Doctor Yourself

Friday, March 29, 2013

IQ de Facebook

          Traim intr-o societate imbecila : stim deja asta. Dar pe canadieni ii stiti, cat de civilizati sunt :


S-a saturat lumea de vitele incaltate, care se aseaza pe scaunele din transportul in comun, si pe scaunul de alaturi isi aseaza sacosa, poseta, ruscacul. Ca asa li se pare lor, ca sunt singuri pe lumea asta, si metorul e in ograda lui taica'sau.
   Asa s-a infiintat blogul " Sper ca geanta ta sta confortabil ", in care se pun poze cu nesimtiti, luate din transportul in comun.

Da' sunt asa de n-am cuvinte, incat nu isi pot da seama cand li se face somn. E nevoie de altcineva, care sa le spuna ca e timpul sa doarma. In curand va fi nevoie de altcineva, sa le spuna cand trebuie sa manance si cand sa faca sex.


Benjamin Hotel din Manhattan, a introdus optiunea de a fi sunat de la receptie, sa ti se spuna ca e timpul sa dormi.

Personalul hotelului a venit cu ideea asta, dupa ce clientii au inceput sa se planga ca n-au dormit suficient, pentru ca au pierdut vremea verificandu-si emailurile si stand online. Asa ca, e necesar sa sune de la redeptie, sa-ti spuna ca iti este somn si e cazul sa stingi lumina . Parca-i azil de handicapati mental, nu hotel.

Pai nu-i de mirare ca s-a ajuns in halul asta, din moment ce inteligenta se masoara in lik-uri pe Facebook !


Exista si un studiu care demonstreaza ca esti cu atat mai destept, cu cat primesti mai multe lik-uri pe Facebook .

Studiul lui nenea Michal Kosinki si Davis Stillwell de la Psychometrics Centre, zice ca pot prezice cu precizie, pe diferite nivele de succes, daca un om a folosit droguri, a fumat, a avut parinti divortati,in functie de lik-urile de pe Facebook.
   Ghiciul in ghioc e perimat : acum e la moda ghicitul in Facebook.


Studiul a verificat likurile de pe paginile de Facebook, a 60.000 voluntari din USA. S-au uitat la poze, la prieteni, la statusuri, etc. Catde greu e sa faci rost de informatii despre cineva, daca ii studiezi pagina de Facebook ? Ca astia isi pun pe pagina absolut orice informatie despre ei. In special, politia s-a specializat in ghicirea in ghiocul modern al Facebook-ului : ziceau ca afla aproape tot ce au nevoie, despre suspecii lor...


Predictiile au fost corecte in proportie de 95 % despre rasa persoanei ( mai ales daca si-a pus poze pe pagina ), 93 % despre sexul ei, 88 % despre orientarea sexuala, 82 despre religie, 72 % despre fumatori si inca 60 % despre parinti divortati.


Si cireasa de pe tort : au putut prezice IQ-ul persoanei care detine pagina de Facebook. Pai cat de greu e sa-ti dai seama ca e retardat, daca isi face poze tip pitzi ? Sau daca sustine tot felul de subcultura si are preocupari de persoana retardata ?


Asta fiind nivelul retardarii din randul populimii, nu-i de mirare ca vedem reclame la fel de " inteligente" : 


Campania anti-fumat din Ontario, facuta de ministerul sanatatii din provincie, compara fumatul cu basitul in public. Reclama ne arata niste tineri la un party , iar o blonda ne spune ca da, e adevarat ca se baseste. Dar n-a vrut sa se numeasca singura o basinoasa. Ea e o basinoasa sociala.Ea se baseste doar cand se intalneste cu prietenii care si ei se basesc. Petrec timp impreuna : bem, dansam, ne distram si ne basim impreuna. "

      Eu cred ca nu doar fata din reclama e blonda, ci si ala de a conceput reclama.


            Dupa ce ati tras atatea basini, un strop de parfum e binevenit : parfum cu aroma de Rai !


   Si acum, ca ne-am lamurit cum sta treaba cu Raiul, e timpul sa stabilim si cum sta treaba cu Satan :


            Actorul care joaca rolul lui Satan, in miniseria tv " Thwe Bible", seamana leit cu Obama :


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.