Doctor Yourself

Thursday, February 14, 2013

Test de paternitate

Daca va apuca puitul prin Rai, aveti o problema : cu pensia alimentara ... just in case ...
 Pentru ca justitia din Rai, functioneaza dupa principiul : ce creste in ograda ta, al tau este ! Nu conteaza ca nu esti tu tatal biologic : daca e la tine in familie, esti bun de plata pensiei alimentare, in caz de divort . Nu conteaza cine-i tatal : conteaza sa gasim un fraier bun de plata. Iar ala e barbatul cel mai apropiat familiei ...


Quebec Superior Court a obligat un tata, sa plateasca pensie alimentara celor 3 plozi , chiar daca numai 1 era plodul lui biologic. Barbatul a aflat ca nu e tatal plozilor, cu ocazia unui test ADN, dupa ce s-a separat de sotia lui.


Iata ce spun canadienii : in Canada, mama NU e obligata sa treaca tatal pe certificatul de nastere al plodului, chiar daca ei sunt casatoriti. Daca intervine divortul, tatal care nu este listat in certificatul de nastere al plodului, NU are drepturi legale asupra custodiei plodului : dar e bun de plata, la pensia alimenbtara a plozilor.  In schimb, mama are dreptul legal de a refuza testarea ADN-ului, atunci cand tatal nu este listat in certificatul de nastere.

Ca sa o zicem pe aia drepta, tatal nu are drepturi, dar are obligatia de a plati pensia alimentara, chiar daca Nu este listat in certificatul de nastere al plodului. Nici o agentie guvernamentala nu va discuta cu tatal - are nu are absolut nici un drept.

In realitate, chiar daca e listat n certificatul de nastere al plodului, cele mai multe agentii guvernamentale vor refuza sa discute cu tatal, cu exceptie cand mama le da permisiune scrisa sa o faca.

De exemplu, am fostcasatorit 17 ani si am fost listat in certificatele de nastere ale plozilor. Dar guvernul inca refuza sa vorbeasca cu mine, despre plozii mei.


                   Situatia de mai sus, nu e o exceptie, ci regula : se foloseste in toata North America !


Cele mai multe state din USA, forteaza tatal sa plateasca pensie alimentara pentru plozii care nu sunt ai lui. S-a intamplat si la case mai mari : faimosul rapper J-Kwon a fost fortat sa plateasca 2.500 $ / luna pentru un plod care nu era al lui. In momentul in care a aflat ca plodul nu era al lui, instanta de judecata nu i-a cerut femeii sa-i dea banii inapoi.


In America, barbatii sunt legal fortati sa plateasca pensie alimentara , plozilor care nu sunt biologic ai lor.Unii dintre acesti barbati, au teste ADN, care dovedesc ca nu sunt tatii plozilor, insa instantele de judecata decid sa ignore testul ADN si sa forteze barbatii sa plateasca pensie alimentara.
Instantele de judecata motiveaza ca este in interesul plozilor : pai daca plodul tot nu are tata, hai sa-i invetnam unul si sa-l punem la plata !


Ziarul " The Examiner", a intervievat un barbat din Cincinnati, care si el a fost fortat sa plateasca pensie alimentara pentru plozii altora :


Cat de in varsta era plodul, cand ai descoperit ca nu era al tau, biologic ?  Avea 13 ani.


Ai aflat cine e tatal biologic ?
Femeia a refuzatca celalat barbat sa fie testat ADN, dar barbatul respectiv stia ca e tatal biologic. El a refuzat sa ia parte in viata plodului, pentru ca barbatul era deja casatorit si avea alti plozi.


Faptul ca platesti pensie alimentara ti-a facut problema in casnicia de acum ?
Am avut probleme, dar nimic legat de paternitatea plodului.Ce crezi despre barbatii care sunt trimisi in inchisoare daca refuiza sa plateasca pensia alimentara pentru plozii care nu sunt ai lor ?
Consider ca legea trebuie sa fie up=datata, pentru ca acum avem teste ADN disponibile.


     Pai nu toata lumea are testele ADN disponibile : tocmai ca sa nu afle fraierii, ca plozii nu sunt ai lor !


Francezii n-au dreptul sa-si faca teste ADN de capul lor : daca oficialitatile alfa ca au trimis mostre, catre laboratoarele straine, francezii pot face 1 an in inchisoare, plus o amenda de 15.000 euro.
Motivul pentru care guvernul francez sustine ca interzicerea testelor personale ADN, trebuie saramana, este ... pacea familiilor franceze. Cu alte cuvinte, ingorance is bliss.
    Carla Bruni, sotia fostului presedinte francez, spune ca tatal ei, est ecel care i-a dat numele. Ea este prietena cu tatal biologic, insa nu se refera la el si nu il considera tatal ei. Sociologii francezi, considera ca paternitatea e data de societate si nu de biologie.


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.