Doctor Yourself

Saturday, March 2, 2013

De mancare

In USA, e permis sa le puna orice jeg in mancare ( la fel si in Rai ), inclusiv cele care in Europa sunt interzise. Orice e permis, atata vreme cat face mancarea suficient de gustoasa, incat sa convinga prostimea sa o cumpere.


Nutritionista Mira Calton, impreuna cu sotul ei , Jayson Calton PhD spun ca in USa sunt permise ingrediente care in Europa sunt interzise. Ei austudiat mai mult de 100 de tari si mai mult de 150 ingrediente,  care puse impreuna, au dat o lista de top, cu 13 ingrediente care in afara USa, sunt interzise de guvern, si dau probleme de sanatate.


 Ingredientele toxice, care sunt persiise in USA si interzise in Europa : in cartofii prajiti de la Mc'Donalds


                                               Ingredienteledin nu's ce cereale Quaker :


In Rai e si mai rau decat in USA : somon infectat, refuzat de USa la import, este acceptat si vandut in Canada , declarat potrivit pentru consum.


Pentru prima oara, autoritatile care reglementeaza mancarea, au permis in Nova Scotia, ca somonul infectat cu virusul gripei, este sa fie procesat pentru a fi vandut in supermarketuri si restaurante.


Pe saitul sau, CIFA ( autoritatea ce reglementeaza mancarea ), descrie cum virusul poate omori 90 % din procentul de somn infectat, cauzandu-i incetinirea inotarii, pierdere aapetitului, abdomen umflat si zone sangeande pe abdomen. Dar ... anemia infectioasa a somonului, nu este un risc pentru sanatatea umana.


CIFA nu a putut confirma daca somonul infectat cu virus, cel putin a fost in supermarketurile canadiene. Toate virusurile descoperite, trebuie raportate la World Organisation for Animal Helath. Conform cu inregistrarile organizatiei, CIFa a raportat infectia somonului cu virus, anul trecut.


Conform raportului CIFA, completat de Brian Evans, o ferma de somon afectata, in Newfoundland ramane sub carantina. Alta ferma in Nova Scotia a triat partial somonul infectat, si ramane sub carantina.


Cooke farm de langa Liverpool, Nova Scotia, contine un nou mutant al virusului. Cel putin 140.000 somoni au fost distrusi inainte sa fie ridicata carantina.


                           Si dupa toate astea, se mira ca le creste numarul pacientilor cu cancer :


Creste numarul femeilor americane , diagnosticate cu cancer de san : asa zice un nou studiu. Incidenta cancerului de san cu metastaze, a crescut de la 1,53 la 100.000 persoane in 1976, la 2,90 la 100.000 persoane in 2009, conform studiului publicat in Journal of the American Medical Association.


Din cunostintele medicilor, este prima oara cand aceasta tendinta a fost observata in femeile americxane, zice dr. Rebeca Johnson , director medical la oncologie pentru adolesecenti si tineri adulti la Seattle Children's Hospital.
Si mai spune ca noi credem ca e o tendinta normala, insa, in realitate este accelerata.


Rezultatele studiului sunt bazate pe analiza datelor de la US.National Cancer Instutute Surveillance Epidemiology si registrele de la End Results. Cercetatorii s-au uitat pe 3 separate registre de cancer, ce acopera p[erioada 1973-2009 , 1992-2009, 2000-2009.
    Tendinta poate fi vazuta in toate grupurile etnice, in zone urbane si rurale si pentru ambele tipuri de tumori ( hormon pozitiv si hormon negativ ).


Daca n-au nici o problema in a permite mancare infectata, sau substante toxice in mancare , n-au nici o pronblema in a permite si gainariile de marketing. Asa, s-au inventat cerealele ... sexy !


                          Mananca cereale care iti stimuleaza sexualitatea mai ceva ca Viagra !


Sexcerealele, sunt o banala granola : niste graunte. Insa, de cand le-au ambalat separat ( pentru barbati si pentru femei ) si le-au adaugat ingrediente diferite, au crescut vanzarile.


Varianta masculina a sexcerealelor apare poza unui nene macho, iar pe cutia pentru femei, apare o femei blonda ce seamana cu Monroe. 

c

Sexcerealele clameaza ca daca mananci un bol de graunte, cu siguranta p sa simti ca vrei sa faci ses ( da, autosugestia functioneaza ). De ce o sa vrei sex ? Pentru ca ele contin pudra de maca, si asta este considerat a fi afrodisiac.  Pai da, numai ca maca aia este uscata la temperaturi mari si apoi macinata : s-a distrus tot ce era activ in ea ... basme.
    Chiar si asa, un studiu din 2010 al sud coreenilor, arata ca sunt evidente limitate ca maca imbunatateste functia sexuala ( pai daca au studiat praful ala prajit, in loc de radacina cruuda ... )


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.