Doctor Yourself

Tuesday, February 12, 2013

Furtuna de zapada


Ultimele 2-3 ierni in Canada , au fost foarte usoare : un soi de iarna similara cu cea din Romania ( mai putin vantul care te taie pe fata zilnic, si lungimea iernii : pana la sfarsitul lui mai ). Zilele trecute, am avut furtuna de zapada : cam 30-40 cm de zapada in Toronto.


                           Zapada a cazut cu 2-4 cm / ora in timpul furtunii si era zero vizibilitate.


Am iesit afara in timpul furtunii, si abia m-am dus pana la coltul strazii sa iau ziarele : m-am intors cocosata, cu fata rosie din cauza vantului si a ninsorii.


                                                Intre timp, a inghetat si lacul Ontario :


                         E prima oara in ultimii 2 ani, cand lacul a fost declarat sigur, pentru patinaj .


Zice lumea, ca in Boston au cazut 2 metri de zapada si intregul oras era blocat . In Toronto, zapada era cam atat :


                                                Asa arata in centru, al 2 zile dupa furtuna :


                 Canadienii au iesit cu masinutele de zapada, sa fac loc de trecere pe trotuare .


                  Asta, in timp ce viseaza la zile insorite si palmieri  ... cand isi scot masinile din zapada ...


Si daca e zapada mare, e clar ca sunt o gramada de nervi in trafic : ca imbecilii sunt peste tot, printre noi. Momzillele si-au tras plozii in tzipla, ca pe salam :


Blocajele in trafic sunt ceva normal, cand e zapada sau ninge. Sa numergeti la magazinele chinezilor, cand e vreme rea afara ... toata lumea e isterica si conduce aiurea ( chinezii conuc aiurea, in mod normal, daramite cand ii deruteaza zapada ! )

Omul Meu e un tip d'asta , flebetea femeilor de toate varstele : baiatu' n-a facut curte - avansuri unei femei, niciodata in viata lui ( ca n-a avut nevoie ). In special babele sunt impresionate ca vaaai, ce baiat frumos, si cuminte si educat si destept si bla-bla !
Da' cand am iesit din magazin, il gasesc ca o complimenta pe o baba canadianca ( eleganta, fardata, parfumata - intepata ) : ii zicea ca e o basina batrana, care are nevoie de ochelari ! Dupa care s-au salutat reciproc cu degetul mijlociu .
Am crezut ca n-aud bine : e clar ca toti sunt cu nervii in pioneze, cand se blocheaza traficul.


In Canada au fost doua decese din cauza zapezii : o femeie de 80 de ani a dat zapada din fata casei, pana a facut infarct. Iar in Ontario, au fost 200 de accidente in trefic, din cauza zapezii ( eu cred ca  totusi, din cauza imbecililor care nu stiu sa conduca ).


Nu, Omul Meu nu era singurul cu draci pe el, din cauza traficului : Un canadian din Vaughn, a scris despre canadieni, pe Twitter ceva de genul " sa ma f..t in ei de nebuni " . Prin urmare, i-au suspendat contul de Twitter.


Ziceam omul, ca toti de pe strada lui au garaje duble, si sunt atat de idioti, incat nu isi pun masinile in garaje, cand afara e zapada de 1 metru. Tampiti. ( Asta inseamna ca, nicinu se puteau dezap[ezi stradutele bine, din cauza masinilor parcate pe strada, dar nici nu se mai putea circula bine ).
Mesajul a fost preluat si retrimis de mai mult de 100 de ori, inainte sa-i fie suspendat contul de Twitter.


               In Toronto a fost bine, doar cu 30-40 cm de zapada. In Boston erau 2 metri ...


Autoritatile din Boston au fost mult mai organizate decat canadienii : au interzis americanilor sa-si parcheze masinile pe strada, tocmai pentru a se putea dezapezi strazile.


No comments:

Post a Comment

Pentru ca au fost crestinopati ramasi fara argumente in ceea ce sustineau si care au scris pe blog datele mele personale drept razbunare, comentariile vor fi moderate, ca sa prevenim si alte marlanii dinpartea " prietenilor" . Comentariile vor fi moderate. Forever.