Doctor Yourself

Friday, February 15, 2013

Unora le place circul


                            V-ati dat in petic de Valentin Day ? Canadienii nu s-au putut abtine ...


 Putine lucruri sunt mai penibile decat romantismul. De fapt, eu cred ca romantismul e direct proportional cu prostia : ca altfel, nu-mi explic dece oamenii se preteaza la astfel de fapte patetice. Clar ca le lipseste simtul ridicolului.
   Prin urmare : de ce femeile se dau in vant dupa Valentine Day ? Pentru ca sunt proaste, of corse !
Ziarul incearca sa o dea cotita, ca e ziua in care femeile se simt extra-iubite : brusc asa, se revarsa popopul cu iubire, la data fixa. E clar ca trebuie sa fii cu capu', ca sa crezi asta.


Cele mai multe femei visau in copilarie cum vine printul si fac ele nunta, costumate in printese : e clar ca majoritatea femeilor, au ramas tot la stadiul infantil, din moment ce chiar se marita impopotonate in mirese.

 Nu, ca nu le ajunge circul de la nunta : au nevoie de circ si de Valentine Day.  Din ciclul : romanticii, fac lucruri tampite ...


Nenea Payam, s-a mutat din Toronto in San Francisco, iar prietena lui a ramas in Toronto. Asa ca, de Valentine Day, barbatul s-a gandit ca ar fi foarte nimerit sa alerge de nebun pe bicicleta 43 de kilometri. Care-i legatura, nu stiu. Da' cica si-a facut traseul in forma de inima.
Eu tot nu inteleg : de ce trebuie sa alerge 43 de km si ce legatura are alergatura cu iubita lui ?            Si a alergat baiatu' timp de 2 ore in jurul San Francisco , ajutandu-se de GPS si iPhone.


Romanticii merg pe principiul : daca faci lucruri imbecile, asigura-te ca te vede toata lumea. Intotdeauna romanticii vor fi in centrul atentiei, ca le lipseste simtul ridicolului : ei iubesc, si simt nevoia sa-si strige fericirea pe strazi ...
    Nenea asta, si-a strigat fericirea... la ziar ! Ca sa stie tot poporul, ca Nea' Caisa o cere de nevasta pe una :


Nenea Britz lucreaza la o cafenea, unde prietena lui de lunga durata, isi bea cafeaua. Asa ca, s-a gandit el sa dea anunt la ziar, pe prima pagina, sa o intrebe daca vre asa fie nevasta lui. Ca sa fie sigur ca va avea circul asigurat, i-a aratat ziarul dimineata, in cafeneaua in care el lucreaza : ca circul fara spectatori, e degeaba ...


S-a imbracat in costum negru, s-a pus in genunchi in cafenea, in fata femeii , i-a luat mana si i-a recitat cat de fericit in face, si apoi a intrebat-o in limba materna daca vrea sa se marite cu el. Jenibil.
Astia se cred in filme de epoca : calu' alb mai lipsea din cafenea, si ar fi fost circul complet.


                    Acuma, ca ai cerut-o de nevasta, fa-i cadou o cutie de ciocolata pentru canibali :


Inimioarele de ciocolate sunt demodate, asa ca, o firma din Tokyo, scaneaza fata clientului in 3 D, ii face mulaj miniatural, dupa care modeleaza bomboane de ciocolata : in forma capului persoanei iubite !
Iobito, iata o cutie cu bomboane cu mutra ta pe ele : pofta mare !


Si nu uita sa o duci in luna de miere, ca asa-i regulamentul pentru romantici. Da' nu mai e la moda, sa mergi sa zaci in tarcul hotelului de 4 stele cu all inclusiv : zaci acolo ca foca la soare, nu-i nimic fun sau interesant in asta.
   Daca tu esti un romantic ce nu vre asa urmeze turma, iti poti petrece luna de miere, intr-o teava de ciment : numai in Germania !  Daca nu iti permiti calatoria, poti sa zaci pe cimentul de la coltul blocului, ca tot aia e ...


Dasparkhotel e aseazat pe locul unei foste statii de purificare a apei, are camere individuale si a fost construit in vechile tevi de ciment ale statiei. Asta inseamna ca, camerele nu au ferestre, insa au o gaura prin care sa vezi cerul, ca sa nu te loveasca claustrofobia.
   Oricum, sa dormi intr-o teava de ciment, e nemaipomenit de original.


Daca exista spalati pe creier cu romantismul, exista si varianta opusa : aia cu zeii si fobia de sex. Islamistii din Indonezia au protestat in strada, ca sa nu sarbatoreasca nimeni Valentine Day, pe motiv ca e o scuza pentru a face sex interzis . Si da, nici cadouri nu-i voie sa cumperi in ziua aia, ca sa nu incite la sex !


Oficialii indonezieni si clericii musulmani, au cerut populatiei sa sara peste Valentine Day , spunand ca e o scuza pentru cupluri, sa aiba sex interzis. De aseamenea, li s-a interzis sa cumpere cadouri in ziua respectiva.
Eu zic ca trebuiau sa o numeasca Ziua Abstinentei ...


Parintilor li s-au dat indicatii pretioase, sa vegheze ca plozii sa nu aiba nici o sansa de a sarbatori Valentine Day : pentru ca asta va duce, of corse, la sex interzis.


De asta, in ziua cu pricina, parintii trebuie sa-i puna pe plozi, sa se inchine la zei. Doar ca pe zei ii doare fix in cot si nu misca un deget ca sa domoleasca hormonii adolescentilor. Prin urmare, biologia bate indoctrinarea ( in cele mai multe cazuri ) si sexul " interzis" va exista mereu.

Sute de studenti in Jambi, Sumatra, Solo, Central Java, au protestat de Valentine Day , ca ei nu vor Valentine Day. Da, stim : pentru turma, sexul e tabu

No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.