Doctor Yourself

Thursday, March 7, 2013

Canadieni

    Din categoria " proud to be canadian " : cum se moare la marginea drumului, ignorat de prietenosii canadieni :


Un adolescent a avut un atac de astm la un Tim Hortons in London, Ontario, iar o femeie martor, declara la ziar ca a fost socata sa constate ca personalul cafenelei si-a vazut mai departe de treaba si a trecut cu vederea.
Cativa angajati ai cafenelei, l-au ignorat pe baiatul cu atacul de astm, si cand a ajuns la rand, l-au intrebat ce doreste. Baiatul a zis ca " telefon " si " ajutor", iar angajatul de la Tim, i-a spus ca telefonulnu este pentru folosinta clientilor, si sa mearga peste drum, la un magazin ce are inauntru un telefon public cu plata.


Purtatorul de cuvant de la Tim Hortons, spune ca baiatul nu a cerut telefonul si nu i-a spus angajatului ca e in criza de astm. Si ca pana la urma, un client a sunat la 911 de au venit paramedicii.
Ce intelegem noi de aici ? Ca baiatul in criza de astm, s-a dus la tejghea si a comandat o cafea, in timp ce-i astepta pe paramedici sa soseasca ...


Nu, ca nu's angajatii de la Tim Hortons mai haini : se intampla si pe strada. O singa persoana a oprit ca sa ajute o femeie care murea, dupa ce a fost lovita de mai multe masini .


O tanti de 56 de ani, Wong shuk Yee a fost lovita de o masina in Calgary, iar soferul si-a continuat drumul , alte 2 masini au ocolit-o si si-au continuat drumul, iar femeia a fost lovita de o a doua masina, care a tarat-o o scurta distanta, dupa care si ea si-a continuat drumul.
    Femeia a murit, si o singura masina a oprit ca sa cheme ajutor. Nimeni altcineva nu a oprit sa o ajute. soferul primei masini care a lovit-o, probabil a dat-o la o parte si a sunat la politie : el a fost deja acuzat de parasire alocului accidentului, iar politia ii cauta pe ceilalti soferi .


Nu, nu doar populatia se comporta asa : situatiile in care sunt lasati sa moara in puscarii ( cazul Ashley Smith ) sau femeia care a nascut in arest, fara sa-i cheme ajutor medical, si altele, sunt deja celebre si tin prima pagina a ziarelor.


La 20 de minute dupa ce Lisa Dudley a fost impuscate de 2 ori in gat, in bucataria ei din British Columbia, politistul care  araspuns la apelul de la 911, a plecat fara sa verifice daca femeia mai traieste si fara sa vorbeasca cu vecinul care a sunat la politie.


Politistul a venit la fata locului si a plecat fara sa verifice casa, lasand-o pe femeie, paralizata, acolo unde era. Patru zile mai tarziu, un vecin curios a intrat in casa si a gasit-o pe femeie in viata. In cateva ore, femeia a murit la spital de infarct.


Viata in Rai e minunata : sa cantam, sa dansam si sa imprastiem iubirea ! Tembeli care traiesc in lumi imaginare unde totul e roz si totul e optimist : astia's peste tot . Problema e ca nu isi pot tine aberatiile pentru ei, ci te freaca la tot pasul, despre cum trebuie sa fii optimist ( ca sa nu mai vezi realitate aincare traiesti ) si cum totul e roz si rupt din soare, numai tu nu pot sa vezi asta ( ca nu esti high ca ei ) ...


Tim Hortons are acum un concurs, in care pe paharul de cafea, poate sa scrie ca ai castigat : de la o cafea sau o gogoasa gratis, la o masina. Te duci la ghiseu cu paharul castigator, si primesti o cafea gratis.
Da' fara circ, nu se poate nici sa bei o cafea : casiera Terri Marshal, s-a apucat de dansat si cantat in spatele tejghelei, cand a primit un pahar din asta. Iar clientilor le-a placut asa de mult, ca s-au apucat de ras ( eu cred ca radeau de penibilul situatiei ), incat casiera se maimutareste de fiecare data cand primeste paharul castigator.


Clar ca astora le lipseste simtul ridicolului. Cat de idiot trebuie sa fie, ca sa-i puna pe clienti in postura maimutei de la circ : toata cafeneaua sa se opreasca in loc si sa se uite la " castigator"  ?  Pai pe buna dreptate, unii oameni scriu la ziar ca se simt deranjati de circul facut de casiera : tine-ti gura si da-mi cafeaua, ca n-am timp de prostii !


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.