Doctor Yourself

Wednesday, March 20, 2013

Mama prostilor

Din ciclul " Mama prostilor e mereu gravida " : canadianu' se intreaba la ziar, ce-o fi ala martisor ? Da' pentru canadieni, nu e martisor, ci ... invartitoare ! Martisorul nu s-a inventat in Canada .


  Cum a sosit 1 martie, pe Ossington Avenue, cineva a agatat pe stalpi, niste martisoare crosetate. Mister.


Multi vad, putini pricep ( doar aia din Europa de Est ) ... Canadienii se chinuie sa dezlege misterul : poate e doar o jucarie, menita sa aduca zambete. Sau poate e un mesaj trist, despre o iubire care s-a dus dracu' : fiecare inima are o gaura in mijloc ( exact ca martisorulnostru ! ). Ce sa fie, ce sa fie ?


Acuma, ca am daruit martisoare, e timpul sa ne alegem o nevasta : de la tombola, of couse ! Cafeneaua Tim Hortons, are in perioada asta, un soi de tombola : derulezi gura paharului de cafea, si gasesti scris daca ai castigat o cafea, o gogoasa, o masina. Sau o nevasta ...Nenea Jaimie Baisley, si-a dus iubita la Tim Hortons, a cumparat cafea, si pe paharul lui, a lipit un biletel cu mesajul " vrei sa te mariti cu mine ? " . Au baut cafeaua, femeia si-a verificat paharul, dar n-a castigat nimic. El i-a dat paharul lui, sa-l verificde : a vazut aia cererea in casatorie, fericire mare.
   Daca nu fac circ, astia nu se simt bine. Ce nevoie au de toata mascarada cu  paharul si biletelul ? Ce, il dure agura sa o intrebe daca vre asa-l ia de barbat ? Jenant. Circ.


Circ faci nu numai daca te ia de barbat : faci si daca te refuza si se intoarce ...la fostul ! Da' trebuie sa admit ca tipul asta a avut umor : m-am umflat de ras cand am citit stirea.


London. Ontario. Nenea Douglas, 23 de ani, este arestat si acuzat de interferenta cu ramasite umane si comiterea de nedemnitati pentru un cadavru.


Omul avea de 3 luni, o iubita, care a avut un borac ce i-a murit. Ii tinea cenusa intr-un saculet, intr-o cutie de lemn, ornamentata.


Doar ca , femeias-a impacat cu fostul ei partener cu care a avut o relatie de lunga durata, si i-a dat papucii lui nenea Douglas. Nenea Douglas s-a razbunat ca dupa litera Evangheliei : dinte pentru dinte, umilinta pentru umilinta ...
    A luat cenusa boracului, a turnat-o in vasul WC- ului si a lasat-o sa pluteasca asa, fara sa traga apa : spre incantarea femeii ...


Da' nu toti au iubite : unii sunt mai putin norocosi, asa ca se descurca pe cont propriu. Scrie un nene pe Twitter, ca s-a dus la spital, pentru ca avea un dildo infipt in coor .Scrie userul @Grawly pe Twitter : " Ghiciti, cine a trebuit sa mearga la spital, pentru ca avea un dildo infipt in coor, si nu-l mai putea scoate ? ?  Eu ! ! "


Dar oare e adevarat ? Bineinteles ca e adevarat : a postat pe Twitter si radiografia cu  dildo-ul buclucas ...


Si povesteste pe Twitter :  M-am uitat la in ochii femeii de la primiri Urgente si am spus " Nu e alta cale sa spun asta. Am un dildo care vibreaza la mine in coor "


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.