Doctor Yourself

Tuesday, February 19, 2013

Puradelizare

                   The Economist ne spune care sunt cele mai bune tari in care sa te nasti in 2013 :


Canada e undeva pe locul 9 in lume. Chiar si asa, Momzillele au niste drepturi in Rai, care sfideaza bunul simt .


Circul incepe devreme, decand se marita :  care om normal la cap, s-ar costuma in printesa si s-ar maimutari asa o zi intreaga, in vazul intregii lumi ? Dupa ce le trec ifosele de printesa, le apuca bravada ca's mame eroine : pentru ca se apuca de fatat.
Si daca nu fac putin circ, ca sa fie in cenrtul atentiei si sa afle toata lumea ca ele sunt de'a fata ... tot degeaba ! Asa, a aparut moda ca toate bortoasele se vopsesc pe burta si sunt mandre de asta.E o moda care a inceput in USA , cand Mariah Carey si-a pictat burta, dupa care , toate maimutele au imitat-o ( inclusiv in Anglia ).


Cat de scarbosa poate fi aratarea asta ? Dupa ce ca esti diforma, umflata, umbli ca o rata, vai steaua ta, tii neaparat sa de dezbraci : ca sa-i oripilezi pe toti.


Pana aici a fost partea soft. Dupa ce au fatat, incepe partea hard : ele sunt mai cu mot decat oricine, pentru ca au boraci. Prin urmare, li se cuvine totul . Ele se vor imune la legile si regulile care se aplica prostimii fara plozi : si dau din coate bine de tot, ca sa obtina ce vor ( profitand ca asta-i politica Raiului, sa le cauti in coarne fatatoarelor ).In Rai, un tribunal federal a decis ca angajatorii sunt obligati sa accepte cererile rezonabile ale angajatilor, ca sa-si rezolve problemele cu plozii . Ca asa-i "normal", sa-l lasi sa vina la munca mai tarziu, si sa plece mai devreme, pentru ca are de dus-a dus plozii de la gradinita.


Decizia tribunalului este o premiera, si stabileste un precedent : acum, angajatorii se pot astepta sa curga pretentiile si plangerile . Procesul a fost deschis pemotive de drepturile omului, de catre Fiona Johnstone din Ottawa.


Sotul si sotia care au deschis procesul, muncesc full-time la Canada Border Servicies Agency, in ture neregulate, care se schimba, de cand au plod, din 2003. Femeia a cerut agentiei sa-i puna turele , dupa cum are ea nevoie sa stea cu plodul. Bineinteles ca a fost refuzata ( pai e fix problema ta cum iti rezolvi problemele de acasa ) si i-au spus ca singura solutie este treaca de la full-time, la part-time.

Femeia s-a plans la Tribunalul pentru Drepturile Omului in 2010, care  adecis in favoarea ei, spunand ca a fost discriminata in baza statutului ei familial.

Dar ce vina are angajatorul ca femeia nu se poate prezenta la orele de program ? Ce vina are angajatorul, ca ea s-a puit, desi nu are conditii materiale sa-si creasca plodu' ? Si daca n-ai conditii sa-ti platesti bona, arunci responsabilitatea pe angajator, ca e rau si nu ne lasa sa stam mai mult pe acasa cu plodu', in loc sa venim la program.
    Da' Momzillele considera ca responsabilitatea lor a fost sa fete : de acum incolo e responsabilitatea societatii, angajatorului, statului, zeului ... sa-i dea, sa-i faca , sa o ajute la crescut plodu' . Ca ea e mama eroina si totul i se cuvine.

Orice om cu un minim bun simt, ar zice la fel : sa te puiesti nu-i obligatoriu. E alegerea ta. Si de ce ar trebui pedepsit angajatorul, pentru propriile tale decizii ?


Alta Momzilla, s-a trezit sa protesteze impotriva noilor prevederi legale pentru ajutorul social : si ce daca legea spune ca n-am dreptul ? Eu am plod, deci ... incalcati legea si da-ti-mi bani sa cresc plodu'.


Femeii i-a fost taiat ajutorul social, pentru ca a refuzatsa-si ia un job in alta parte a provinciei : pe motiv ca nu are masina sa faca naveta. Dar asta nu e o problema in Canada : o masina second-hand costa cateva mii de dolari ( 3-4.000 ) si o poti cumpara pe datorie ca asa fac toti canadienii, iar o naveta de 2 ore/ zi e considerata normala. Sau putea sa se mute in localitatea respectiva, daca nu voia sa faca naveta : si asta e considerat normal, pe aici.
   In plus, femeia o tine sus si tare ca plodul ei merge la scoala si nu vrea sa-l mute la alta scoala. 

 

Femeia, mama singura cu un plod de 8 ani, a preferat sa protesteze o luna intreaga, pana cand a primit atentie nationala si a ajuns pe prima pagina a ziarelor. Si a facut femeia scandal, pana cand autoritatile au acceptat sa-i dea iarasi ajutor social : cu Momzillele nu se pune nimeni, ca scot plozii la inaintare si fac pe victimele.
  

         De ce statul le cauta in coarne mamicilor si le fac favoruri nemeritate ? Pentru ca scade natalitatea .


Sistemul piramidal in care traim, are nevoie de sclavi : cat mai multi sclavi platitori de taxe, care sa sustina cheltuielile sistemului. Doar ca, in ultima vreme, populatia nu se mai puieste ca soarecii, fara numar . Familiile fac mai putin plozi : ba mai rau, tot mai multe femei aleg sa fie child-free . Iar guvenrele au tras concluzia ca trebuie sa lamureasca prostimea sa  puiasca cat mai mault : tara are nevoie de carne de tun ...


Nici Canada nu face exceptie : in medie, o familie are 1,59 plozi . Aduce 300.000 imigranti / an , numai buni de platit taxe ( plus ca aduc si bani in Canada ) : dar si asta e doar o solutie temporara, pentru ca in cateva generatii, natalitatea lor scade la fel cu madia pe Canada.
   Prin urmare, populatia imbatraneste si in urmatorii 23 de ani, cheltuielile cu pensia de stat ( asa minuscula cum este ), se vor mari de 4 ( sau de 5 ? ) ori, iar chletuielile din sistemul medical vor creste de la 7 %, la 12 % din bugetul provincial. Prin urmare, Canada are nevoie disperata de sclavi, care sa plateasca taxe, din care sa sustina generatiile imbatranite.


Nu conteaza ca ne puim ca bacteriile, pana consumam toate resursele : cu asta sa se descurce generatiile viitoare. Tot ce conteaza pentru guvernanti, este doar peticirea pe termen scurt a schemei piramidale : cresterea numarului de sclavi ( acum plozi ), care sa plateasca pensiile generatiei de azi. Dupa noi, potopul.
  

No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.