Doctor Yourself

Monday, February 11, 2013

Sex canadian


Ziarele ne spun cum canadienii sunt iesiti din tipare, cand vine vorba de sex . Daca in Romania, te marita babele, in Canada te marita ... copiii !


  Canadienii au infiintat un sait de matrimoniale, in care copiii isi pot ajuta parintii, sa-si gaseasca partener .


Ca dupa ce isi gasesc partener, sexul devine ... interesant : 10 % dintre canadieni au avut sex in canoe, iar 22 % au avut sex in grup.


Intr-un survey, adultii canadieni, declara ca 22 % au facut sex cu 2 sau mai multi parteneri in acelasi timp, iar alti 29 % sunt deschisi ideii de sex in grup.


Mai zice surveyul, ca in medie, un canadian a avut 12 parteneri de sex in viata lui, dar 23 % dintre barbati si 13 % dintre femei, au declarat ca au avut mai mult de 20 de parteneri de sex. S-au declarat monogami doar 17 % dintre canadieni.


Cat de des fac sex canadienii ? 35 % spun ca de cateva ori pe luna, iar 33 % declara ca de cateva ori pe saptamana. aproape 1 din 5 persoane ( 19 % ) au declarat ca fac sex o data pe luna, sau mai rar, iar 8 % in fiecare zi.


13 % dintre canadieni, prefera sexul de dimineata, iar 5 % dupa amiaza. 50 % dintre canadieni, vor sex seara, iar res=tul, nu's pretentiosi : vor oricand. Sex sa fie !


                         Da' nu toti canadieni sunt incantati de libertatea sexuala din tara asta :


Momzillele au iesit la atac : spune una la ziar, ca locuieste intr-un cartier orientat spre familii, din centrul orasului. Insa, vara trecuta, unul din vecini i-a spus ca a vazut o femeie care isi plimba prietena ( tot femeie ), in lesa, prin cartier.


S-a dovedit ca femeia care isi plimba iubita in lesa prin cartier, a inchiriat un apartament chiar langa Momzilla, si iai face plimbarea sado-maso, fix in mijlocul zilei.
Plodul de 4 ani al Momzillei, a fost curios sa afle de ce isi plimba prietena in lesa. Momzilla i-a explicat ca ele se joaca de-a cainele si stapanul, iar plodul a crezut.

Acuma, Momzilla e ingrijorata, ca a constatat ca Femeia cu lesa are o relatie de lunga durata cu " catelu' " si spune ca nu vrea sa-i explice plodului de 4 ani, ce -i aia sdo-maso. Asa ca , intreaba la ziar ce si cum sa faca, pentru ca plimbarea sa aiba loc dupa ora 9 seara si nu in miezul zilei ?  ( nu poate sa faca fix nimic, ca e dreptul lor sa se plimbe cand vor : cu sau fara lesa ).


                         Cum ziarul n-a putut sa o ajute, cititorii au fost incantati sa-i dea o mana de ajutor :

" Vecina isi plimba iubita in lesa. Ce ar trebui sa-i spun copilului meu ?
Fi cuminte, ca altfel, tu urmezi ! "


             Altii, se multumesc doar sa constate realitatea :  ca nu-i aproape nici o diferenta intre femeia plimbata in lesa si femeile care imbraca un chador ( hainele negre, musulmane ) si merge cu cativa pasi in urma stapanului ...  De alea nu se maimira nimeni si e considerata normalitate ...


Iata si solutia la care subscriu 100 % : Spune-i copilului ca femeia cu lesa, este unul din acei parinti pe care ii vedem prin malluri, ca isi plimba copiii in lesa.


Ca asta, pe care l-am pozat aici ( am pus pe blog, mai multe poze cu parinti care isi plimba plozii in lesa, prin magazine si pe strada ) :


  Cineva a vrut sa stie, daca femeia in lesa, isi ridica piciorul si face pipi pe hidranti ?
  
                                 
                                            Da' sa vedem ce are de declarat, femeia cu lesa :
 


Ea spune ca va inselati : femeia din lesa, nu este un caine, ci ... pisica ! Iar pisica adora sa fie plimbata in lesa prin cartier, si scarpinata intre urechi. Desigur, nu poti face asta, fara sa intrebi intai stapana daca iti permite sa-i mangai pet-ul : ca asa e de bun simt !


Mai spune femeia cu lesa ( ea vorbeste si pentru " pisica" ), cum ele nu vor sa socheze lumea, ci asta e felul in care ele isi traiesc viata. Unii comentatori din ziar, i-au scris ca e rusinos, dar de ce ar trebui sa simta rusine ?


In plus, plimbarea in lesa, nu are nimic de-a face cu sexul, asa cum au scris oamenii in comentariile din ziar ( ca sa vezi, ce lume perversa ! ) ...  E doar o chestiune pur platonica : la fel cum oamenii care se iubesc, se limba de mana , ele aleg sa se plmbe ... in lesa ! Iar relatia lor e consensuala si plina de dragoste : deci, care-i problema voastra ?  Ce treaba are magarul, de unde beau oile ( pisicile ) apa ?


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.