Doctor Yourself

Sunday, March 10, 2013

Foamea in Canada


            In Rai, societatea tinde sa se imparta in bogati si saraci : clasa de mijloc e pe cale de disparitie .


           Superbogatii, sunt asteptati sa ajunga la 35 % din populatie, in urmatoprii 10 ani in Canada.


Toronto se claseaza al 20 lea, in topul celor 30 orase in care traiesc bogatasii : 1,765 erau in Toronto, anul trecut.

                  Pe alta parte, United Nations spun ca, Canada infometeaza pe multi dintre cetateni :


Zice United Nation, ca :
-- 1 din 10 familii, cu cel putin 1 plod sub 6 ani, nu stiu daca vor avea ce manca maine. (Da' bine ca au stiut sa se puiasca ca vitele, fara sa le pese ca n-au cu ce-i creste ).
-- ajutorul social pentru o singura persoana, este mai putin decat costa inchirierea unei garsoniere in Ontario, si lasa amarasteanul fara bani de mancare.
-- Salariul minim pe economie in Canada, nu este suficient pentru a trai : inseamna ca cei 10 $ castigati / ora ( dincare scazi taxele ), nu iti ajung sa traiesti fara sa intri in programele cantinelor pentru saraci, care sa-ti dea o masa gratis.

Un sfert din canadienii care  mananca la cantinele sociale, au joburi.


Desi drepturile civile si politice sunt bine protejate, Canada este mult in urma, in cee ace priveste drepturile economice si sociale.


Obrazul subtire, cu cheltuiala se tine, ca imaginea de " the best country of the world", cu sacrificii ( pe spinarea populatiei ) se construieste : Canada, tara de top OECD, trimite ajutoare cu mancare peste granita, in tarile sarace, dar isi infometeaza proprii cetateni.
    Canada apara drepturile omului in lume, dar neagra dreptul omului la mancare, pentru multi dontre cetatenii sai !


Cand De Schutter a trimis prima oara raportul sau, anul trecut, guvernului canadian, ministrii canadieni l-au atacat pe el si pe raportul lui, pe motiv ca " discrediteaza United Nations ". Ministrul Imigratiei, Jason Kenney, i-a numit raportul o risipa de bani, care ar fi putut fi mai bine folosit, daca hraneau saracii din tarile sarace.


Canadienii vor reducerea ajtoroarelor canadiene, pentru tarile sarace, reducerea imigratiei si refuzul acceptarii refugiatilor. Pentru ca refugiatilor li se dau niste drepturi  si niste ajutoare banesti, la care imigrantii doar viseaza.
Iar canadienii spun ca banii din taxele lor, vor sa le vada folosite pentru imbunatatirea serviciilor sociale, de care canadienii au nevoie.


Cand nu stii daca vei avea ce manca maine, nu-i de mirare ca multi o iau razna prin Rai : Canada conduce in topul schizofreniei, comparativ cu celelalte tari din lume.


3,86 din fiecare 1.000 canadieni ( in jur de 115 oameni ) sufera de schizofrenie, deasupra celorlalte tari, in care rata este de 2.55 .

In fiecare an, in Canada apar 25.9 cazuri noi de schizofrenie, la fiecare 100.000 oameni , mai mult decat dublul ratei care exista in celelalte tari din lume : 11.8 la fiecare 100.000 oameni.

La rezultatele astea s-a ajuns dupa 12 studii facute in ultimii 30 de ani, care indica o crestere graduala a ratei de schizofrenie.


Problemele sunt mult mai acute pentru imigranti, decat erau acum cativa zeci de ani, de cand ine conomie sunt doarcateva joburi si foarte multi imigranti calificati, care nu pot gasi de munca in domeniul lor.


              Si cine se duce cu sorcova in Rai ... isi bea mintile. Ca sa uite in ce mizerie traieste.


Care e cea mai simpla cale de a evada din realitate ? Pai optimismul, gandirea pozitiva, evaluare aselectiva a realitatii( vedem  numai cele bune ) si cosmetizarea ei (nu-i adevarat ce vezi ).

Nu esti suficient de imbecil incat sa poti face cu succes cele amintite ? ( sa-ti furi singur caciula ) Pentru tine exista alta cale : drogurile. Legale si ilegale.
Canadienii beau de sting, mult mai mult decat restul lumii, conform unui studiu =facut de Centre for Addiction and Mental Health in Toronto.


Consumul de alcool a fost de 6,1 litri / persoana in lume, dar in Canada e cu mai mult de 50 % mai mare : 19,8 litri / persoana. Canadiencele beau jumatate din cat bea un om : 8,3 litri/ an, comparativ cu 19,8 litri / an.

No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.