palmuiasca usor nevasta sau sa o loveasca peste incheieturile mainilor, cu un bat.

Asta face parte din credinta lor. Asta le spune Coranul sa faca. Dar ei trebuie sa inteleaga contezxtul in care se face asta. Adica bataia sa fie folosita ca utim resort, in caz ca femeia nu e obedienta. Exista si o procedura de urmat : inati discuti cu ea, apoi parasesti patul conjugal. Si daca n-au functionat, bataia usoara e permisa.


Da' trebuie sa ai grija, sa o bati cu tehnica : adica sa nu-i lasi urme. Nu o lovesti peste fata, nici peste corp, nici peste partile private, ci numai peste maini. O pui sa intinda palmele, si o lovesti cu liniarul : noua asa ne faceau profesorii imbecili ( adica toti ), cand eram copiii la scoala.
Autorul s-a convertit la islamacum 23 de ani in urma si spune ca a petrecut ani, ca sa-si apere religia si a fost abuzat de multi, cei care nu intelegeau credinta lui adevarata. ( Of course, fiecare regilie e cea mai adevarata ).

Ministerul Muncii Ontario, se disculpa in toate ziarele, pe toate caile : nu mai stie pe unde sa-si scoata camasa.


Zice nenea Naqvi, ca el nu sustine cartea controversata si ca doar a scris scrisoarea de suport, fara sa citeasca cartea. si a semnat ca primaru' ...


Ai fost femeie cuminte si ascultatoare ? Meriti un premiu la care n-ai avut acces pana acum, in toata viata ta : acum ai voie sa-ti faci unghiile cu oja !


                                      S-a inventat oja speciala, pentru femeile musulmane .


Musulmanul trebuie sa se roage de 5 ori / zi iar ritualul pre-rugaciune cere sa se spele mainile si bratele. Problema este ca oja obisnuita, acopera unghia, iar apa nu poate spala unghia : deci ritualul nu e indeplinit, zeul se supara, urla si da din picioare ( ca orice zeu scelerat ). Asa ca, nu mai folosim oja, ca sa multumim zeul : unghiile vor fi spalate, zeul va pluti fericit in norisori ...

         Dar, o companie poloneza, a reusit sa impace si capra si zeul : a inventat oja care respira.


Oja, permite aerului sa treaca ( deci si apei ) : zeul e incantat. Femeile musulmane sunt si mai incantate : in sfarsit, au voie sa-si vopseasca unghiile. Ele spun ca vor da navala sa-si cumpere oja in mai multe nuante.


Coranul nu are specificatii la adresa ojei : ca pe vremea zeilor, omenirea nu cunostea chimia. Dar unii musulmani spun ca apa musai trebuie sa atinga suprafata unghiei, in ritualul de spalare .
Eu cred ca zeii aia, doar le-au implementat niste reguli de igiena : pe vremea cand omenirea nu avea cunostinta de asa cev, iar milogeala catre zeu, era doara ditionala, ca sa i se infiga bine in creier omului, ca trebuie sa execute ce poruncesc zeii. Adica : spala-te pe maini, minim de 5 ori / zi !


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.